• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanguru alsam biraz rahatlarmıyım???

NADYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
291
5
96
İstanbul
yeni bir soru ve sorunla daha karşınızdayım:))
benim bebiş kolik malesef.bu yüüzden sallanan beşik aldık.
uyurken bu iyide.uyanıkkende hep istiyor kucağımda gezsin.,
belim ve kollarım iyice tükendi valla.

kanguru almak çözüm gibi geldi bana.
kullanan arkadaşlar işe yarıyormu.yani en azından takarım önüme öle dolaşırım evde diyorum
birde tabi en iyisi hangisidir.hangi markayı tavsiye edersiniz ?

evde kangurunun pek rahat olucağını sanmıyorum canım ya ben dışarda kullanırken bile 1 saaten fazla takılı kalınca bel ağırısı yapıyordu hem hava sıcak çocuk bütün gün pişer içinde

oğlum 2 aylıkken falan bizde aynı sorunu yaşıyorduk insanın elleri uyuşuyor bir gün öğlen 12 den gece 1 e kadar inmedi kucaktan belim kopmuştu bende arada bir kanguruya koyup elimi dinlendiriyordum belim ağrıyordu o zaman biraz eşim alıyordu zordu 3.ayda geçti şükür kangurunun faydası oldu bizde kullandık yani alırsan rahatlarsın biraz bence pahalı birşey almanada gerek yok biz sadece evde kullandık bizi çok zorladığı zamanlar 5 li setler varya onun içindeydi kangurumuz işimizi gördü

canım bende kanguruyu hep kullanıyorum dışarıda markette giderken bir yere giderken hep takıyorum ama bel ağısından çok omuzlarım çok ağrıyor ama kucakta taşımaktan daha iyi bence kullan ama evde fazla kullanma alıştırma kucağı bıraktırmaya çalış ve uykuya daldığında sallama bırak kalsın bir kaç kere mızmızlanır sonra unuttur.Anlaşılan senin kokuna alışmış unuturmaya çalış canım işin zor kolay gelsin sana

yaz aten hep özenmişimdir kangurulu annelere:))
alıyım.hem alışveriş filan yaparkende kullanırım diyorum ama ne marka alsam acaba?
babasling diye ithal birşey var.ama nerde satılıyorki.netten almam ben.ancak görüpte gözümle almam lazım.
yada chicconunkimi iyi acaba?

bence çok pahalı bişey alma kaç ay kullanıcakki bizimki klasik bebe mağazalrında satılanlardan 16 tl almıştım

bende bir soru sorarayım
bebeğin kaçıncı ayından itibaren kullanmak lazım kanguruyu ???

Şu an bebeğim 8 aylık ben hala kullanıyorum dün 2 saatten fazla çarşılarda gezdim . Hiç bel ağrısı yapmadı chicconunki benimki ve çok rahat bence pahalı olsun ucuzlar çok iyi taşımaz ve bel ağrısı yapar
Chicconunki çok konforlu bebeğimde rahat ben tavsiye ederim .

bebek 9 aylık olunca kullanamıosun artık durmaz çünkü.2 aylıkken kullanılmaya başlanıyo.verin eşiniz taşısın dışarda.1 saatten fazla içinde tutmayın diolar ama hani eskiden annelerimiz sırtına sarardı ya bizi ona benzer premaxx markası.o daha uzun kullanılır sanırım.

dün aldım chicco nun you& me modelini.
eve gelince denedik eşimle.çok küçük kızım daha.kayboldu içinde resmen.
biraz daha beklicem kullanmak için.kafasını hiç tutamıyor daha.
2 aylık filan olsun o zaman kullanıyım diyorum.

yani kafasını tutmaya başladığındamı kullanacağız..
2 aylık demişsiiz ya , benim bebeğim prematüre
düzeltilmiş ayı 0.
yani 4 aylıkken takmam lazım ,
düzeltilmiş ayı da 2 aylık oluyor o zaman...

arkadaşlar kanguru kullanılabilmesi için bebeğin oturmasının sakıncalı olmaması lazım bebeği sanırım 4 5 aylık olana kadar oturtmak sakıncalı.onun omiriliği daha tam gelişmeden kanguruya koyarsanız,zarar verirsiniz.hatta bir profesör bebeği poposundan destekleyerek bile tutmayın.yatar pozisyonda taşıyın demişti.bunun için chicconun bir kangurusu var.bebeği hem yatar pozisyonda taşıyabiliyorsun,hemde diğer kangurularda olduğu gibi.önce yatar pozisyonda taşırsın biraz büyüyüncede dik taşıyabilirsin.biraz pahalı ama

Back