• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanguru ana kucağı

elay huma

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
58
17
3
33
merhabalar umarım konuyu doğru yere açtım..11 kilo bebeğim için kanguru almak istiyorum ama nasıl birşey tercih edeceğimi bilemedim tamamen yanlış bebek arabası seçimi yaptığım için mecbur kalınca kullanabileceğim bir kanguru almam gerekiyor tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler

hiç sormayın acil hastane işleri falan çıkıyor tek başıma bi yere gidemez oldum bebek arabası bakıyorum bir yandan diğerini elimden çıkarmaya çalışıyorum ikinci bir arabayı koyacak yerim bile yok acil olarak kanguru geldi aklıma

bebeğim 1 aylıkken bile slingde durmadığı için kabin boy bebek arabası bana daha mantıklı geldi 🥺

çünkü yakında yürüyecek ve değil kanguru kucakta bile durmak istemeyecek…
yapıcaz bişeyler bebek arabası bebekten daha yük geliyor bana heralde 😄benim kız tembel biraz 9 aylık yeni emekliyor hatta o kadar tembel ki emeklemekten yorulup sürünmeyi tercih ediyor o yürüyene kadarrr yandım sanırım 😄

Benim kız 1 buçuk yaşında hala kanguru kullanıyorum. Ergobaby 360 kullanıyorum doğduğundan beri en çok kullandığımuz ürün bu oldu. Sırtada takılabiliyor çok rahat. Yalnız dikkat edin çakması çok satılıyor.

kiralamini diye bir site var ordan 1-2 aylığına vs kanguru kiralayabilyorsunuz bi deneyin derim ben deneyeceğim uyguna geliyor baya fiyatları bebeğinizin durumuna göre satın alırsınız sonrasında.

Taşırsın taşımasına da çok fena bel ağrısı yapıyor 11 kilo zor olur Kızım 10 kilo falandı artık çok fena bel ağrısı yapmaya başlamıştı bıraktım ben kanguruyu ama çok ciddi şekilde rahatlık ağrı yapmasa bırakmazdım dayanamadım ağrıya artık çok ağrıttı ve postürü de bozuyor biraz bi süre sonra çok ağır oldugu için

Benim kız 1 buçuk yaşında hala kanguru kullanıyorum. Ergobaby 360 kullanıyorum doğduğundan beri en çok kullandığımuz ürün bu oldu. Sırtada takılabiliyor çok rahat. Yalnız dikkat edin çakması çok satılıyor.
şöyle bir araştırdım da o fiyata çakmasını alırsam kendimi asla affetmem 😄

Taşırsın taşımasına da çok fena bel ağrısı yapıyor 11 kilo zor olur Kızım 10 kilo falandı artık çok fena bel ağrısı yapmaya başlamıştı bıraktım ben kanguruyu ama çok ciddi şekilde rahatlık ağrı yapmasa bırakmazdım dayanamadım ağrıya artık çok ağrıttı ve postürü de bozuyor biraz bi süre sonra çok ağır oldugu için
bir tane kangurum var bazen takıp markete gidiyorum da geri dönene kadar ölüyorum açıkçası..bebeğim onda hiç rahat değil konforlu bilşeyler arıyorum .zaten doğumdan sonra şiddetli bir bel ağrısı da kaldı..ama oturduğum yer o kadar ters ki hastaneye gitmeye kalksam iki vasıta minibüsler bebek arabasına kem küm yapıyor biz annelere hiç kolaylık yok :(

Ergobaby adapt kullanıyorum 4 aylıktan beri, şu an 12 kilo civarı oğlum bebek arabasıyla uğraşmak istemediğimizde kullanıyoruz. Aslında bel desteği iyi ama 12 kilo bu maalesef belim sırtım ağrıyor uzun süre taşırsam.

Ben de ergobaby kullanıyorum , hem bebek hem de taşıyan için çok konforlu. Kardeşim de kızını 2 sene ergobaby ile taşıdı, emzirdi, uyuttu, gezdirdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Opera istanbulda çok indirim var bu aralar. Yetkili satıcı onlar da.

Beybi takması nasıl ya tek başına takıp çocuğu koyup çıkabiliyor musun, dün denedim hepsi uğraştırıcı

Ben de ergobaby kullanıyorum , hem bebek hem de taşıyan için çok konforlu. Kardeşim de kızını 2 sene ergobaby ile taşıdı, emzirdi, uyuttu, gezdirdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Opera istanbulda çok indirim var bu aralar. Yetkili satıcı onlar da.
Kullanımı nasıl peki? Tek başınıza takıp çocuğu koyabiliyor musunuz?

Kullanımı nasıl peki? Tek başınıza takıp çocuğu koyabiliyor musunuz?
Evet çok pratik. Geçen gün farkettim oturduğumda daha rahat oluyor koyması. Benim tavsiye ettiğim tek marka , uluslararası kurumlardan kalça sağlığı için onaylı , ergonomik.

Back