Kanser kızı ağlattı..

Defalarca izledim.. Sol tarafımda bir şey cız dedi..
Gerçekten parayla insan susturmaya, sözüm ona dert yok etmeye öyle alışmışlar ki, gözleri başka bir şey gözmez olmuş..
Gerçekten düşürme mi ne dedi beynim döndü toparlayamıyorum şu an, elim ayağım buz kesti..

cebine parayı sıkıştırıp "git kendin al" demiş bi de.bakkaldan sakız alıyor sanki.avrupa'da reçetesiz antibiyotik bile alınmıyor.avrupa birliği üyesi olmayan doktorların reçetesi de geçersiz sayılıyor.ondan getirtemedi heralde ilaçlarını kızcağız.içim burkuldu ya çok gurur kırıcı bir durum.kız para isteseydi bile böyle vermemeliydi bu işin bir adabı var.hani sağ elin verdiğini sol el bile görmeyecekti."bak düşürme sakın ha çok para var orada" demek de hangi görgünün eseri?

Kanser hastalıktır yalnızca siz çeker ya kurtulur ya ölürsün. Ama karakteri kanser olmuşlar ülke yönetirse bütün ülke kanser olmuş demektir! Köylüye "takla at" demek nasıl İdris Naim'e takla attırdıysa, Kanser hastasına dilenci muamelesi de seni kanser eder E.Bayraktar. Unutma..

bende akşam izledim haberlerde içim parçalandı,burnumun direği sızladı resmen ağladım oturup
kızın nasıl onuru gururu kırıldı
bir de adam "cebine koy ha ,sakın düşürme çok para"diyor
200 tl para verdi ya duyuracak
kızı nasıl ağlattı:14:yavrum iç çeke çeke ağladı bende onunla birlikte ağladım
o bakana benim cebimden bir kuruş dahi gidiyorsa eğer haramı zıkkım olsun İNŞALLAH
:14:
ALLAHIM yar ve yardımcısı olsun o genç kızın ve bütün ihtiyacı olan bütün hastalara ŞAFİ adının hürmetine şifa ver RABBİM AMİN
ALLAHIM kendisinden başka kimselere muhtaç bırakmasın kimseyi AMİN

Son düzenleme:
bende akşam izledim haberlerde içim parçalandı,burnumun direği sızladı resmen ağladım oturup
kızın nasıl onuru gururu kırıldı
bir de adam "cebine koy ha ,sakın düşürme çok para"diyor
200 tl para verdi ya duyuracak
kızı nasıl ağlattı:14:yavrum iç çeke çeke ağladı bende onunla birlikte ağladım
o bakana benim cebimden bir kuruş dahi gidiyorsa eğer haramı zıkkım olsun İNŞALLAH
:14:
ALLAHIM yar ve yardımcısı olsun o genç kızın ve bütün ihtiyacı olan bütün hastalara ŞAFİ adının hürmetine şifa ver RABBİM AMİN

Aminnn ecmaiiinnnnn

canım öğrendim, trakya universitesi - ingilizce ogretmenligi okuyormuş

Evet canım, öyleymiş..
Tıp fakültesi-onkoloji servisinde tedavi görüyormuş.
En kısa zamanda ziyarete gitmek istiyorum...
Allah ona yardım etsin, dilerim kısa zamanda sağlığına kavuşur...

Bence bu konuya daha iyi bir başlık konulabilirdi. Neyse.
Aksam haberleri izledigimde ve o arkadasin "siz caresizlik nedir bilir misiniz"diye bakana sordugunda oyle bir canim yandi ki...bakanla ilgili soylenecek bir suru sey var. Ama bizler de bu tarz konulara kendi basimiza gelmeden ses çıkarmıyoruz. Caresizlik nedir bunu yasamadan anlayamiyoruz. Gercekten içim aciyor.

adam dinleme zahmetinde bile bulunmuyor....söyleyecek çok şey var da.....keşke yüzüne çarpsaymış o paraları.....bir kişi herşey olabilir ama insan olamıyor demek ki işte birkez daha görmüş olduk.....

az önce yıne izledim bu haberi dilek sayesınde trde bulunmayan ilaçlar getirtilecekmiş kanser tedavısı için bir doktor konuştu builaçlar olmasa kanser tedavısı yarım kalır yanı başarı oranı yarı yarıya düşer dedi bu doktorlar neden daha önce bişiler yapmadı anlamış değilim

Hemen aciklayayim duyumlar su yonde aslinda butun kanser hastaliklarinin tedavisinin artik mevcut oldugu ancak benim guzel ulkemin bu ilaclari getirtmek icin mevcut gereksiz piyasadaki ilaclarin bitmesini bekledigi,yeni ilaclarin ilac baronlari tarafindan ulkeye sokulmadigi..neden cunku zarar edecekler....
Evet ne yazik ki bu gercek.!!
Biz daha cok aglariz bu haberlere..

kanser hastası kızcağız can derdiyle bakana bana yardım edin, ilacımı alamıyorum diyor. bakan da doğal olarak para veriyor.
ilaçlarımı bulamıyorum dememiş. haklı tabi kolay değil kanser hastalığı Rabbim şifa versin.
kız para istemiyor, yurtdışından getirirken çok sıkıntı çekiyoruz diyor. bu konuda yardım istiyor çıkarıp verdiği para orda o kızı rezil etmekten başka hiçbir işe yaramadı.
Yapılacak tabi.
Bu devletin vatandaşı. Bir de yapılmasın. Bu kız gibi onbinlercesi var tedavi olması gereken ama olamayan, ilaçlarını alamayan.
Böyle şeyleri lütuf gibi göstermeye çok meraklı bir ülkede yaşıyoruz artık.

Ayrıca gerekenin yapılması, kendine bakan diyen şuursuzun edepsizliğinin ve pişkinliğinin üstünü örtmüyor.
aynen yapılacaktı tabii, bu devlete iki kuruş hayrı olmayan insanlara hatta devlet düşmanlarına binlerce lira yağdıran devlet onu da yapsın bir zahmet. çıkıp o kız orda ''dövlet bana bahmir'' deseydi çok daha fazlası yapılırdı eminim.

bende kardeşimize o kadar üzüldüm ki..... senı devletın başına getıren ınsanlara yazıklar olsun. terbıyesız.rezıl. kıza resmen dılencı muamelesı yaptı. bıde "çok para var orda düşürme "dedi. bune hadsizlik. kardeşimiz dediya "çaresizliği hıç tatmamışsınız hayatınızda "dıye. gun gelır tadar kardeşim yukarda ALLAH var

kanser hastası kızcağız can derdiyle bakana bana yardım edin, ilacımı alamıyorum diyor. bakan da doğal olarak para veriyor.
ilaçlarımı bulamıyorum dememiş. haklı tabi kolay değil kanser hastalığı Rabbim şifa versin.

bu vıdeodan anladığınız bumu ALLAH aşkına.:53: bıraz ınsanlık bıraz vıcdan lutfen

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

"Düşürme parayı cebinden düşürme orda epey var". Namazla beraberde şov tamamlanmış oldu. İstifa etmeli, görevden alınmalı diyenler oldu. Üzgünüm ama bu konularda gelen gideni aratıyor. (Bknz. İç işleri bakanı...)

Bunların ayağına götüren muhtaç bırakan sistemin içine tüküreyim!

cok üzülmüstüm haberlerde görünce..
icim parcalandi resmen..
cok agladi ya :31:
bakanin yaptigi hic dogru degildi,
dogru duzgun dinlemedenkizi azarlar gibi baska ne yapacam sen kendin al diye parayi cebine koydu kizcagizin..
ama kizin sayesinde o ilaclari sanirim sigorta karsilayacak..
ALLAH BUTUN HASTALARA YARDIM ETSIN ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH KIMSEYIDE KIMSEYE MUHTAC ETMESIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Son düzenleme:
Anlaşmazlık konusu umarım unutulmaz ve çözülür. (Hiç umudum yok ya... Neyse...)

200 TL mi vermis ? onami cok para var orda dusurmesin deyip tembihliyordu :53:

Back