• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanında pıhtılaşma olanlar...

melisadeniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
188
9
118
Balıkesir
kanımdaki proteinin düşük olması nedeniyle normalden fazla pıhtılaşma oluyor bu yüzden 3 kere geçici iskemik atak yani geçici felç yaşadım kanımı sulandırmas için her gün aspirin kullanıyorum doktorum tekrar ölçüp devam ederse coumadin adında ilaca başlayacağını söyledi fakat taşındığımız için gidemedim sonraki doktor karar veremedi çok bilinen bir hastalık değilmiş araştırmaları devam eden bir hastalık bu konuda deneyim yaşayanlar varsa lütfen paylaşın aspirine hala alışmış değilim regl dönemlerindeki fazla kanama yüzünden demir eksikliğim giderek artıyor ilaç kullanmama rağmen normal değer 50 olması gerekirken bende 13..

benimde pıhtılıydı en son.. şimdi baktırmadım hiç.demir eksikliğide normal değerlere geldimi bilmiyorum hiç..
gidesim gelmiyor doktora..bıktım artık hastanelerden...allah yokluğunuda göstermesin oralarda düşürmesin

bende uzun zamandır gitmiyorum fakat tekrarlamasındanda korkmuyor değilim geceleri kolumda uyuşmalar oluyor bazen bir atak dahamı diye ödüm kopuyor Allah sanada şifa versin arkadaşım bu hastalık geçmezmi acaba bilen yokmu yaşayan..hayatımız boyunca heran felç olmak riskiyle yaşamak kötü..

bende uzun zamandır gitmiyorum fakat tekrarlamasındanda korkmuyor değilim geceleri kolumda uyuşmalar oluyor bazen bir atak dahamı diye ödüm kopuyor Allah sanada şifa versin arkadaşım bu hastalık geçmezmi acaba bilen yokmu yaşayan..hayatımız boyunca heran felç olmak riskiyle yaşamak kötü..
Kalıcı bir felç durumu yaşadınız mı daha sonrasında acaba?

Back