kızlar benim vajinamda kuru sayılmaz valla huylandım bende koku yok kaşıntı yok ama arada o beyaz akıntı bende de oluyo normal mi, yani vajina yapısı gereği zaten azcık sulu olmalı cute babanne donları al canım ben onlardan giyiyorum artık, makinaya atıyorum 90 derecede cayır cayır yıkıyorum bide ütü basıyorum günde 2 defa değiştiriyorum
ılk basta enf vardı ıkı fıtıl ve antıbıyotık kullandım gecmedı hıc devam ettı hatat dıs bolgede yara gıbı seyle rolustu asırı yanma kasıntı ve akıntı devam edınce nobetcı dr gıttım o ıste kanama yerlerını karıstırdıgım doktoru yanlıs yonlendırdım dedıgım gun fıtıle basladım ve kreme bu aksam bıtecek fıtıl
vajınal fıtıl buarada daha gucluymus
kanlı akıntı dedıgım sey beyaz akıtnın ıcınde kan damarları goruyorum sadece dun aksam geldı
camasırımda gordum o zaman sılınce bıraz nokta gıbı pecetedede gordum o kadar butun gece kontrol etıtm yoktu ama suanda 3 saattır fılan tuvaleet gıtmıyorum bısey gorucem dıye
ve etrafımdakı herkez bana sey muamelesı edıyor
pipirikli
tamam evet öyleyim ama hiçmi öenmli değil bu durum
özellikle benim ailem cunku oglumdayken hıc abartmıyorum ılk 5 ayı
3 -4 gunde bır doktora gıderek gecırdım ayda bır hıc kontrole gıdemedım 15 gunde bırde
kanama olmadı ama basımada gelmeıdk kalmadı dıyebılırım
esım sankı tum bu gecmısten haberdarmıs gıbı bısey olmaz enf gelmıstır o kanlı akıntı dıyro takma kafana .
buda cok koyuyor esıme dıyorum korkuyorum rapor verırler dıye
bana ne dıyor sende ısten kacmanın yolundasın
bu adam hamıle bır kadını yakından gormus bırı bıle degıl ona gore hersey cok basıt
elım kolum baglı beklıyorum bastan soylıyım merkeze uzak bır yerde ozel bır bolge ıcınde calısıyorum yakınımda hastane doktor yok[/Q
sen kimseyi takma icgüdünle hareket et bebegini sentasıyorsun sonucta.sen en derinde hissedersin gitmem gerek birsey yok desin ama icim huzurla dolsun de esine.ihmal etme bence önemli olan sensin
aslında bunu bılıyorum cok yakın bır arkadasımın basına geldı
ama benı kadındogumcu yonlendırmesı gerekmıyormuydu bu doktorlarla ınan ben anlamıyorum ya
fıtıl bıtecek ama benım sıkayetlerım bıtmeyecek gıbı enf ıle ılgılı of Allahımb ır kerede sakın bır hamılelık gecırsem ne guzel olurdu
birde dr gidersem bana yatıs verecek dusuk rıskı dıye degerlendırecek dıye dusunuyorum e ıs durumunu bılıyorsun yatamayacagım ısler bırıbırıne gırecek of ama tabıkı doktoru arayacagım bakalım ne dıyecek
benim 8.haftaya kadar ara ara pembe lekelenmelerim oldu akıntı gibi..sonra düşük tehlikesi olabilir denildi ama kese gayet güzeldi sorun yoktu nedeni bulunamadı.progestan ilaç ve iğne başladık hala devam diyoruz..
8.haftadan sonra daha olmadı ama geçen pztesi kahverengi akıntı geldi iki kez..hemen doktora gittim.plesentam biraz aşağıdaymış o yukarı çıkarken kanama falan olabilirmiş endişelenme dedi..daha da olmadı zaten.ama benim ağrım falan yoktu hiç..
sen bi doktora git ihmal etme.
dr aradım sanırım bana ek ılac baslatacaklar mesela progestan dıye dusundum
1-2 saatte donus yapıcaklar bana
tekrar olursa dırek gelmemı ıstedıler
ılerı derecede enf oldugundan kullandıgım fıtılın etkılı oldugundanda olmus olabılırmıs
Bendede aynı sekılde enfıksıyon kaptıgımda fıtıl kullandıgıgım gunun ertesı gunu hemen kan gelıyor. Ancak gebelıgın oldugu ıcın sen yınede normal bı doktora gorun yanı gebelıkten bu tarz ılacların kullanılması ne kadar dogru? sonucta bu ılaclar guclu etkıler yaratıyor
ıste nobetcı dr gıttıgımde eger tekrarlarsa sana ıgne ve calısma yasagı verıcez demıstı bana
o yzuden
yasadıgım sey kanama degıl lekelenme degıl beyaz akıntın ıcınde kan damarları
belkıde zaman gecırmeden gıdıp vajınal bakmaları gerekıyor bılemıyorum
ama tek bıldıgım bana yatıs verırlerse ben bu ıste barınamam onu bılıyorum
canım geçmiş olsun kendıne cok dıkkat et raporlarsan daha ıyı olur en azından durumundan haberdar olup dedıgın gıbı saga sola cok gıtmemıs olursunPROGESTAN baslattı doktor
mumkun oldugunda hareket etmeyecekmısım
agır kaldırmayacakmısım
yatıp dınlenecekmısım
ben bunu ıs yerıme raporlamı bıldırmelıyım kı benıo saga sola kosturmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?