kim ilgilenecek seninle canım
Esim haziran ayinda aldigimiz arabayi satmayi dusunuyormus bunu tesaduf eseri duydum
Herhalde suanda oda is durumunun naneye geleceginin farkinda bakalim
Bu bebekte inatci cadi,kafali bir kizmi keles bi erkek mi olucak bakalim
Egenin adini umut cok koymak istemistim ege deniz koydum simdi isimler hazir insallah bizi birakmaz saglikla dogarda bu defterleri kaparim
Allahın izniyle doğacak canım geçmiş yaşanmışlıkların bir bir hortladı cute farkındamısın aldatılır mıyım diye de düşünmeye başlamışsın geçmişi okudum lütfen düşünme böyle şeyler,sebebi belirlenemeyen kanama demişsin ya valla bak psikolojik diyesim var,ilaçlar iyi gelir umarım
Biliyorum boyle dusunmemem gerek ama gercekten iki gundur kipkirmizi olan dudaklarim bembeyaz resmen can cekildi uzerimden
Iki gun once kanama alani vardi simdi yok ama kanama var pedi gormek bile istemiyorum bir kac gune alisirim herhalde
Gecmiste yasadigim o koty aciyi ise allah yazmasin bana
Bir kac gune evde olmanin keyfini cikaricam uzun zamandir oje surmuyodum simdi hepsine firsatim var muge anli izlerim dixi takip ederim otalanirim dimi
Esim gunduzleei evde az uyuyacak mecburen ama gece tek kalamam korkarim tek basima evde dusururum diye annem kalir egeyle annem bugunde bebek hitti zannetti uzulme sakin bosver demekki boylesi hayitli diye yolladi beni
Ama butun gun ege evde olmuyo beni cagriyo agliyo bagriyo oyun oynayalim istiyo o yuzden 11 gibi her gun annemlere giderler 6 gibi geri gelirler cunku ben cok huzursuz oluyorum dun yemeklerini ben yedirdim simdi onudami yapmicam bilmiyorum cok uzuluyorum hem maddi hem manevi muhtac oldukm8
aslinda olabilir ama devlet kresi hic bilmiyorum birde doverlermi orda egeyi bilmiyorum
Oglum olursa egeyle ayni ismi verecegim sipalar ne aglattilar beni
Kizim olursa nil deniz
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama belki görürsünüz yazığımı. Sizin durumunuza çok benzer lekelenmelerim var şu an önce kahve lekelerim başladı sonra progestanla durdu. Ama bahsettiğiniz ilacı vermişti drum enfeksiyon için donaxyl onu Kullandıktan sonra fitilin kalıntılarıyla birlikte kırmızı damarlı kan kalıntıları geliyo wcye gittiğimdeGunaydin kizlar yine ben uykudan uyandigimda yinr kanamanin var oldugunu gordum
Aslindacokta karamsar degilim altindan ne cikacak diyede kotkuyorum dun aksam hemsire geldi eve ignemi vurdu
Insallah sifa olacsk kiremit rengi kanamambugun is yerimd raporun uzadigini haber vericrm oda geriyo beni cok duanda
Poxitif olmam kanamayi gorene kadar bugun banyo olucam pijemalardan kurtulup tayt bluz giyicem oylr yatarim
Ege annemdd kaldi dun aksam oglen gelicekler kayinpeder bana oyun kuracak sims 3 :) baska bisey yok dun kuzrnlerim geldi cok zamandir toplammiyoduk sagolsunlar hemen geldiler morel oldu bana gul gul olduk diyebilirim oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?