kanserim...

Konum hortlatilmis:KK53:
İyiyim arkadslar...hem de çok iyi...
Kontrollerine gidiyorum hepsi temiz çıkıyor çok şükür...saçlarım da uzuyor artık beresiz,bandanasiz geziyorum,sağlıklıyım mutluyum..:KK68::KK4:
Konu nereden hortladı, niye hortladı bilmiyorum ama sonuna kadar gelip de iyiyim yazdığınızı okuyunca o kadar mutlu oldum ki:KK73: 6 yaşında çocuğunuz varmış, şimdiye 7 olmuştur kuzu. Onun başından, ailenizin yanından eksik olmayın daha uzun yıllar :KK36:

Konum hortlatilmis
İyiyim arkadslar...hem de çok iyi...
Kontrollerine gidiyorum hepsi temiz çıkıyor çok şükür...saçlarım da uzuyor artık beresiz,bandanasiz geziyorum,sağlıklıyım mutluyum..
Herşeyin başı neşe umarim sizdende hic eksik olmaz.Bu arada çok sevindim Rabbim sizi bidaha uzmesin inşallah.Allaha emanet olun.

kanserim yazısını görünce üzüldüm ama konuyu hortlattığında yazdığın olumlu cümleler keyfimi çok yerine getirdi.Allahım evladınıza bağışlasın sizi.

kanserim yazısını görünce üzüldüm ama konuyu hortlattığında yazdığın olumlu cümleler keyfimi çok yerine getirdi.Allahım evladınıza bağışlasın sizi.
Canım,ben hortlatmadim da,hortlatilinca güncelledim yeniden,tesekkurler

ya önce çok üzüldüm..arkasından da nasıl sevinim anlatamam..gelmiş geçmiş olsun, Allah kimseyi kaldıramayacağı yükle sınamasın..şu an durduk yere mutlu oldum ya..

Supersin gelmis gecmis olsun Allah seni ailene evladina bagislasin

rabbim bir daha yaşatmasın arkadaşım çok geçmiş olsun.
metastaz yapmamış oluşuna çok sevindim..
allahım sağlığımızı eksik etmesin.