Kanser kızı ağlattı..

bikusolsam

kalbin bana şifa..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
1.318
29
48
Bursa
Hanımlar haberleri izlediğinizde görmüşsünüzdür muhtemelen.. Videonun altında da açıklaması net bir şekilde var..
Öyle üzüldüm ki kıza,içim parçalandı :50: Bakan parayı verirken bir de "düşürme" diyor.. :50: söylenilecek söz yok,ne denir ki..
Böyle yardım isteyen insanlara biz nasıl yardım edebiliriz,ne yapabiliriz diye düşünmüyor değilim.. Keşke bu kızla bir yerde denk gelsek:50:

Sen korkma güzel kız, hayat yeniden doğacaktır senin için, selamlar olsun gözlerine, selamlar olsun yeniden doğacak tebessümlerine.

[video=youtube;kWAX_QciIUM]http://www.youtube.com/watch?v=kWAX_QciIUM[/video]

Son düzenleme:
Bir de düşürmesin aman ha orada bayağı var sakın ha deyip duruyor sinirlenmemek elde değil. Utanmamıştır eminim yaptığından...
Balık tutmayı değil sadece balık vermeyi bildikleri için böyle oluyor bunlar. Aslında bilerek yapılıyor onlara muhtaç kalsınlar diye.
Konuyu siyasi olarak ele almasam insanlık olarak da alamıyorum kalmamış çünkü...

bugünkü haberlerde görmüşsünüzdür
edirne valiliğini arayıp gereken ne ise yapılması talimatı verilmiş
ve kız tedavi altına alınmış...

davranış ve yaklaşımı çok ayıptı cebine koy düşürme falan demesi kaba insan 200tl birde koskoca bakansın sen be cimri

bakan aklınca kıza sadaka verdiğini sandı ama kız ona o sadakayı geri vererek kendisi sadaka vermiş oldu bakana. güle güle harcasın sayın bakan dikkat etsin düşürmesin çok para çünkü. 200 lira vayy beee ne çok para. parası kadar konuşsaydı keşke.

Adam oğluna demiş ya "" oğlum ben sana bakan olamazsın demedim ki...." diye
işte o hikayenin günümüze uyarlanmış hali.
O kadar üzüldüm ki o kızımıza , en az onun kadar ezildim, hayal kırıklığına uğradım.
Yazık çok yazık hangisinden utanalım,
kızın dilenci yerine konulmasından mı , gururunun kırılmasından mı,
Bu kadar hoyratça davranılmasından mı???
Allahım tez zamanda şifa versin tüm ihtiyacı olanlara ve kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Özellikle adam olamayanlara:31:

Son düzenleme:
kanser hastası kızcağız can derdiyle bakana bana yardım edin, ilacımı alamıyorum diyor. bakan da doğal olarak para veriyor.
ilaçlarımı bulamıyorum dememiş. haklı tabi kolay değil kanser hastalığı Rabbim şifa versin.

"Ben dilenci degilim. Anlasilan siz caresizligi hic tatmamissiniz." dedi ya.. Benim de icim acidi defalarca izledim o videoyu. Hatta dun aklima geldi burada paylasmak istedim ama siyasi tartisma olur diye cekindim. Allah yardimcisi olsun. Tez zamanda sagligina kavusur dilerim.

bugünkü haberlerde görmüşsünüzdür
edirne valiliğini arayıp gereken ne ise yapılması talimatı verilmiş
ve kız tedavi altına alınmış...

Yapılacak tabi.
Bu devletin vatandaşı. Bir de yapılmasın. Bu kız gibi onbinlercesi var tedavi olması gereken ama olamayan, ilaçlarını alamayan.
Böyle şeyleri lütuf gibi göstermeye çok meraklı bir ülkede yaşıyoruz artık.

Ayrıca gerekenin yapılması, kendine bakan diyen şuursuzun edepsizliğinin ve pişkinliğinin üstünü örtmüyor.

Memleketim adına öyle üzüldüm ki :(
Yardım isteyen birine bu tarz bir yaklaşım, ne kadar onur kırıcı...
Kız öyle gözyaşı dökerken içim parçalandı...
İki adım ötemde bunları yaşayan insanların olması beni çok üzüyor.
Ama bunları yaşatan insanların olduğunu görmek daha da çok üzüyor..
Ne diyeceğimi bilemiyorum, kelimeler kifayetsiz...

o kız öyle ağlarken sarıp sarmalamak istedim. canım.. bi başına gelmiş gururunu ayaklar altına alarak yaşamak için yardım istemeye. o kameralar orada diye eline para sıkıştırmıştır başka bi ortamda emin olun onu bile yapmazdı.

herşeyi bi kenara bırakıp, bütün kimliğini, toplumdaki yerini, insanı insanca, insan olduğu için dinlemek bu renksiz fotoğrafta kalmış ancak.

$ata-86_k.jpg

inşAllah sağlığına kavuşur. çok isterim ona ulaşıp yardımcı olmayı. bilgisi olan varsa burada paylaşırsa çok mutlu olurum.

o kız öyle ağlarken sarıp sarmalamak istedim. canım.. bi başına gelmiş gururunu ayaklar altına alarak yaşamak için yardım istemeye. o kameralar orada diye eline para sıkıştırmıştır başka bi ortamda emin olun onu bile yapmazdı.

herşeyi bi kenara bırakıp, bütün kimliğini, toplumdaki yerini, insanı insanca, insan olduğu için dinlemek bu renksiz fotoğrafta kalmış ancak.

Eki Görüntüle 686654

inşAllah sağlığına kavuşur. çok isterim ona ulaşıp yardımcı olmayı. bilgisi olan varsa burada paylaşırsa çok mutlu olurum.

Ben araştırıyorum arkadaşım...
İnan hangi fakülteden olduğunu bulamadım burda okuduğum halde...
Bir bilgiye ulaşırsam, haber vereceğimden emin olabilirsin.
Sevgiler...

az önce yıne izledim bu haberi dilek sayesınde trde bulunmayan ilaçlar getirtilecekmiş kanser tedavısı için bir doktor konuştu builaçlar olmasa kanser tedavısı yarım kalır yanı başarı oranı yarı yarıya düşer dedi bu doktorlar neden daha önce bişiler yapmadı anlamış değilim

Kız belki üzüldü ama kendi gibi bir çok hastaya da yardımcı oldu.. SSK tarafından karşılanmayan bir kaç 'karaborsa' ilaç şimdi karşılanır oldu... Kızı takdir ettim bakana haddini bildirdi...Bu kadar morali bozulmuşken çekip gidebilirdi ama geri dönüp iade etti....

Bugün izledim bu haberi .
Çok da üzüldüm .İçim burkuldu adeta.
Bakanın verdiği sus payını reddetmesi ile bende alnından öpülesi kız profilini çizmiştir.
"Görüyorum ki hiç çaresiz kalmamışsınız" cümlesiyle tokat gibi lafı yapıştırdı bakana.İyi de etti.
Bir de parayı düşürme demez mi orada olup o parayı suratına fırlatmak istedim o sayın bakanın !
Bir insanın yardıma ihtiyacı var ve çareyi sizde buluyor siz napıyorsunuz elinizi vicdanınıza değil cebinize atıyorsunuz.
Sizden daha ne beklenebilir ki !

alışmışlar dinlemeden parayla susturmaya ...sevimsizler ordusu...Allah tüm hastalara acil şifalar versin.Allahım böylelerin eline düşürmesin..

ismi Dilek Özçelik'miş az önce ismiyle twitterda da arattım, onunla aynı yurtta kaldığını söyleyen birine rastladım, sordum cevap bekliyorum buraya yazarım.
Sevgiler...

canım öğrendim, trakya universitesi - ingilizce ogretmenligi okuyormuş
Sevgiler...

Back