- Konu Sahibi bikusolsam
-
canım öğrendim, trakya universitesi - ingilizce ogretmenligi okuyormuş
bende akşam izledim haberlerde içim parçalandı,burnumun direği sızladı resmen ağladım oturup
kızın nasıl onuru gururu kırıldı
bir de adam "cebine koy ha ,sakın düşürme çok para"diyor
200 tl para verdi ya duyuracak
kızı nasıl ağlattıyavrum iç çeke çeke ağladı bende onunla birlikte ağladım
o bakana benim cebimden bir kuruş dahi gidiyorsa eğer haramı zıkkım olsun İNŞALLAH
ALLAHIM yar ve yardımcısı olsun o genç kızın ve bütün ihtiyacı olan bütün hastalara ŞAFİ adının hürmetine şifa ver RABBİM AMİN
canım öğrendim, trakya universitesi - ingilizce ogretmenligi okuyormuş
az önce yıne izledim bu haberi dilek sayesınde trde bulunmayan ilaçlar getirtilecekmiş kanser tedavısı için bir doktor konuştu builaçlar olmasa kanser tedavısı yarım kalır yanı başarı oranı yarı yarıya düşer dedi bu doktorlar neden daha önce bişiler yapmadı anlamış değilim
kız para istemiyor, yurtdışından getirirken çok sıkıntı çekiyoruz diyor. bu konuda yardım istiyor çıkarıp verdiği para orda o kızı rezil etmekten başka hiçbir işe yaramadı.kanser hastası kızcağız can derdiyle bakana bana yardım edin, ilacımı alamıyorum diyor. bakan da doğal olarak para veriyor.
ilaçlarımı bulamıyorum dememiş. haklı tabi kolay değil kanser hastalığı Rabbim şifa versin.
aynen yapılacaktı tabii, bu devlete iki kuruş hayrı olmayan insanlara hatta devlet düşmanlarına binlerce lira yağdıran devlet onu da yapsın bir zahmet. çıkıp o kız orda ''dövlet bana bahmir'' deseydi çok daha fazlası yapılırdı eminim.Yapılacak tabi.
Bu devletin vatandaşı. Bir de yapılmasın. Bu kız gibi onbinlercesi var tedavi olması gereken ama olamayan, ilaçlarını alamayan.
Böyle şeyleri lütuf gibi göstermeye çok meraklı bir ülkede yaşıyoruz artık.
Ayrıca gerekenin yapılması, kendine bakan diyen şuursuzun edepsizliğinin ve pişkinliğinin üstünü örtmüyor.
kanser hastası kızcağız can derdiyle bakana bana yardım edin, ilacımı alamıyorum diyor. bakan da doğal olarak para veriyor.
ilaçlarımı bulamıyorum dememiş. haklı tabi kolay değil kanser hastalığı Rabbim şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?