Kanlı akıntı neden olur , nelere yol acar?

Cute ben hiç bilmiyorum ama arkadaşlar yazmış
Bir doktora görün hemen lütfen
Çok geçmiş olsun

Yanlış konuya yazmışım, pardon .

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar

kızlar benim vajinamda kuru sayılmaz valla huylandım bende koku yok kaşıntı yok ama arada o beyaz akıntı bende de oluyo normal mi, yani vajina yapısı gereği zaten azcık sulu olmalı cute babanne donları al canım ben onlardan giyiyorum artık, makinaya atıyorum 90 derecede cayır cayır yıkıyorum bide ütü basıyorum günde 2 defa değiştiriyorum

bendekı akıntı beyazdan zıyade sulu ve ı grenc kokulu bır akıntıydı ben ona 20 kusur gun dayandıktan sonra ha gectı ha gececek dıye
dedım bunda ters bısey var doktora gıttım tabı arada kasındımda yanmada oldu ama ben anlayamadım enf oldugunu cunku hayatımda ılk kez akıntım oluyordu ve ılk normal gebelıgım normal sandım
ılerlemesıne musade etmıs oldum agustosun basından berı bu durum var bende hatta belkıb ıraz daha once
cunku ben dedım ya hamıleyım yada enf oldum cok kotu akıntım var dıye ve test yapıp hamıle oldugumu ogrenmıstım

canım inş geçer kötü değildir..sen wc ye git canım bendede olmuştu bende gidememiştim

ama mecbur belki şuanda yoktur ama bu enfoksiyon baş belası birşey çok geçmiş olsun

kesınlıkle enf boyle uzun boylu bısey oldugunu bılmıyordum ben gercekten dıkkatlı davranmak lazım

Demek ki kadın doğumcunun da değişmesi gerekiyor! İhmal etme ve bekleme..
Başına daha ciddi bir iş açmadan git lütfen.

sanane işlerden bebeğini düşün şeker anne. gerekirse istirahat et işe de gitme, Allah korusun hem bebeğe hem sana bişey olur 1.5 aydan fazladır enfektif enfektif geziyosun.

aynen böyle olmustu işte plasenta yerlesirken oluyormus kanama.benimde böyle olmustu am ne igne ne ilac kullanmadım.vaginal usgde kalp atısı duyuluyorsa o gebelk yüzde doksan ddevam eder die okumustum netten.öylede oldu hersein hayırlısı ve hersey de kısmet zaten.allah herkese sifa versin.saglıklı dogumlar nasip etsin

dr aradım sanırım bana ek ılac baslatacaklar mesela progestan dıye dusundum
1-2 saatte donus yapıcaklar bana
tekrar olursa dırek gelmemı ıstedıler
ılerı derecede enf oldugundan kullandıgım fıtılın etkılı oldugundanda olmus olabılırmıs

tmm canım tekrarlarsa hemen gidiosun o zaman...ihmal etmekk yokkk

Bendede aynı sekılde enfıksıyon kaptıgımda fıtıl kullandıgıgım gunun ertesı gunu hemen kan gelıyor. Ancak gebelıgın oldugu ıcın sen yınede normal bı doktora gorun yanı gebelıkten bu tarz ılacların kullanılması ne kadar dogru? sonucta bu ılaclar guclu etkıler yaratıyor

ilaclardan zıyade bu enf ılerlemesı daha tehlıkelı onlar zaten gebelıge uygun ılaclar verıyorlar belkıde o kadar guclu olmadıgı ıcın bıtıremıyor bu enfeksyonu

PROGESTAN baslattı doktor
mumkun oldugunda hareket etmeyecekmısım
agır kaldırmayacakmısım
yatıp dınlenecekmısım

ben bunu ıs yerıme raporlamı bıldırmelıyım kı benıo saga sola kosturmasınlar

CUTE gerekirse yatman lazım ...

Sana istemedigin bir şeyi söyler endişesi ile DR GİTMEYİ ERTELEME...

Belki çok basit birşey kafanda sıkıntı yaşıyorsun bu yüzden.Bebegin ruhen de hissediyor seni..

Dr una güveniyordan telefonda da sorabilirsin önden.Kalk gel derse ikiletme bence...

Geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun kendıne cok dıkkat et raporlarsan daha ıyı olur en azından durumundan haberdar olup dedıgın gıbı saga sola cok gıtmemıs olursun

ne dedı pekı esas acıklaması nedir tatlımm

hareket etmeyeceksin dediyse işe gitmek hiç iyi bir fikir değil ama.
düşük riskin var anladığım kadarıyla. rapor al ve istirahat et.
hatta tuvalet ihtiyacın dışında kalkma bile yataktan.
en azından riski atlatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…