Kanser..

emissa

i drink to that...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
688
986
İyi geceler hanımlar.. Öncelikle nerde şifa bekleyen nerde derdıne derman arayan varsa rabbım yardım etsin.. Benım derdım akciğer kanseri yaklasık 5 ay once babamın akcıger kanserı oldugunu ögrendık. Ögrendıgımızde ılerı evreydı kemoterapi ilaclar tedavıler derken 5 ayımızı gecırdık ve tekrar tahlıller yapıldı malesef ki ılerlemişti yapılacak bırsey kalmadıgını ögrendım. Allahım cok acı babamı oyle gorup bırsey yapamamak.. Sizlere bıldıgınız alternatif tıp tedavısı var mı onu sormaya geldım.. Belkı bır tanıdıgınız bırsey denemiştir iyi gelmıstir belkı bıldıgınız bırsey vardır.. Yarının sahibi Allah belkı bır kelımenız bana umut olur..allahım herkese şifa versın.. Cevaplar için hepınıze sımdıden tesekkur ederım..

Rabbim acil şifasını versin inşallah babaannem 4 yıl mücadele etti bu illetle ama inşallah size bir çözüm yolu gösterir rabbim

Ah canim benim 😢 Ben 3 ay içinde kardeşimi kanserden kaybettim. Allah yardımcınız olsun. Allahtan umut kesilmez son ana kadar umudunu kaybetme.

Screenshot_20200714-004316_Lite.jpg

Nette böyle birşeye rastgeldim ama ne kadar doğru bilmiyorum biraz araştırın ve lütfen doktora da danışın. Facebook ta bu sayfayı incelemenizi öneririm kanserle ilgili paylaşımlar var. Allah acil şifalar versin
Cok tesekkur ederım tabıkı hemen arastıracagım ve doktorumuza sormadan hıc bırsey yapmam merak etmeyin.. Tekrar tesekkur ederım..

Küba mıydı tam hatırlamıyorum
Çoğu kanser türü için aşı geliştirdiklerini okumuştum
Hatta oradan Türkiye'ye de dr'lar gelmiş ve burada çalışma yapacaklardi
Onu bi araştırın isterseniz

Geçmiş olsun ben babamı akciğer kanserinden kaybettim. Biz alternatif tıp denemedik ama birileri kaplumbağa kanı icirin demişti biz yapmadık. Bir de bana birileri söylemişti bir araştırın
Manisa Akhisar'lı Lütfü Acet bu adam da kanseri yenmiş şimdi o bitkileri hastalara veriyormuş.umarim şifa bulur

İyi geceler hanımlar.. Öncelikle nerde şifa bekleyen nerde derdıne derman arayan varsa rabbım yardım etsin.. Benım derdım akciğer kanseri yaklasık 5 ay once babamın akcıger kanserı oldugunu ögrendık. Ögrendıgımızde ılerı evreydı kemoterapi ilaclar tedavıler derken 5 ayımızı gecırdık ve tekrar tahlıller yapıldı malesef ki ılerlemişti yapılacak bırsey kalmadıgını ögrendım. Allahım cok acı babamı oyle gorup bırsey yapamamak.. Sizlere bıldıgınız alternatif tıp tedavısı var mı onu sormaya geldım.. Belkı bır tanıdıgınız bırsey denemiştir iyi gelmıstir belkı bıldıgınız bırsey vardır.. Yarının sahibi Allah belkı bır kelımenız bana umut olur..allahım herkese şifa versın.. Cevaplar için hepınıze sımdıden tesekkur ederım..
Çok geçmiş oldun. Allah babanıza şifa versin. Bir ay önce kuzenimi kaybettik. Hem akciğer hem bağırsak kanseriydi. Akciğeri durdurmuşlardı ama bağırsak ileri evreydi. Kemoterapiyle durdurmuşlardı onu.

X