Kanser olanlar ve tedavi gorenler

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Merhaba malesef bende bu sürece başladım .Bu kadar kendimi iyi hissederken küçük bir öksürük için doktora gitmem ile başladı.
Bacağımda sarkom tespit edildi. Metastazlarimda var. Bacaktan ameliyat olacağım kitle çıkarılacak.Ama bu kadar metastaz hangi ara olmuş.Nasil temizlenecek.?
2 yaşında bebegim var. Yaşam sevincim yasama tutunma isteğim.var.
Olanlar süreciniz nasıl geçti?

Çok çok geçmiş olsun benim baba tarafımda bu hastalıktan muzdarip.Erken teşhis çok önemli bir de moralini yüksek tutmaya bak.Hiç kimseyi moralinin önünde tutma.Bdv deki konunu okudum.O ahmak kocan sana böyle davranmaya devam ederse onu da koy kapının önüne.Ki hastalanmasın en büyük sebebi o.Çocuğunla sağlıklı bi gelecek için

Size de çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Sureci nasıl geçirdiler bilginiz var mı?
Konuşurken halen o kadar saçmalıyorlar ki nasıl anlatılır bilmem.Esim halen küçük mutluluklarımi bana ne iyi geleceğini söylediğim halde beni anlamıyor. Annem de öyle ...Babam destek olayım rahat eve çıksınlar demiş. Annem olmaz damat alışır hep öyle gider demiş. Ben anlamıyorum ama annemin o üç evi de şu gibi akıp gidecek ellerinden ....
Cocugum 2 yasinda bazen nereye vurduğunu bilmiyor.Yuzume vurdu.Annem ne desin ..Allah ona zaten vurmuş. Ya hem çok yardımcı destek oluyor hem ne dediğini bilmiyor.

Çookk geçmiş olsun
Bacağında herhangi bir belirti var mıydı ?

Çok geçmiş olsun ailenizin davranışlarına yorum yapmak istemiyorum,bu süreçte olabildiğince size iyi gelecek şeylere odaklanın ve sinirinizi bozup sizi üzecek şeylerden de uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…