- Konu Sahibi Devitamini
-
Ya Şafi okunabilir eğer isterseniz.Merhaba herkese,
2015 yılından bugüne kadar kan kanseri ile mücadele eden annem icin dualarınıza ihtiyacımız var. Hastalığının seyri kötü bir şekilde losemiye çevirdi ve ilaçlar maalesef iyiye sirayet etmiyor. Benim henüz 5 aylık bebeğim var annemin durumu beni o kadar uzuyor ki anlatamam. Dualara sığınıyorum. Sizden de şifa olması adına dua rica ediyorum.
Annemin adı: Nilüfer
Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin.
Allah razı olsun, inşallah şifa olsun..Ya Şafi okunabilir eğer isterseniz.
1000 tane alayım. Kalan 69000
Rabbim şifa versin inşallahMerhaba herkese,
2015 yılından bugüne kadar kan kanseri ile mücadele eden annem icin dualarınıza ihtiyacımız var. Hastalığının seyri kötü bir şekilde losemiye çevirdi ve ilaçlar maalesef iyiye sirayet etmiyor. Benim henüz 5 aylık bebeğim var annemin durumu beni o kadar uzuyor ki anlatamam. Dualara sığınıyorum. Sizden de şifa olması adına dua rica ediyorum.
Allah şifa versin inşaallahMune duyurma şansımız olabilir mi bu konuyu acaba?
1000 ben alıyorum kalan 68000Ya Şafi okunabilir eğer isterseniz.
1000 tane alayım. Kalan 69000
Rabbim acil şifalar versin annecigineMerhaba herkese,
Rabbim şifa versin inşallahMerhaba herkese,
Ne kusuru parem. Beni her zaman etiket yapabilirsin, hiç sorun yok.kalan sayı 65.000
Kızlar bu ara çok etiket yapıyorum hakkınızı helal edin acil durumlar oluyor birlik olalım destek olalım istiyorum
ne olur kusura bakmayın
2.000 alıyorumkalan sayı 65.000
Kızlar bu ara çok etiket yapıyorum hakkınızı helal edin acil durumlar oluyor birlik olalım destek olalım istiyorum
ne olur kusura bakmayın
Ya sen cansın bitanemsin ❤❤❤❣❣Ne kusuru parem. Beni her zaman etiket yapabilirsin, hiç sorun yok.
Rabbim izin verdiği sürece, seve seve okurum.
Yardımcı olurum.
Allah razı olsun vesile oluyorsun, bizlerde dua ediyoruz sağ olasın kuzum
Canımsın paremm canımYa sen cansın bitanemsin ❤❤❤❣❣
Allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmayan canlardan birisin kalpleri güzel arkadaşlarım.iyi ki varsınız iyiki varsın❣
Rabbim dualarımızı kabul etsin halleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?