kanserim...

tamam kendince haklısın saçma sapan çok şeyler dönüyor ama bunun denenmesinde bir zarar yok ki. ben de öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istedim. tehlikeli bir şey olsaydı asla paylaşmazdım. bende vicdanen söylemek istedim belki de denendiğinde bir faydası görülür diye. dedğim gibi tehlikeli bir şey olsaydı yaptığım hataydı ama bunun denenmesinde bence kaybedicek bir şey yok

tehlikeli tehlikesizine girmedim olayın... kaldı ki b17 vitamini diye bir şey yok ki tehlikeli olsun.:9: siz de maşallah çok uzmanlaşmışsınız olmayan bir şeyin tehlikeli olmadığına da eminsiniz :)

ben okuduğunuz her türlü saçma sapan şeyi ciddi hastalıklarla uğraşan insanlara yazmayın diyorum. biraz düşünseydiniz saçma olduğunu anlardınız diyorum. daha da bir şey demem, her şey açık. kişisel olarak algılayıp kompleks yapmazsanız kendimce değil, mantıken haklı olduğumu görürsünüz. iyi geceler.

tehlikeli tehlikesizine girmedim olayın... kaldı ki b17 vitamini diye bir şey yok ki tehlikeli olsun.:9: siz de maşallah çok uzmanlaşmışsınız olmayan bir şeyin tehlikeli olmadığına da eminsiniz :)

ben okuduğunuz her türlü saçma sapan şeyi ciddi hastalıklarla uğraşan insanlara yazmayın diyorum. biraz düşünseydiniz saçma olduğunu anlardınız diyorum. daha da bir şey demem, her şey açık. kişisel olarak algılayıp kompleks yapmazsanız kendimce değil, mantıken haklı olduğumu görürsünüz. iyi geceler.

ya gerçekten laf çarpmak için yorum yazmayın ya. nerde b17 vitamini yokmuş ya google yaz orda bile çıkıyor b17 vitamini nelerde bulunur diye. resmen ön yargılı konuşmak için yorum yazıyorsunuz. birileri zamanında bir şey atıp tutmuş sanki herkes yanlış şey yazıyor. ben okudum. okuduğum şeyi yazdım. ister yapılır ister yapılmaz. kişisel olarak algılama falan demişsiniz. e benim yorumuma yorum yaparsanız ben bunun kişisel algılarım. bilip bilmeden fazla coşmayın bence. ben işe yarıyor demedim denemekte fayda var dedim.bence çok saçma müdahale yaptığınız için siz biraz mantıken düşünün.............

ya gerçekten laf çarpmak için yorum yazmayın ya. nerde b17 vitamini yokmuş ya google yaz orda bile çıkıyor b17 vitamini nelerde bulunur diye. resmen ön yargılı konuşmak için yorum yazıyorsunuz. birileri zamanında bir şey atıp tutmuş sanki herkes yanlış şey yazıyor. ben okudum. okuduğum şeyi yazdım. ister yapılır ister yapılmaz. kişisel olarak algılama falan demişsiniz. e benim yorumuma yorum yaparsanız ben bunun kişisel algılarım. bilip bilmeden fazla coşmayın bence. ben işe yarıyor demedim denemekte fayda var dedim.bence çok saçma müdahale yaptığınız için siz biraz mantıken düşünün.............

:52::52::52::52::52::52::52:"google yaz orda bile çıkıyor":52::52::52::52::52::52:

iyi geceler.

Son düzenleme:
elifbursa86 ve camamber,neler yazmışsınız hanımlar....
ikinizin de iyi niyetiyle yazdığı cümleler nerelere varmış
kanserin ilacı biliniyordur belki onu ben bilemem
ama internette yazan şeylere hiç itibar etmedim
ilaç alırken özellikle,bu tür şeyler faydadan çok zarar verebiliyor
hastalığımı öğrendiğimde tedavime başlayana kadar düzenli polen yedim
bağışıklık sistemim ilaçlardan dolayı güçsüz kalacak diye kendimce önlem aldım
tadavim bitince de propolise başladım yaptığım tek şey bu...
internette çok fazla yazı dolanıyor,evet
limon kürü,ısırgan kürü,sarımsak kürü falan....
denemek isteyen druna danışarak denemeli
çünkü herkesin kanseri farklı,çünkü kanserin bir çok hücre tipi var,
dolayısıyla tedavi de farklı...

merhaba ,
nasılsın şimdi ,tedavi sürecin nasıl gidiyor

geçmiş olsun öncelikle, iyi olduğunuza çok sevindim; habersiz bırakmayın yine de bizi :31:... kusura bakmayın, konunuzun altı saçma tartışmayla doldu ama böyle ciddi hastalıklarla uğraşan insanlara sanki hiç araştırma yapmamışlar gibi, sanki "sivilcem çıktı, yapmalıyım kızlar?" diye sormuşsunuz gibi; "cnmm limon ye, geçer" tarzı yorumlar bilip bilmeden yapılınca kendimi tutamıyorum.

henüz 32 yaşındayım,evladım da 9...
bir işitme kaybı ile başladı her şey...
yazdan beri,artarak devam etti...üzerinde durmadım,önemsizdir diyerek...
burun tıkanıklığımdan geceleri uyuyamayacak duruma gelince gittim doktora,
klasik antibiyotikler,burun açıcılar,allerji ilaçları...
ne yazık kı sonuç alamadım...
endoskopi yapılınca burnuma doktorum şüphelendi
mr istedi
4 ün önce sonuçları öğrenmeye gittiğimde eşin gelsin konuşalım dedi
üstelik raporumu da ters çevirerek gizledi,vermedi okumayayım diye...
hemen yatış yapalım biyopsi alayım dedi...
sonraki gün ise ben size zaman kaybettirmeyeyim,imkanınız varsa istanbula gidin,ya da uludağ üni.ne dedi...
dizlerimin bağı çözüldü,nasıl bayılmadım ki bilmem...
hemen raporumu istedim,malign kitleye rastlanmıştır yazıyordu...
eşim yanımdaydı,ağlayamadım...
merak ettiniz kanserimin nerede olduğunu...
uzatmayayım...
burun arkasında,geniz boşluğunda...
nazofarenks kanser....
çok çok ender görülüyormuş...
büyük ihtimalle duymadınız birçoğunuz...
seneler önce filiz akının bu kanserle mücadelesini okurken
ne kadar ilginç yerlerde çıkıyor diye düşünmüş,onun için dua etmiştim...
kendi başıma geleceğinden habersiz...

çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin..
doktarına sorar mısın.o kanser bulgusu alınmadan önce ışın tedavisiyle küçültmek mümkün mü diye..
bunu bi araştır.ışın tedavisiyle hastanede küçültme yapılıyo bi taraftan kemoterapiye başlıyosun.
ondan sonra ameliyat..bi görüş danış

merhaba ,
nasılsın şimdi ,tedavi sürecin nasıl gidiyor
tedavim 10 gün önce bitti, atlattım mı bilmiyorum,haziran sonu belli olacak....şimdi ise dağılan bedenimi toparlamaya çalışıyorum...
geçmiş olsun öncelikle, iyi olduğunuza çok sevindim; habersiz bırakmayın yine de bizi :31:... kusura bakmayın, konunuzun altı saçma tartışmayla doldu ama böyle ciddi hastalıklarla uğraşan insanlara sanki hiç araştırma yapmamışlar gibi, sanki "sivilcem çıktı, yapmalıyım kızlar?" diye sormuşsunuz gibi; "cnmm limon ye, geçer" tarzı yorumlar bilip bilmeden yapılınca kendimi tutamıyorum.

habersiz bırakmam,hatta saçlarım uzayınca önce/sonra foto koyacağım...kusura bakmadım,ikinizin de kötü niyetli olduğunu düşünmedim çünkü

tedavim 10 gün önce bitti, atlattım mı bilmiyorum,haziran sonu belli olacak....şimdi ise dağılan bedenimi toparlamaya çalışıyorum...

habersiz bırakmam,hatta saçlarım uzayınca önce/sonra foto koyacağım...kusura bakmadım,ikinizin de kötü niyetli olduğunu düşünmedim çünkü

tekrar geçmiş olsun

çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin..
doktarına sorar mısın.o kanser bulgusu alınmadan önce ışın tedavisiyle küçültmek mümkün mü diye..
bunu bi araştır.ışın tedavisiyle hastanede küçültme yapılıyo bi taraftan kemoterapiye başlıyosun.
ondan sonra ameliyat..bi görüş danış

ben eş zamalı olarak 35 kür ışın,3 kür de kemo aldım,tedavim bitti bile,ameliyatla alınamayacak bölgede olduğu için tedavi böyle

ben eş zamalı olarak 35 kür ışın,3 kür de kemo aldım,tedavim bitti bile,ameliyatla alınamayacak bölgede olduğu için tedavi böyle

evet öyleymiş sonradan okudum..çok geçmiş olsun
annemde yeni yendi kanseri evde yatıyor.mamayla besleniyo.oda zayıfladı allah kolaylık versin

Rabbim şifa versin benim en yakın dostumda kanser şükür Allahıma şimdi iyi kemoterapi ışın falan hepsini gördü şimdi bir hap var onu kullanıyorum iyi çok şükür kontrolleri falan oluyor Rabbim yar ve yardıncın olsun

Rabbim yardımcınız olsun sizi çocuğunuza eşinize bağışlasın ama bilin ki moralinizi yüksek tutmanız gerekmektedir bu hastalığı yenmenin en önemli şartı yüksek moraldir. Çok çok geçmiş oslun

geçmiş olsun öncelikle, iyi olduğunuza çok sevindim; habersiz bırakmayın yine de bizi :31:... kusura bakmayın, konunuzun altı saçma tartışmayla doldu ama böyle ciddi hastalıklarla uğraşan insanlara sanki hiç araştırma yapmamışlar gibi, sanki "sivilcem çıktı, yapmalıyım kızlar?" diye sormuşsunuz gibi; "cnmm limon ye, geçer" tarzı yorumlar bilip bilmeden yapılınca kendimi tutamıyorum.[/QUOTE

ben şunu iç geçer diye mi söyledim. ben sadece okuduğum şeyi söyledim. ye geçer demedim. lütfen benim yorumumu düzgün oku düzgün yorum yaz. ben sadece şunu duymuştum dedim. araştırmak insana kalmış. ben iyi niyetimden söyledim. ukala bir şekilde yorumuma yorum yazan sensin. bana ukalalık yapana daha ukala olurum. madem yoruma yorum yapıyorsun kırmadan yorum yapmayı öğrennnnnnnnnnnnnn

kusura bakmayın gerçekten gereksiz bir tartışma oldu. ben iyi niyetimden söyledim. karşılığında güzelce yorum yapılsaydı bu kadar sinirlenmezdim. ukalalık olduğu için büyüdü. bu arada iyi olduğunuza sevindim çok geçmiş olsun