Kanlı akıntı

Yok ben sorun etmedim zaten sorunuzu yanlış anlamayın. Sadece beni nasıl bir şey bekliyor muayene konusunda onu öğrenmek istedim. Çok sağ olun tekrardan. Hayırlı geceler
hasta yatağı var bir tür sedye ona yatırır bakar karnından.

hhaahahahah sana yazmadım ki ben bunu.genel sıkıntımı dile getirdim

Peki çok teşekkür ederim hayırlı geceler

Anladığım kadarıyla daha önce ultrason muayenesi bile olmadın D Deepikapr . Sen sedyeye yatınca, hemşire pantolon düğmeni açar, örtüsünü peçetesini koyar, doktor kasıklarından karnına kadar bakar. Sadece kasıkların temiz olsun yeter. Bikaç dk sürüyor, çok değil. :)

Kiz oylr mi yorumlar yazmışsın ki bakire degilsin hamile olmaktan doktora gidip anlasilir diye korkuyon sandim o derece yanlis anladim :)

Yalnız ben bekarım şu an. Korkulacak bir şey çıkmaz değil mi? Eğer başına böyle bir şey gelen varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
Benimde var bende bekarım adetim bittikten sonra 1 hafta sonra minicikde olsa kanlı akıntım geliyo doktora gitmiştim ben ama bisi yok demişti tam sökemiyordur ve 10 güne kadar gelen kanlı akıntılar normaldir demişti sende bi doktora git tabi için rahat etsin

Arkadaşlar benim de bugün beyaZ akıntım ile az bir kan geldi önemli birşey varmıdırki en son ağustosun başın da adet gördüm yani adet günümde yaklaştı çok korkuyorum birşey varmıdır

Yeni yaşadım durumu sorun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…