• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kanguru kullanan annelere?????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulvary

CANımmmm
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
90
1
86
İzmir
Bebeğim 2,5 aylık kanguru almayı düşünüyorum çünkü dışarı çıkmak daha kolay olacak sanırım bu güzel havalarda kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum bebeğin sonrasında bacaklarında problemler olabiliyormuş böyle şikayetleri olan arkadaşlar varmı acaba yada tavsiye edermisiniz??

merhaba benim oğlum 4 ay 4 günlük ben yaklaşık 1 ay önce başladım kullanmaya şimdilik çok rahat.ve çok tutmadığınız sürece birşey olmaz.

bende kızım 3 aylık olunca kullanmaya basladım 6 aylık olunca kullanmadım.ben bebekte yada bende bir sıkıntısını görmedim.aksine cok rahat..hemde cok şirin duruyor...

bende 3 aylıkken kullanmaya başlamıştım ama benim kız sıcaklarda pek durmak istemedi en fazla 5-10 dk.

Back