oo benim konularımdan bir soruKızlar iyi geceler. Bugün akıntımda kan vardı. Geçen ay da adetten bir hafta sonra başıma aynısı geldi bir kac gün sürdü ve peşine tekrar adet oldum. Kendimi korkutmamak için mevsimsel adet düzensizliğidir diye düşündüm ama yine böyle bir şeyle karşılaşınca şu an gerçekten korkmaya başladım. Böyle bir şey başına gelen var mı? Doktora gittiğinde nasıl muayene ettiler? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Mevsim düzensizliği olabilir. Yumurtlama döneminde kanaman oluyor olabilir. Bahsettiğin hesaba göre periyodun 21 günlükse büyük ihtimal yumurtlama dönemidir.
Ama uzmana görünmen en sağlıklı olanıdır.
konu sahibi yukarıda arkadaş yazmış. yumrurtlama dönemlerinin başlangıcında kanama olabilir bu normal görülür.Yalnız ben bekarım şu an. Korkulacak bir şey çıkmaz değil mi? Eğer başına böyle bir şey gelen varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
hahaha :). bakire isen alltan bakılmaz. karından bakar. böbreklere bakar gibi. bakire değilsen alltan bakması daha iyidir.Normal renksizdi ama arada hafif pıhtı gibi kan parçaları vardı. Alttan bakma gibi bir durum olur mu yoksa tahlil falan mı ister doktor ?
oo benim konularımdan bir sorusüper hemen yardım edeyim.
önce sorularımı yanıtla :
1- adet döngün ne kadar aralıklı
2- kanama dediğin 5-6 gun mu sürdü yoksa daha az mı? cok mu kanama oldu az mı?
10 cok muş be ya.. ben 5 güne dayanamıyorumNormalde çok düzenlidir her ay olurum ama 10 gün sürer. Geçen ay adet oldum bitti tam bir hafta sonra akıntımda yine kan vardı üç dört gün sonra adet gibi dolu dolu kan geldi. Mevsimseldir diye düşündüm. Geçen hafta bu olay bitti yani 12 sinde. Şimdi bugün tekrar akıntımda kan gördüm. Çok az ama çamaşırıma bulasmamış bile silerken gördüm. Ay ne olur yardım edin.
yaş kaç ?Normalde çok düzenlidir her ay olurum ama 10 gün sürer. Geçen ay adet oldum bitti tam bir hafta sonra akıntımda yine kan vardı üç dört gün sonra adet gibi dolu dolu kan geldi. Mevsimseldir diye düşündüm. Geçen hafta bu olay bitti yani 12 sinde. Şimdi bugün tekrar akıntımda kan gördüm. Çok az ama çamaşırıma bulasmamış bile silerken gördüm. Ay ne olur yardım edin.
10 cok muş be ya.. ben 5 güne dayanamıyorum
bahsettigin yumurtlama dönemi kanaması gibi. adetten belli bir süre vücut yumurta üreti ve olgunlaşmış yumurtalar catlar. bu yüzden bazı kadında yumurta dönemlemrinde kanama görülür. durum bundan ibaret. sonra döngü tamamlanır ve gene regl olursun.
tabii burada yazdıklarımız bu tür şeyler hep afakidir. en doğru olanı dokor. gidip bunu göstermendir. kadın hastalıkları doktorları da öcü değildir adam yemezler ayıp da değildir. gideceksin.
yaş kaç ?
korkulacak bir şey değildir merak etme. bakiresin veya değilsin beni ilgilendirmez de bir doktr. gitmen iyi olur.
Bakire olduğunu söylersen alttan bakmaz. Hatta bakire olmasan bile, istemiyorum dersen bakmaz alttan, bakamaz. İçin rahat olsun. Bikaç test yapar muhtemelen, bide ultrasonla bakar büyük ihtimal. Sadece bu :)Normal renksizdi ama arada hafif pıhtı gibi kan parçaları vardı. Alttan bakma gibi bir durum olur mu yoksa tahlil falan mı ister doktor ?
korkulacak bir şey değildir merak etme. bakiresin veya değilsin beni ilgilendirmez de bir doktr. gitmen iyi olur.
şimdi konu sahibine özel değil genel kızgınlığımı ifade edeceğim:
oofff bu ne yaaa herkes bir vajşinal sorundan muzdarip ama doktora gitmen lazım dendiğinde hayır gidemem. neden alltan bakar len bakarsa baksın sanki bakanın ilk gördüğü vajina seninki... hem doktora gitmez hem ne olduğunu bilmez korkar kabuslar görür hemde milleti yerler bitirriler ... daralldıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?