Kanka gel konuşalım:)

evet canım:)
peri hangi ayda dogum yapcaksın canım
şimdi dogum yapacagın aya göre grup var oraya katılıp paylaşımda bulunuyorsun mesela ben ocak annesiyim ocakta dogdu kızım..kaç aylıksın.

Emir düşünüyoruz bakalım... evet terazi olacak :) Terazi burcunu hiç bilmiyorum, hayırlı evlat olsun da...

Bir de siteyi tam çözebilirsem vazgeçmem dediğiniz gibi... Siz hep böyle gececi misiniz? :)

peri ben hamileyken bıraktım gece girmeyi ilk defa aylarrr sonra gece bu saate kaldım:)bebek uyanmadan gidip yatım bende..tanıştıgımıza sevindim..kendine ii bak..

ii geceşer aybur bende çıkıyorum çoookkk geç olmuş vay beeee..bebek ayris uyanmadan gidip yatayım bende..
tamam canım iyi geceler
Emir düşünüyoruz bakalım... evet terazi olacak :) Terazi burcunu hiç bilmiyorum, hayırlı evlat olsun da...

Bir de siteyi tam çözebilirsem vazgeçmem dediğiniz gibi... Siz hep böyle gececi misiniz? :)
ben bayadır gececi değildim bgn ilk defa bu kadar uzun kaldım ama sabahladığım dönemlerde olmuştu
emir güzel isimmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…