- Konu Sahibi emirin_annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rengi nedir acaba
emirin_annesi arkadaşım kanz elele bebek arabasını sattın mı?hiç cvp yazmıyorsun da.satmadıysan talibim
kangurum çok temiz 2-3 kez ancak kullanıldı fiyatı 35 tl inidiriyorum kargosuz hemen alan olursa yarın kargolarım kargo hariç 35 tl kargo size aittir...kargo 7 tl tutuyor
çok güzel fuşya renkli kanguru 30 tl.indirdim alana hayırlı olsun
Eki Görüntüle 704964
mesaj kutunuz dolu ...
burdan sorayım ;
önde doğru taşıma pozisyonu var mı ?
kaç kg a kadar taşıyabiliriz ?
bel desteği var mı ?
netten baktım ama arka taraf fotosu göremedim ,öne doğru taşıyabiliyoz ama onu öğrendim
bebeğinizi 3 aydan 5 yaşına kadar zahmetsizce taşımanız için tasarlanmıştır.
bebeğinizi, 3'ü önde olmak üzere, arka, ve yanda toplam 5 değişik pozisyonda taşıyabilirsiniz.
bebeğinizin yapısına gelişimine uygun şekilde ayarlanabilir bebek oturma yeri ile benzersizdir.
Bel ve omuz askıları, özel tasarımlı ve dolgu malzemeli olup, taşıma esnasında ağırlığı minimize edecek şekilde tasarlanmışlardır.
Makinede yıkanabilir.
bu özellikleri buldum kopyaladım canım bizde lcivil bebe den almıştık kız kardeşimin bebeği 4 aylıkken kucaktan inmiyordu aldık 2-3 kez ancak kullandı
2-3 kez kullanıldıysa yeni gibidir
Bende mei tai sling var aslında bunu kuzenime almak istiyorum ,haziranda doğuracak ,o doğurana kadar ben kullanırım ...
Mesaj kutunuz dolu ,siz bana bilgilerinizi mesaj atın bari
mrb boşalltım kutuyu
merhaba satılmadıysa hemen 35 tl eft yapabilirim cevap bekliyorumEki Görüntüle 701471 sıfırı mağazada 150 tl.
bunun aynısı sıfırdan farksız kanguru yeğenim için almıştık ama kış bebeği olunca kullanamadı...kargo bana 50 tl vericez...