Kanlı akıntı

Deepikapr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
388
62
73
İstanbul
Kızlar iyi geceler. Bugün akıntımda kan vardı. Geçen ay da adetten bir hafta sonra başıma aynısı geldi bir kac gün sürdü ve peşine tekrar adet oldum. Kendimi korkutmamak için mevsimsel adet düzensizliğidir diye düşündüm ama yine böyle bir şeyle karşılaşınca şu an gerçekten korkmaya başladım. Böyle bir şey başına gelen var mı? Doktora gittiğinde nasıl muayene ettiler? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

Mevsim düzensizliği olabilir. Yumurtlama döneminde kanaman oluyor olabilir. Bahsettiğin hesaba göre periyodun 21 günlükse büyük ihtimal yumurtlama dönemidir.

Ama uzmana görünmen en sağlıklı olanıdır.

Yalnız ben bekarım şu an. Korkulacak bir şey çıkmaz değil mi? Eğer başına böyle bir şey gelen varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

Dr.a soylemen gerek. Akinti ne renkti ? Benim de adetten 1 hafta once az miktarda yesil akıntım oldu içerisinde kan da vardi. Dr.a soyledim antibiyotik verdi 2 tane. Bu arada akinti kesinlikle kokulu degildi ve kesinlikle kasinti yanma vs. De yoktu. Ama dr. sadece yesil renkte olmasi kafi dedi

oo benim konularımdan bir soru süper hemen yardım edeyim.
önce sorularımı yanıtla :
1- adet döngün ne kadar aralıklı
2- kanama dediğin 5-6 gun mu sürdü yoksa daha az mı? cok mu kanama oldu az mı?

Normal renksizdi ama arada hafif pıhtı gibi kan parçaları vardı. Alttan bakma gibi bir durum olur mu yoksa tahlil falan mı ister doktor ?

Yalnız ben bekarım şu an. Korkulacak bir şey çıkmaz değil mi? Eğer başına böyle bir şey gelen varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
konu sahibi yukarıda arkadaş yazmış. yumrurtlama dönemlerinin başlangıcında kanama olabilir bu normal görülür.
ama en saglıksı bir doktr. görünmen.

Normal renksizdi ama arada hafif pıhtı gibi kan parçaları vardı. Alttan bakma gibi bir durum olur mu yoksa tahlil falan mı ister doktor ?
hahaha :). bakire isen alltan bakılmaz. karından bakar. böbreklere bakar gibi. bakire değilsen alltan bakması daha iyidir.

oo benim konularımdan bir soru süper hemen yardım edeyim.
önce sorularımı yanıtla :
1- adet döngün ne kadar aralıklı
2- kanama dediğin 5-6 gun mu sürdü yoksa daha az mı? cok mu kanama oldu az mı?

Normalde çok düzenlidir her ay olurum ama 10 gün sürer. Geçen ay adet oldum bitti tam bir hafta sonra akıntımda yine kan vardı üç dört gün sonra adet gibi dolu dolu kan geldi. Mevsimseldir diye düşündüm. Geçen hafta bu olay bitti yani 12 sinde. Şimdi bugün tekrar akıntımda kan gördüm. Çok az ama çamaşırıma bulasmamış bile silerken gördüm. Ay ne olur yardım edin.

10 cok muş be ya.. ben 5 güne dayanamıyorum
bahsettigin yumurtlama dönemi kanaması gibi. adetten belli bir süre vücut yumurta üreti ve olgunlaşmış yumurtalar catlar. bu yüzden bazı kadında yumurta dönemlemrinde kanama görülür. durum bundan ibaret. sonra döngü tamamlanır ve gene regl olursun.
tabii burada yazdıklarımız bu tür şeyler hep afakidir. en doğru olanı dokor. gidip bunu göstermendir. kadın hastalıkları doktorları da öcü değildir adam yemezler ayıp da değildir. gideceksin.

yaş kaç ?

Doktora görüneceğim kızlar ama işte şu an bir korku var üzerimde

Yok öcü olarak görmüyorum ama işte insan kafasında kuruyor. İnşallah dediğiniz gibidir. Bu arada çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.

şimdi konu sahibine özel değil genel kızgınlığımı ifade edeceğim:
oofff bu ne yaaa herkes bir vajşinal sorundan muzdarip ama doktora gitmen lazım dendiğinde hayır gidemem. neden alltan bakar len bakarsa baksın sanki bakanın ilk gördüğü vajina seninki... hem doktora gitmez hem ne olduğunu bilmez korkar kabuslar görür hemde milleti yerler bitirriler ... daralldıımmm

Bakire olduğunu söylersen alttan bakmaz. Hatta bakire olmasan bile, istemiyorum dersen bakmaz alttan, bakamaz. İçin rahat olsun. Bikaç test yapar muhtemelen, bide ultrasonla bakar büyük ihtimal. Sadece bu :)

Bekarsan alttan bakmazlar merak etmene ve korkmana gerek yok :) kan tahlili ve ultrason isterler. Bu arada benim âdetlerim duzensizdir ve yillar once bende bu tür sorunlar yasadim bir sorun cikmadi. Korkma yarin iyi bir doktora git genis capli arastirsinlar icin rahat eder. Genelde stres yada mevsimsel faktorler neden oluyor.

Doktora gitmeyi ihmal etme ama sakın

Ben doktora gitmem demedim başına böyle bir şey gelen var mı varsa nasıl bir muayene yaptılar bir de bu korkulacak bir şeyin habercisi olabilir mi diye sordum. Sağ olsunlar cevapladılar. İlk kez başıma böyle bir şey geldiği için haliyle korktum yanlış anlamayın beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…