- 25 Nisan 2018
- 4.269
- 8.298
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de uzmana gittim. Ama yara var demedi. Sizin nasıldı kanamanız? Kırmızı kanama mı? Kaç gün sürdü yoğun muydu? Çok teşekkür ederim bu aradaAynısını yaşamış biri olarak diyorum banada smear hpv bir sürü test dediler zira hala kanama oluyor . Uzman a gittim sadece yara varmış ondan oluyor dedi endişe etmeyin lütfen bir yıl önce doğum yaptım belirteyim
Sezaryen doğum muydu?Ben de uzmana gittim. Ama yara var demedi. Sizin nasıldı kanamanız? Kırmızı kanama mı? Kaç gün sürdü yoğun muydu? Çok teşekkür ederim bu arada
Hayır normalSezaryen doğum muydu?
Bence kafana takma inşallah iyi sonuçlar gelirHayır normal
InşallahBence kafana takma inşallah iyi sonuçlar gelir
Benim bir gün sürüyo her ilişkide böyle diyebilirim lekelenme gibi bazen yoğun oluyo kırmızı evet. Bana doktorum ilaç verdi geçmezse lazerle yakacak mis yarayı öyle dedi küçük bir işlem olduğunu söyledi . rica ederimBen de uzmana gittim. Ama yara var demedi. Sizin nasıldı kanamanız? Kırmızı kanama mı? Kaç gün sürdü yoğun muydu? Çok teşekkür ederim bu arada
Yara olsaydı görürdü herhalde diye düşünüyorum. Keşke yara gibi basit bi şey olsaydıBenim bir gün sürüyo her ilişkide böyle diyebilirim lekelenme gibi bazen yoğun oluyo kırmızı evet. Bana doktorum ilaç verdi geçmezse lazerle yakacak mis yarayı öyle dedi küçük bir işlem olduğunu söyledi . rica ederim
Benden de alındı patolojiye gönderildi kötü bişey çıkmadı. Rahim ağzı yarasıymış, tedavi oldum. Her cinsel ilişkiden sonra 1-2 gün kanama oluyordu az miktardaBilmiyorum ki doktor öyle bi şey demedi. Smear alalım dedi.
Benim dördüncü doktor farketti yarayı. basittir endişe etmeyin lütfenYara olsaydı görürdü herhalde diye düşünüyorum. Keşke yara gibi basit bi şey olsaydı
Kanamaya sebep olabilecek başka bir neden göremedi. Eğer şundan olabilir ama yine de smear alalım deseydi içim.daha rahat olurdu. Doğumdan önce hiç şikayetim yoktu. Adetlerim düzenliydi ilişki sonrasi hiç kanamam olmadı. Doğumdan sonra ilk defa dün ilişki oldu onda da kanamam oldu ve adetlerim bikac gün duzensizlesti. Ama ben bu adet düzensizliğini emzirme dönemine yoruyordumsizin durumunuzdan farkli ancak belki icinizi bir nebze rahatlatir diye anlatayim
yaklasik 3 aydir sadece lenf bezlerimde şisme ve karacigerimde ki buyumeden kaynakli lenfoma suphesi ile bakilmadik kan testi yapilmadik uygulama kalmadi
kanda bakildi olmadi biopsi yapildi olmadi simdi ne yapacaklar bilmiyorum ancak ben dr a direk ne ariyorsunuz hocam tam olarak neyi bulmaya calisiyorsunuz dedigimde bana ozellikle sana lenfomasin demiyorum ama sen bana ufacik bir belirtisiyle bile gelmis olsan ben hekim olarak buna bakmak zorundayim ben eger bunu atlarsam sen 2 ay sonra lenfoma ciksan benim icin sorun teskil eder bu oyuzden yapmak zorundayim dedi
sizin dr unuzada belki her ihtimali degerlendiriyordur
cok fazla sikayetiniz varmi?
Inşallah sagolunBenim dördüncü doktor farketti yarayı. basittir endişe etmeyin lütfen
oyle bile olsa bence cok erken teshis edilmis olursunuz eger ileri evrede olsaydi daha baska sikayetlerinizde olurdu diye dusunuyorumKanamaya sebep olabilecek başka bir neden göremedi. Eğer şundan olabilir ama yine de smear alalım deseydi içim.daha rahat olurdu. Doğumdan önce hiç şikayetim yoktu. Adetlerim düzenliydi ilişki sonrasi hiç kanamam olmadı. Doğumdan sonra ilk defa dün ilişki oldu onda da kanamam oldu ve adetlerim bikac gün duzensizlesti. Ama ben bu adet düzensizliğini emzirme dönemine yoruyordum
Erken evrede hiç belirti vermiyormuş sanırım. Keşke daha önce smear yaptırsaydım diyorum hep.oyle bile olsa bence cok erken teshis edilmis olursunuz eger ileri evrede olsaydi daha baska sikayetlerinizde olurdu diye dusunuyorum
bu tip rahatsizliklar erken taniyla onune gecilebilir diye biliyorum
bu kanama disinda bir sikayetiniz varmi sizinErken evrede hiç belirti vermiyormuş sanırım. Keşke daha önce smear yaptırsaydım diyorum hep.
Başka şikayetim yok aslında sadece bu kanama. Ben kendimi gayet iyi hissediyordum dune kadarbu kanama disinda bir sikayetiniz varmi sizin
en onemlisi siz kendinizi nasil hissediyorsunuz???
size buni bir kez daha soyluyorum eger hep suphelendiklerinde kanser olsaydik dunyada kanser olmayan insan kalmazdi sanirim
bu hastalik bir cok hastalikla ayni belirtileri verebiliyor
belki iceride bilmediginiz alakasiz bir sey var kanamaya sebep olan siz icinizi ferah tutun aglayip uzulup sutunuzu kestirmeyin
bozmayın moralinizi ağlamayın sonuclar cikana kadar bekleyin sakince belkide hic bir sey cikmayacakBaşka şikayetim yok aslında sadece bu kanama. Ben kendimi gayet iyi hissediyordum dune kadar
Bekleyemiyorum zaman gecmiyobozmayın moralinizi ağlamayın sonuclar cikana kadar bekleyin sakince belkide hic bir sey cikmayacak
Doktora gidip tahlilleri izi yaptirmadan iciniZi karartmayin.Çok geçmiş olsun ne güzel içiniz rahat etmiştir. Ama ben bu tip kanamaların esas sorun olduğunu duydum. Cinsel ilişki sonrasi kanama rahim ağzı kanserinin en önemli belirtilerinden diye biliyorum