• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanli sut kusmak

AyseDoga34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
12
4
1
39
Merhaba, Bebeğim 2 aylik.1 aylıkken bağırsak darlığı nedeniyle ameliyat oldu 42 gün kaldı kuvezde sonra eve
taburcu oldu. Kusma sebebiyle olmuştu ameliyatini yani beslenme sorunu olmuştu. Zar zor memeye alıştırdım.Ferrum yani demir ilacı içince kusuyor çoğunlukla ama bugün farkettim ki 3.4. Kez kustu bu demir ilacı olamaz.acile götüreceğim ancak demir ilacı yerine ne kullanabilirim. Cunku artık her kusmada suphelenecegim. Ne onerirsiniz, kilo kaybetmemesi lazım, 2310 doğdu suan 3600

Geçmiş olsun genelde demir ilacını 4. Ayda başlatıyorlar ama sizin özel durumunuzdan dolayı erken başlamış sanırım. Kanlı kusmada hemen bakit kaybetmeden acile götürün. Beslenme sonrası mı oluşuyor bu durum? Demir ilacı da ağır geliyor ya da dozajı fazla geliyor olabilir mi?

Demir ilacını acile gittiğimiz gün de dr gözü önünde kustu. Diyor ki illa kullanacaksiniz. Midesi çabuk bulanan bir bebek, hem ameliyat geçmişi var bebegin hem de reflusu.Bir kaç gündür araştırıyorum cocugun demir değerlerini nasıl yükseltirim veya ne yesem geçer diye. Dün açtım bu başlığı bugün öyle bir sorun yok çünkü demir ilacini kusmus. Bebeğimin dozu fazla geliyor olamaz 2_3 dr aynı dozu önerdi. Sanırım bebeğime bu ilac iyi gelmiyor. 3 saatte bir besliyorum bebegi ve diyelim 11 de besledim 12 de Ferrum veriyorum 13.00 de ise tekrar emziriyorum. Yine de kusuyor.

Back