- 10 Mart 2015
- 16
- 2
-
- Konu Sahibi leylaolabilirim
>>(Benim şikayetim adet arkasından başlayan akıntı içinde kan vardı.İlişki sonrası kanama yoktu,koku yoktu sadece hafif ekşimsi koku var gibiydi.Laobada peçeteyi sürünce görüyordum)Arkadaşlar merhaba. Adetim 1martta bitti. Ama 2-3 gündür kanlı, kahverengi akıntı geliyor. Dün çok azdı, bugün yine arttı. 1sene önce yumurtalığımda kist olduğunu söylemişti doktorum, ama sakıncalı değil demişti. Bir daha kontrole gitmedim. Geçen haftada biraz üşüttüm, acaba o yüzden midir? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum(
>>(Benim şikayetim adet arkasından başlayan akıntı içinde kan vardı.İlişki sonrası kanama yoktu,koku yoktu sadece hafif ekşimsi koku var gibiydi.Laobada peçeteyi sürünce görüyordum)
>>Arkadaşlar bende 5 aydır her ay doktordaydım.Kanlı akıntım oluyor,yani akıntım kanlı ve her gün yaşıyordum. Dr. göründüm
kist, miyom yok,smear testinde enfeksiyon çıktı ama ilaç yazmadı.Bende Aile hekimime gittim. Hormon tahlili yaptırdım,(idrar kültürü de yapılıyormuş!)
Hormonda iyi.Bana 2-hap 1 de fitil yazdı 14 gün kullandım.
Afedersiniz!Benden öyle yeşilimsi akıntı aktıki çamaşır yetiştiremiyordum.Hayretler içinde kaldım!
Bu arada hep ütülü çamaşır giydim ve ayrı laoba kullandım(Evdekilere bulaştırmamak için)ayrı çamaşır yıkadım!
Bol su tüketip sık laobaya gittim(BOL YÜRÜYÜŞ ÖNERİRİM İLAÇLAR İÇİNİZİ TEMİZLERKEN)
Arada oldu tekrar gittim dr.5- dr değiştim akıntı kültürü,idrar kültürü yaptırdım.Hepsi temiz, ama neden se ayın belli günlerinde oluyor.
Dün yine aynı sorun oldu galiba bu yumurtlama kanaması idi tekrar dr. gittim ve hiç bir şey yok stres ola bilir ve her laobada kontrol etme takma dedi.
Arkadaşlar!"TAVSİYEM"
Sakın bunu çok sorun etmeyin D.r gidin muayene olun "SMESR ŞART" akıntı tahlili o kadar mühim değil.Dr zaten anlıyor ama yaparsanız sizin için + olur.
Unutmadan en az 2 dr görünün Aile hekiminizinde yapacağı tahliller var bilin.
Bana yazdığı ilaçlar çok etkiliydi isteyen olursa,enfeksiyon varsa Aile hekimine danışarak kullana bilir.
Arkadaşlar en kötüyü düşün meyin kanser yıllar öncesinden belirti verir smear yaptırın her yıl.
Kanser vakası çok yoğun kanama yaparmış ve dr muayenede kitle görürmüş.
UNUTMAYIN HİÇ BİR ŞEYİN SİZİ ÜZMESİNE MÜSADE ETMEYİN BEN BEŞ AYDIR ÇOK STRES YAŞADIM DEĞMES BİLİN.
ALLAH HERKESE ŞİFA VERSİN!!!!!!![/QUOT
Çok teşekkür ederim içimi rahalattınız bır daha ne zaman test yaptırmam gerek biliyor musunuz :)Kesinlikle stres yapmayın. Stres yaptıkça daha çok artıyor bu sorunlar ben bunu yaşadım bunu söylerim. Gereken testleri yaptırdıktan sonra içinizi rahat tutun. Üşümemeye de dikkat edin :)
Çok teşekkür ederimmmmm içim rahatladı:) ama ne zaman bır daha test yaptırmalıyım bilmıyorum korkuyorumdaKesinlikle stres yapmayın. Stres yaptıkça daha çok artıyor bu sorunlar ben bunu yaşadım bunu söylerim. Gereken testleri yaptırdıktan sonra içinizi rahat tutun. Üşümemeye de dikkat edin :)
1 yıl yada gerekli görülürse 6 ay da bir.Stres yapmayın enfeksiyonu tedavi ettirin eşinizde ilaç kullansın yoksa tekrarlar.Dr söyleyin eşinizin kullanması gerekiyorsa yazar.Sağlıklı günler.Çok teşekkür ederimmmmm içim rahatladı:) ama ne zaman bır daha test yaptırmalıyım bilmıyorum korkuyorumda
Çok teşekkür ederimmmm1 yıl yada gerekli görülürse 6 ay da bir.Stres yapmayın enfeksiyonu tedavi ettirin eşinizde ilaç kullansın yoksa tekrarlar.Dr söyleyin eşinizin kullanması gerekiyorsa yazar.Sağlıklı günler.
Aynen bunları yaşıyorum 8 aydır. Her ay böyle kanamalarım oluyo. Doktor enfeksiyon demişti. İleri derecede enfeksion var malesef. Benim merak ettiğim bu kanama olurken hamile kalınır mı ? Yani bu ara kanamalar hamile kalmaya engel mi ?>>(Benim şikayetim adet arkasından başlayan akıntı içinde kan vardı.İlişki sonrası kanama yoktu,koku yoktu sadece hafif ekşimsi koku var gibiydi.Laobada peçeteyi sürünce görüyordum)
>>Arkadaşlar bende 5 aydır her ay doktordaydım.Kanlı akıntım oluyor,yani akıntım kanlı ve her gün yaşıyordum. Dr. göründüm
kist, miyom yok,smear testinde enfeksiyon çıktı ama ilaç yazmadı.Bende Aile hekimime gittim. Hormon tahlili yaptırdım,(idrar kültürü de yapılıyormuş!)
Hormonda iyi.Bana 2-hap 1 de fitil yazdı 14 gün kullandım.
Afedersiniz!Benden öyle yeşilimsi akıntı aktıki çamaşır yetiştiremiyordum.Hayretler içinde kaldım!
Bu arada hep ütülü çamaşır giydim ve ayrı laoba kullandım(Evdekilere bulaştırmamak için)ayrı çamaşır yıkadım!
Bol su tüketip sık laobaya gittim(BOL YÜRÜYÜŞ ÖNERİRİM İLAÇLAR İÇİNİZİ TEMİZLERKEN)
Arada oldu tekrar gittim dr.5- dr değiştim akıntı kültürü,idrar kültürü yaptırdım.Hepsi temiz, ama neden se ayın belli günlerinde oluyor.
Dün yine aynı sorun oldu galiba bu yumurtlama kanaması idi tekrar dr. gittim ve hiç bir şey yok stres ola bilir ve her laobada kontrol etme takma dedi.
Arkadaşlar!"TAVSİYEM"
Sakın bunu çok sorun etmeyin D.r gidin muayene olun "SMESR ŞART" akıntı tahlili o kadar mühim değil.Dr zaten anlıyor ama yaparsanız sizin için + olur.
Unutmadan en az 2 dr görünün Aile hekiminizinde yapacağı tahliller var bilin.
Bana yazdığı ilaçlar çok etkiliydi isteyen olursa,enfeksiyon varsa Aile hekimine danışarak kullana bilir.
Arkadaşlar en kötüyü düşün meyin kanser yıllar öncesinden belirti verir smear yaptırın her yıl.
Kanser vakası çok yoğun kanama yaparmış ve dr muayenede kitle görürmüş.
UNUTMAYIN HİÇ BİR ŞEYİN SİZİ ÜZMESİNE MÜSADE ETMEYİN BEN BEŞ AYDIR ÇOK STRES YAŞADIM DEĞMES BİLİN.
ALLAH HERKESE ŞİFA VERSİN!!!!!!!
Arkadaşım enfeksiyonunu tedavi ettirdin mi?Hamile kalırsın sonra yine sıkıntı olur hamilelikte.Ben tedavi oldum ama her ay yine sitresmidir nedir kanamam oluyor.Aynen bunları yaşıyorum 8 aydır. Her ay böyle kanamalarım oluyo. Doktor enfeksiyon demişti. İleri derecede enfeksion var malesef. Benim merak ettiğim bu kanama olurken hamile kalınır mı ? Yani bu ara kanamalar hamile kalmaya engel mi ?
Canım dün doktora gittim smear testi yapıldı sonuçları 8 haziranda alıcam. Enfeksiyona bağlı kanamam oluyomuş yani kanlı akıntım. Doktor bunun tehlikeli olduğunu ve biran önce önüne geçmemiz gerektiğini yoksa yumurtalıklarıma kadar yayılıp kısırlığa neden olabileceğini söyledi. Neo-penotran adlı vajinal fitilden verdi , 3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı önerdi ve asla prezervatifsiz ilişkiye girmemem gerektiğini söyledi. Sadece yumurtlama günlerinde prezervatif kullanmayabilirmişiz.Arkadaşım enfeksiyonunu tedavi ettirdin mi?Hamile kalırsın sonra yine sıkıntı olur hamilelikte.Ben tedavi oldum ama her ay yine sitresmidir nedir kanamam oluyor.