Kanser ilacımızın SGK kapsamına alınması için destek!

Benim anlamadığım birsey var M Mutlak Butlan

Bir dava kazanildiysa ve hasta sgk'dan odeme alabildiyse bunun ayni ilaci kullanacak diger hastalar icin emsal teskil etmesi ve dava yoluna gitmeden dahi ilaci ucretsiz (sgk kapsaminda) kullanabilmesi gerekmiyor mu?

Boyle herkes tek tek dava mi acacak?
Evet tek tek dava açacak. Emsal olması ilacı SUT listesine aldırmıyor. Herkes dava açacak ya da o ilaç SUT listesine eklenecek, SGK başvuruları kabul edecek.

İmzaladım, çok geçmiş olsun. Yöneticiler izin verirse ve bilgilerin doğruluğu kanıtlanırsa burada iban paylaşımı yapın, dileyen yardım eder. Instagram varsa onu da paylaşın, orada da destek olalım. Valilik izniyle para toplanabiliyor, en azından tedaviye başlamış olur.
Teşekkür ederim ama bu durumu çözebilmek adına zaten evimize satışa koyduk. Süreci tamamlayan kişilerin hikayelerini duymak adına da yazdım aslında buraya.

Öyle bir iddiamız yok maddi anlamda karşılayabilmek adına zaten evimizi satışa koyduk. Sürece başladıktan sonra bir yandan kampanya sürecek. İnanın böyle bir durumda insan nereden ne yapsam da çözüm bulsam diye düşünüyor.
yok yanlış anlamayın elbette ki elinizden geleni yapın, çok geçmiş olsun
da
bu süreçlerin birbirine yasal engeli yoksa neden hem dava hem imza kampanyası aynı anda olmasın diyorum

ben imza kampanyasıyla SUT'a alınan kişiselleştirilmiş ilaç (immünoterapi ilacı gibi) görmedim. var mıymış?

Kv tedavi görüyordu dava açtılar öyle karşıladı sgk kısa sürede sonuç çıkiyor dava devam ediyor
Yeni mi acaba dava süreci?
Evet 3 ay önce baslanmisti dava açılınca hemen sonuç alındı avukatların elinde çok davalar oluyor bizde bilmiyorduk ama avukatlar yonlendirdi

yok yanlış anlamayın elbette ki elinizden geleni yapın, çok geçmiş olsun
da
bu süreçlerin birbirine yasal engeli yoksa neden hem dava hem imza kampanyası aynı anda olmasın diyorum

ben imza kampanyasıyla SUT'a alınan kişiselleştirilmiş ilaç (immünoterapi ilacı gibi) görmedim. var mıymış?
Ben de ekşi sözlükte denk gelmiştim birinin kampanyasına, sonrasında ilaç kapsama alındı ama tabi kampanyayla ilgisi var mıdır yok mudur bilemem. Denk gelmiş de olabilir. Şansımı denemek istedim.

Teşekkür ederim yakın zamanda olmasına sevindim, şifa olur inşallah size de 🙏🏻
Kv tedavi görüyordu dava açtılar öyle karşıladı sgk kısa sürede sonuç çıkiyor dava devam ediyor

Evet 3 ay önce baslanmisti dava açılınca hemen sonuç alındı avukatların elinde çok davalar oluyor bizde bilmiyorduk ama avukatlar yonlendirdi

Kampanyanızı imzaladım ve paylaştım.
Annenize şifa, hepinize güç ve selâmet dilerim.

Kendisi uzun yıllar İç Hastalıkları Uzmanı bir hekim olarak çalışmış, sonra kamudan istifa edip, hukuk okuyup avukat olmuş, şimdi de özellikle bu davalarla uğraşan bir avukat var. Sizin ENHERTU isimli ilaç için, meme kanseri vakasında aldığı Mart 2025 tarihli Mahkeme Kararının linkini aşağıya bırakıyorum. Sitesini inceleyin, onlarca mahkeme kararı paylaşmış.

Kampanyanızı imzaladım ve paylaştım.
Annenize şifa, hepinize güç ve selâmet dilerim.

Kendisi uzun yıllar İç Hastalıkları Uzmanı bir hekim olarak çalışmış, sonra kamudan istifa edip, hukuk okuyup avukat olmuş, şimdi de özellikle bu davalarla uğraşan bir avukat var. Sizin ENHERTU isimli ilaç için, meme kanseri vakasında aldığı Mart 2025 tarihli Mahkeme Kararının linkini aşağıya bırakıyorum. Sitesini inceleyin, onlarca mahkeme kararı paylaşmış.

Hemen inceliyorum, çok teşekkür ederim🙏🏻

Imzaladım, inşallah SGK kapsamina alınır.
İngiltere'de kanser hastası kadınlar aylardır Enhertu için kampanyalar düzenliyor.

Game changer diye adlandırılan, etkisi yüksek bir ilaç diye duymuştum. Annenize ve şifa bekleyen tüm hastalara kalıcı çözüm olmasini diliyorum.

Ben de ekşi sözlükte denk gelmiştim birinin kampanyasına, sonrasında ilaç kapsama alındı ama tabi kampanyayla ilgisi var mıdır yok mudur bilemem. Denk gelmiş de olabilir. Şansımı denemek istedim.
SUTa alınsa elbette mükemmel olur, herkes tek tek uğraşmakla efor harcamaz
ama benim bildiğim bişeyi SUTa aldırmak daha zor, dava daha yapılabilir, yani en azından ben sektörde çalışırken öyleydi elbette ülkede 3 günde tüm manzara değişebiliyor.

Imzaladım, inşallah SGK kapsamina alınır.
İngiltere'de kanser hastası kadınlar aylardır Enhertu için kampanyalar düzenliyor.

Game changer diye adlandırılan, etkisi yüksek bir ilaç diye duymuştum. Annenize ve şifa bekleyen tüm hastalara kalıcı çözüm olmasini diliyorum.
Çok teşekkürler dilekleriniz için🙏🏻, evet ben de denk geldim birçok petition a, umarım herkes için ulaşılabilir hale gelir 🙏🏻

SUTa alınsa elbette mükemmel olur, herkes tek tek uğraşmakla efor harcamaz
ama benim bildiğim bişeyi SUTa aldırmak daha zor, dava daha yapılabilir, yani en azından ben sektörde çalışırken öyleydi elbette ülkede 3 günde tüm manzara değişebiliyor.
Kesinlikle öyle. Bizim için de süreç çok yeni olduğu için öğrenmeye çalışıyorum bir yandan da. Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

Back
X