- Konu Sahibi Babylicious
Ne gibi bir yöntem uyguladıklarını biliyor musunuz peki?kemik kanseri. kanserli hücrenin neredeyse tamamen yok olduğu görülmüş son filmlerinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi bir yöntem uyguladıklarını biliyor musunuz peki?kemik kanseri. kanserli hücrenin neredeyse tamamen yok olduğu görülmüş son filmlerinde.
kemik kanseri. kanserli hücrenin neredeyse tamamen yok olduğu görülmüş son filmlerinde.
İbrahim Saraçoğlu'na ulaşsanız.yok canım kulaktan duyma değil doktor onayı olmadan asla kullanılmaz doktor en iyisini bilir ama kemoterapi tamamen bırakılırsa ölümüne terkedilmez sonuçta dokotr gözetiminde ne olursa artık
bu işin tedavisi küba da ama oda maddi güç istiyor.oraya gıden akrabam oldu.turkıyede tedavi edilemez denmişti.4...5 gun kaldı kübada ordan aldığı ilacı ömür boyu kullanacakmış 3 senedir gayet iyi.ilaç temini zor ama devamlı kullanılacak ilacıKızlar merhaba;
Bir akrabamız 40 yaşlarında ve kanser. 3 tane küçük çocuğu var.. Ailemden biri gibidir gerçekten.. 3 ay kemoterapi den sonra bugünkü PET sonuçlarında kanserin yayılmaya devam ettiği görülmüş.. Ameliyat edilemez yerlerde.. Doktorlar çok umutsuz konuşuyorlarmış.. Bende alternatif tedaviler varsa en azından denemeyi istiyorum.. Kendi morali de çok bozuk..
Var mı böyle çevrenizde farklı deneysel tedavi yöntemleriyle çözüm bulunan kişiler.. Ne denenebilir veya yiyip içilebilir:? En ufak bir ihtimal umut bile olsa denemek isteriz. İki dedemi de kanserden kaybettiğimiz için psikolojimiz malum..Önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar..
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Dr. Elif Güveloğlu'nu tavsiye ediyorum. Bir araştırın. Ben sedef hastalığım sebebiyle tanıştım kendisiyle. Asıl uzmanlık alanı kanser. Çok başarılı bi doktor. Hasta hastanede normal tedavisine devam ediyor Elif hanım kendi ürünleri olan bitkisel ilaçlarla ek tedavi gibi birşey uyguluyor. Kontrol için gittiğimde iyileşen hastaların teşekkür yazıları vardı bir kitapta biraz okudum son evre kanser hastalarını bile sağlığına kavuşturmuş. Bir araştırın telefonla arayıp görüşün İstanbul'da kendisi.Kızlar merhaba;
Bir akrabamız 40 yaşlarında ve kanser. 3 tane küçük çocuğu var.. Ailemden biri gibidir gerçekten.. 3 ay kemoterapi den sonra bugünkü PET sonuçlarında kanserin yayılmaya devam ettiği görülmüş.. Ameliyat edilemez yerlerde.. Doktorlar çok umutsuz konuşuyorlarmış.. Bende alternatif tedaviler varsa en azından denemeyi istiyorum.. Kendi morali de çok bozuk..
Var mı böyle çevrenizde farklı deneysel tedavi yöntemleriyle çözüm bulunan kişiler.. Ne denenebilir veya yiyip içilebilir:? En ufak bir ihtimal umut bile olsa denemek isteriz. İki dedemi de kanserden kaybettiğimiz için psikolojimiz malum..Önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar..
Bende bunu yazacaktim. Zerdecal cok iyi diyorlar. Zencefil-Zerdecal-karabiber karisimi da iyi diyorlar, karabiber etkisini artiriyormus. Birde sekerli tatli seyler yemesin ne kadar dogru bilemem ama seker kanserli hucreleri besliyormus. Ve bence organik ve saglikli beslensin . Tarim ilaci-hormon almasin organik olmayan yiyeceklerden. Insallah iyilesir.Bence buradan gelecek cevaplara göre iş yapmayın. Çok riskli.
Biz de bir arkadaşımız için her şeyi denedik. Bende faydası oldu diyenlere bile inandık. Sonuç hüsran.
Bir akrabama doktor sadece zerdeçal kullanabilirsin demişti.
Allah şifa versin, çocuklarına çok üzüldüm, kadıncağıza da üzüldüm. İnşallah hayırlı bir şeyler olur.