- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
Aybuş hoşgeldin kuzum, kaave içiyom ben sana da bi yorgunluk kaavesi verim misırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aybuş hoşgeldin kuzum, kaave içiyom ben sana da bi yorgunluk kaavesi verim misırnaşık şey
:
sen dur dur nikonum yasakkelime ilk önce hemşoma ben kıtlamalı bi cay vericim :jeyyarndan sra kayfe kefi yapsın şekerim
ayburum netin pe cabuk baglanmışCADIARZU
nikonnn:umursamaz: sen yeşil yanıyon gelmeyon burayaalsanaalsanasmile
oooo nikonum cancanım makkaş topiğindedir
hee bu arada ben makkaşın ne olduğunu anlayamamıştım bi topic adı sanıyodum sempatiksalakcinnigeçen aybiğe dedimki nikon makkaş elca diyo amma aybikte dediki makyaja makkaş diyo anlıyacağın benim jeton yine köşeli oldusempatiksalakcinni[/Qayburum delikafadulden
bu nıkonu o topikin mudavimi oldu nedır bu güzelleşme zayıflama arzusu:jeyyar:anlamam sengözlerimebaksanab cok mu cikin bu nikon kısskötükedihüso
:
sen dur dur nikonum yasakkelime ilk önce hemşoma ben kıtlamalı bi cay vericim :jeyyarndan sra kayfe kefi yapsın şekerim
[B]kate komşum yerleştim sayılır buluşalım yaaaa nezaman sana uyarsa bu arada yine zayıflamışın efferin darısı başımabayanssulusmile
kelebeğim hemşom kaç gündür ne tv ne internet vardı iyide oldu işlerimi yaptım yoksa kk başından ayrılamazdımkaydirigubbakcemile3
aybiğim kankam hayırlı olsun alyamın cici odası bi ara odasını görmeye gelirik artık
nikonummmm sen görmeyeli baya bi zayıflamışın gııııkaydirigubbakcemile3 resmen kemiklerin görünüyo naptın kendine kahve için teşekkürler:lepi:
şeymam yaaaa koyma şu kayranın fotolarını nazar değcek allah korusun çok tatlı maşşallah [/B]
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnioooo nikonum cancanım makkaş topiğindedir
hee bu arada ben makkaşın ne olduğunu anlayamamıştım bi topic adı sanıyodum sempatiksalakcinnigeçen aybiğe dedimki nikon makkaş elca diyo amma aybikte dediki makyaja makkaş diyo anlıyacağın benim jeton yine köşeli oldusempatiksalakcinni
sus bakem:mymeka: ben kaç gündür burdayam şimdi döküldünüz:1closedeyes::dilcikar:nikonnn:umursamaz: sen yeşil yanıyon gelmeyon burayaalsanaalsanasmile
:oooo nikonum cancanım makkaş topiğindedir
hee bu arada ben makkaşın ne olduğunu anlayamamıştım bi topic adı sanıyodum sempatiksalakcinnigeçen aybiğe dedimki nikon makkaş elca diyo amma aybikte dediki makyaja makkaş diyo anlıyacağın benim jeton yine köşeli oldusempatiksalakcinni[/Qayburum delikafadulden
bu nıkonu o topikin mudavimi oldu nedır bu güzelleşme zayıflama arzusu:jeyyar:anlamam sengözlerimebaksanab cok mu cikin bu nikon kısskötükedihüso
çok güzel bir yüzü var vakit kaybediyo oralarda anlıyacağınaklinialirimsmilebayanssulusmile
:sempatiksalakcinni kötükedihüso sempatiksalakcinnioooo nikonum cancanım makkaş topiğindedir
:kedi: inşaallah! olamazsak da bakımlı olalım en azındanbayanssulusmile:
çok güzel bir yüzü var vakit kaybediyo oralarda anlıyacağınaklinialirimsmilebayanssulusmile
turkbayraginiye kismecikler gelmemiş
kızlar bu gece çanakkale yolcusuyum belediye götürüyo cumartesi gece gidip pazar gecesi döncez bu yorgunluğa iyi gelir
oh ne güzelkızceler nerdesinizzz bilmiyorumkismile
İzmirde oldukça sıcak bir gündü bugün yazın geldigi iyice belli oldusempatiksalakcinni
kız hangisini aldın hayırlı olsun kızıma ve annişine delikafaduldenteşekkürler kızlar
babası ancak fırsat buldu odayı kuruyor şimdi:)
katecim inş tanışmak nasip olur