• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanında demir eksikliği olan var mı?

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
643
44
kızlar bugün doktora gittim kan tahlili falan yaptılar işte demir eksikliği varmış 1 ay boyunca ilaç kullancam dışı turunculu beyazlı ismini sölemim şimdi..sizde gördünzmü böle tedavi nasıl bişey bu burada paylaşalım demir eksikliği sorununu

canım demir eksikliği bendede çıktı.malesef .ilacın ismi ferrosanol dimi..ondan verdi..3 ay boyunca kullanmak gerekiyomuş ama ben biraz ihmalkarlık yapıyorum..faydasını ilk kullanmamda gördüm..gerçektende..yanaklarım kızardı..kilo aldım..
sendede sürekli halsizlik,uyku hali varmı canım..

Bu hafta benim kızıma da kan tahlili yapıldı kanı düşük çıktı bizde 3 ay boyunca tedavi görücez ilacı da FerroZink.kan yapan gıdalar neler bilen varsa yazarmısınız.

carencim ewet canım adı öle ama ben 3 ay değil 1 ay kullancam doktor öle dedi..ya bende görürmüyüm acaba etkisini yanaklarım kıpkırmızı olurmu acaba ya görsen yüzüm ruh gibi hiç renk yok yüzümde seninde öle mi kilo konusuna gelince zaten balık etliyim aldırmasa baei daha fazla yüzüme renk versin yeter buarada aksatma ilacını iç canım

Bu hafta benim kızıma da kan tahlili yapıldı kanı düşük çıktı bizde 3 ay boyunca tedavi görücez ilacı da FerroZink.kan yapan gıdalar neler bilen varsa yazarmısınız.

balık yumurtanın sarısı et ciğer bunlar kan yapıyor kızınız kaç yaşında

kızlar bende 4 ay önce doğum yaptım kızımın kan değerleri düşüyodu kan verildi kuzucuğuma
şimdi daha iyii 10 günde bi değerlerine baktırıyoruzz sınırda inş. düşmezzz.

ahsencim siyah çekirdekli kuru üzüm pekmez ceviz incir iyi geliyor bende yiyorum sütümden bebişime geçer diye inş. canım geçmiş olsun kızın nekadarlık inş. bunları yiyebilr

canım demir eksikliği bendede çıktı.malesef .ilacın ismi ferrosanol dimi..ondan verdi..3 ay boyunca kullanmak gerekiyomuş ama ben biraz ihmalkarlık yapıyorum..faydasını ilk kullanmamda gördüm..gerçektende..yanaklarım kızardı..kilo aldım..
sendede sürekli halsizlik,uyku hali varmı canım..

buarada canım uyku hali fazla yokda halsilik oluyo arasıra demir kaç çıktı senin

normal değeri 12 olması gerekiyomuş bende 7 çıkmıştı ilk seferinde..dr.şok oldu sen nasıl ayakta durabiliyosun diye..en son 10 du..ilaç kullanımından sonra yani..

normal değeri 12 olması gerekiyomuş bende 7 çıkmıştı ilk seferinde..dr.şok oldu sen nasıl ayakta durabiliyosun diye..en son 10 du..ilaç kullanımından sonra yani..

ya benimki farklı bişe heralde serum demiri diye geçiyo 34 yazıo ne bu şimdi canım bilgin varmı

ya lütfen biri bişey yazsın serum demiri nedir??
şimdi internette araştırdım da birisi bi soru sormuş serum demirinin aidsle bi bağlantısı varmı diye töbe töbe yaaaaaa kafayı yicem şimdi ne aidsi bu soruyu soran kafayı mı yemiş acaba yoksa şimdi ben yicem kafayı

ya şuanda ağlıyorum onu yazan çok moralimi bozdu töbe töbe serum demirinin aidsle alakası varmı diye soru sormuş cevap yok ama hiç ama benim kafama takılan şu niye böle bi soru sormuş bu yaa

ya şuanda ağlıyorum onu yazan çok moralimi bozdu töbe töbe serum demirinin aidsle alakası varmı diye soru sormuş cevap yok ama hiç ama benim kafama takılan şu niye böle bi soru sormuş bu yaa

Saçmalama canım aptalca bir soru için mi ağlıyosun bende şimdi sen sorduktan sonra araştırdım aynı soruyu bende gördüm bence o soruyu yazanın aids olma korkusu var bence o yüzden böyle bir soru sormuştur.Sen birazdaha araştır zaten öyle birşey ihtimali dahi olsa doktorun seni uyarırdı.

canım benim meyveyle aram hiç iyi değildir.
yani hiç yemezsem aramam.
bu konuda seçiciyim anlıyacağınız.
5 yaşındaki oğlumda aynı ben.
bendede kansızlık var.yazın başından beri ferro sanal kullanıyorum.
bu ay test yaptık kan değerlerim 12 olmuş yani normal.
ama doktor iki ay daha devam et dedi bu ilaçlara.
birde akşamları oğlumla süte pekmez karıştırıp içiyoruz.
daha önce günde her sabah bir avuç kuru üzüm çekirdeği yemiştim onunda çok faydası oldu.
aslında sağlık için birşey verildiği zaman düzenli takip ederim.
mesala doktor kan ilaçlarını iki ay daha al dedi.
bu iki ay sonra her sabah 10 tane çörek otu tohumu yutacağım suyla.
araştırmalarıma göre çörek otu ve tohumu her derde devaymış.
yani ferro sanalın yerini çörek otu tohumu alacak.

Saçmalama canım aptalca bir soru için mi ağlıyosun bende şimdi sen sorduktan sonra araştırdım aynı soruyu bende gördüm bence o soruyu yazanın aids olma korkusu var bence o yüzden böyle bir soru sormuştur.Sen birazdaha araştır zaten öyle birşey ihtimali dahi olsa doktorun seni uyarırdı.

sende gördün dimi aklıma getirilebilecek en kötü şeyi düşündüm yaa o nebiçim bi soru allahım sen başa verme senin kızının sonuçlarında da serum demiri falan yazıomuydu abla ya o yazan bencede bi şüphesi var heralde

canım benim meyveyle aram hiç iyi değildir.
yani hiç yemezsem aramam.
bu konuda seçiciyim anlıyacağınız.
5 yaşındaki oğlumda aynı ben.
bendede kansızlık var.yazın başından beri ferro sanal kullanıyorum.
bu ay test yaptık kan değerlerim 12 olmuş yani normal.
ama doktor iki ay daha devam et dedi bu ilaçlara.
birde akşamları oğlumla süte pekmez karıştırıp içiyoruz.
daha önce günde her sabah bir avuç kuru üzüm çekirdeği yemiştim onunda çok faydası oldu.
aslında sağlık için birşey verildiği zaman düzenli takip ederim.
mesala doktor kan ilaçlarını iki ay daha al dedi.
bu iki ay sonra her sabah 10 tane çörek otu tohumu yutacağım suyla.
araştırmalarıma göre çörek otu ve tohumu her derde devaymış.
yani ferro sanalın yerini çörek otu tohumu alacak.

benimde meyve ile aram hiç iyi değil ama aşağıdada yazdım serum değeri diye bişey biliomusun canım nebiliosan açıklarmısın bana çok moralimi bozdu bi soru

benimde meyve ile aram hiç iyi değil ama aşağıdada yazdım serum değeri diye bişey biliomusun canım nebiliosan açıklarmısın bana çok moralimi bozdu bi soru
hayır canım serum değeri diye birşeyi bilmiyorum ilk kez senden duydum.
en iyisi bunu bir doktora danışman.
ama doğrusu ben kötü birşey olduğunu düşünmüyorum.
eğer öyle olmuş olsaydıki doktorun seni bu konuda uyarırdı eminimki.

sende gördün dimi aklıma getirilebilecek en kötü şeyi düşündüm yaa o nebiçim bi soru allahım sen başa verme senin kızının sonuçlarında da serum demiri falan yazıomuydu abla ya o yazan bencede bi şüphesi var heralde

Benim kızımın sonuçlarındada öyle birşey yazmıyor canım bende senden ilk defa duydum serum demirini.Çok kafana taktıysan ara sor doktorunu içini rahatlatmış olursun.

demir eksikligi cok normal kadinlarda hanimlar okadarda büyük bir sorun degil, øzellikle ergenlikten sonra ortaya cikar, cunku adet kanamasi var, dolayisiyla kan kaybediyoruz.

bende kullaniyorum demir hapi, ve benimde meyveyle aram iyi degildir, hic sevmem hatta =(
belki bi alakasi vardir meyve yememekle...emin degilim.

bende de vardı benim için sorun olmadı hiç o bahane ile lisede beden eğitiminden 3 yıl rapor almıstım ilaç kullandm sorun edilecek bir şey değil

Back