- 25 Eylül 2014
- 293
- 68
-
- Konu Sahibi leylaolabilirim
Geçmiş olsun inşallah ciddi bişeyin yoktur. Enfeksiyon da çok büyük bi problem hamile kalmana engel , kalsan bebek çok büyük tehlike altında ... Inşallah şifa buluruz hepimiz.2 aydır bende de aynı durum var
mens dönemi bitiyor, 1 hafta sonra tekrar başlıyor ama 3 gün sürüyor, kahverengi yoğun akıntı oluyor...
3 gün önce yoğun kan gelmiş, pantalonum bile battı, sanki pat diye gelivermiş...
ondan sonra kahverengi akıntılar, önce fazla, dünden beri azaldı
geçen sene en son smear yaptırmıştım, sorun çıkmadı
3 ay önce rutin kontrolde de bir şey söylemedi doktor
dış gebelikten mi şüphelenmedim
kanserden mi
idrar kesesinde sarkma var, acaba o mudur diye az düşünmedim değil
yarın gideceğim doktora
ama burayı okuyunca rahatladım, inşallah enfeksiyondur demeye başladım
Adetinizden kaç gün sonra başlıyo akıntılarınız? Bu şikayetlegiden herkese genelde enfeksiyon tanısı konur. Sizde de enfeksiyon olabilir. Ultrasonda bişey çıkmaz zaten. Kan-İdrar tahlili yapılmadı mı? Ayrıca ne kadar süredir bu durumdasınız ?Başlık açtım ama cvp veren olmadı bendede aynı durum var adetimin peşinden böyle bi durum yaşadım adetimden önce dokrora gitmiştim rutin kontrol için bi şikayetim yoktu bekar oldugum için sadece ulturasonla baktı hiç bişey yok herşey nırmal dedi.peşinden adet oldum ve kanlı akıntım var koku yok bildiginiz kan geliiyo bazen pembemsi oluyor.. Cok moralim bozuk doktora gitsem kötü bişey duymayı kaldıramam düğün hazırlıgı yapıyorum..tekrar doktora gitsem mi bi süre daha beklesem mi
Benim de öyleydi ve enfeksiyon yüzünden olduğu ortaya çıktı. Bekar oldugunuz için alttan muayene edememistir doktor. Bana smear testi yapıldı orda çıktı. Ama idrar tahlili yapildiysa orda da çıkardı enfeksiyon varsaKan- idrar testide yapmadı özel bi hastaneye gidicem artık ama kadın doğum uzmanına mı gitmem gerekiyor