Kanlı akıntı

Yok ben sorun etmedim zaten sorunuzu yanlış anlamayın. Sadece beni nasıl bir şey bekliyor muayene konusunda onu öğrenmek istedim. Çok sağ olun tekrardan. Hayırlı geceler
hasta yatağı var bir tür sedye ona yatırır bakar karnından.

Ben doktora gitmem demedim başına böyle bir şey gelen var mı varsa nasıl bir muayene yaptılar bir de bu korkulacak bir şeyin habercisi olabilir mi diye sordum. Sağ olsunlar cevapladılar. İlk kez başıma böyle bir şey geldiği için haliyle korktum yanlış anlamayın beni.
hhaahahahah sana yazmadım ki ben bunu.genel sıkıntımı dile getirdim :D

Bekarsan alttan bakmazlar merak etmene ve korkmana gerek yok :) kan tahlili ve ultrason isterler. Bu arada benim âdetlerim duzensizdir ve yillar once bende bu tür sorunlar yasadim bir sorun cikmadi. Korkma yarin iyi bir doktora git genis capli arastirsinlar icin rahat eder. Genelde stres yada mevsimsel faktorler neden oluyor.

Doktora gitmeyi ihmal etme ama sakın :KK66:

Peki çok teşekkür ederim hayırlı geceler

Anladığım kadarıyla daha önce ultrason muayenesi bile olmadın D Deepikapr . Sen sedyeye yatınca, hemşire pantolon düğmeni açar, örtüsünü peçetesini koyar, doktor kasıklarından karnına kadar bakar. Sadece kasıkların temiz olsun yeter. Bikaç dk sürüyor, çok değil. :)

Kiz oylr mi yorumlar yazmışsın ki bakire degilsin hamile olmaktan doktora gidip anlasilir diye korkuyon sandim o derece yanlis anladim :)

Yalnız ben bekarım şu an. Korkulacak bir şey çıkmaz değil mi? Eğer başına böyle bir şey gelen varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
Benimde var bende bekarım adetim bittikten sonra 1 hafta sonra minicikde olsa kanlı akıntım geliyo doktora gitmiştim ben ama bisi yok demişti tam sökemiyordur ve 10 güne kadar gelen kanlı akıntılar normaldir demişti sende bi doktora git tabi için rahat etsin

Arkadaşlar benim de bugün beyaZ akıntım ile az bir kan geldi önemli birşey varmıdırki en son ağustosun başın da adet gördüm yani adet günümde yaklaştı çok korkuyorum birşey varmıdır

Normalde çok düzenlidir her ay olurum ama 10 gün sürer. Geçen ay adet oldum bitti tam bir hafta sonra akıntımda yine kan vardı üç dört gün sonra adet gibi dolu dolu kan geldi. Mevsimseldir diye düşündüm. Geçen hafta bu olay bitti yani 12 sinde. Şimdi bugün tekrar akıntımda kan gördüm. Çok az ama çamaşırıma bulasmamış bile silerken gördüm. Ay ne olur yardım edin.
Yeni yaşadım durumu sorun var mı?

Back