Kanlı akıntı

Geçmiş olsun inşallah ciddi bişeyin yoktur. Enfeksiyon da çok büyük bi problem hamile kalmana engel , kalsan bebek çok büyük tehlike altında ... Inşallah şifa buluruz hepimiz.

Başlık açtım ama cvp veren olmadı bendede aynı durum var adetimin peşinden böyle bi durum yaşadım adetimden önce dokrora gitmiştim rutin kontrol için bi şikayetim yoktu bekar oldugum için sadece ulturasonla baktı hiç bişey yok herşey nırmal dedi.peşinden adet oldum ve kanlı akıntım var koku yok bildiginiz kan geliiyo bazen pembemsi oluyor.. Cok moralim bozuk doktora gitsem kötü bişey duymayı kaldıramam düğün hazırlıgı yapıyorum..tekrar doktora gitsem mi bi süre daha beklesem mi

Adetinizden kaç gün sonra başlıyo akıntılarınız? Bu şikayetlegiden herkese genelde enfeksiyon tanısı konur. Sizde de enfeksiyon olabilir. Ultrasonda bişey çıkmaz zaten. Kan-İdrar tahlili yapılmadı mı? Ayrıca ne kadar süredir bu durumdasınız ?

Uzun süredir giremiyırdum cvp verdiğiniz için teşekkür ederim adetim 5 günde biter normalde 5. Günden itibaren kanlı akıntım başlıyor bazen peceteye geliyo ya da bi iki damla camaşırımda iz oluyoor bu şekilde bu ayda tekrarladı..kadın doğumda muaynemde yumurtalıklarımda bi sorun olmadıgını söyledi..ayrıntılı muayne edemedi bekarım sadece ulturasonla bakabildi.. Neolur bi akıl verin madem bişey yok akıntımda niye kan var

Kan- idrar testide yapmadı özel bi hastaneye gidicem artık ama kadın doğum uzmanına mı gitmem gerekiyor

Kan- idrar testide yapmadı özel bi hastaneye gidicem artık ama kadın doğum uzmanına mı gitmem gerekiyor
Benim de öyleydi ve enfeksiyon yüzünden olduğu ortaya çıktı. Bekar oldugunuz için alttan muayene edememistir doktor. Bana smear testi yapıldı orda çıktı. Ama idrar tahlili yapildiysa orda da çıkardı enfeksiyon varsa

arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bu 4. adetim ve hala adet in peşinden kanlı akıntım geliyor..artık evli bi bayanım özel bi hastaneye gittim bu kez ayrıntılı muayne etti gibi..sağ yumurtalığımda çok fazla kist varmış ama zararsız dedi bu kanamalarım içinse bişey demedi herşey normal görünüyor dedi ..herşey normalsee niye bu kanamalar oluyor adetim 5 gün sürerdi 5. gün biter kesin.şuan 5.günden itibaren kanlı akıntım oluyor ve 3 günde böyle sürüyor idrar testi istedim gerek yok dedi ben napıcamm böyle

Başka bi doktora görünmenizi tavsiye ederim. Beni de çok bişey yok diyip yollayan oldu. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…