- 15 Ağustos 2016
- 6
- 0
- 28
- Konu Sahibi Hayalkirikligii
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim. Öncelikle sizinle şu son üç ay içinde neler yaşadığımı paylaşmak ve sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Üç ay önce biriyle (eniştemin kuzeni) tanıştım. Ondan önce eniştem bu kuzenini bana hep anlatıyordu - kadınlara büyük saygısı var filan ki gerçekten de öyle. Neyse biz tanıştık iyi anlaştık hep beraber eniştem ablam bu çocuk ablamın görümcesi filan balık tutmaya gittik, orda yine çok iyi davranışlar sergiledi hep bana sokuldu, masada yanında oturmamı istedi, ablama da demiş kız kardeşin çok güzel çok beğendim filan neyse. Bir ay sonra ablamla eniştemin düğünü vardı ve bu çocuk ve bizim komşunun kızı sağdıçtı. Düğünden bi kaç gün önce o annesi ablamlar alışverişe gelmişler karşılaştık yanagımdan öptü sarıldı annesinle de tanıştım. Kına gecesi kulağıma çok güzel olmuşsun dedi gözleri hep üzerimdeydi oynarken yanıma geldi dansa kaldırdı hep yakınlaştı. Düğün günüde aynı şekil hep yanıma geldi hep dansa kaldırdı beni hatta düğün orkestrası beni sağdıç sanmıştı benimle ilgilendiği kadar diğer sağdıç kızla ilgilenmedi (bi 7 defa dansa kaldırdı heralde). Düğün bitti o günü ablamlara gittik düğünden sonra, eniştemle bu konuşmuşlar plan yapmışlar baş başa kalacağımız ve romantik bir gece geçireceğimiz bi yer hazırlamışlar (benle konuşmak istiyomuş enişteme öyle demiş). 4ümüz bi ormana gittik oturduk sohbet filan ettik herşey güzeldi yani, ben bi ara kalktım dedim biraz dolaşayım o da arkamdan geldi oturduk gölün başına konuştuk sonra eniştemlerin yanına giderken düşmeyeyim diye elimi tuttu bide bırakmıyo, ablamlar gördü işte. Gece saat 12ye kadar filan orda durduk sonra dedim beni eve götürsünler babam merak eder diye eniştemle ablamda bu akşam bizde kal dediler. Ben eve gidiyim filan dedim ama ısrar ettiler bende kaldım (oysa ki eniştemle bu çocuk konuşmuşlar önceden enişteme demiş "abi kalsın sizde konuşmak istiyorum onunla" filan. Bi yatakta yattık o bir uçunda ben diğer ucunda zaten yatar yatmaz uyuduk hiç konuşmadan sabah saat 8e doğru kalktı bu bende kalktım mutfağa gitmişti su almak için sonra geldi ben yatıyordum hala günaydın filan dedi su uzattı sonra yine yattı baktım yastığını benim yastığın yanına çekmiş durdu bi kaç dakika öyle sonra sarıldı sıkı sıkı kokumu içine çekti uzun uzun tabi ben şok oldum hiç kımıldamıyorum arkamda dönük zaten sıkı sıkı sarıldı hiç bırakmıyo belki bi 5 dakika öyle durduk sonra "biraz konuşabilirmiyiz dedi" tamam dedim bende. Konuştuk benden hoşlandığını söyledi sonra çıkma teklifi etti bende biraz düşündükten sonra evet dedim sarıldı filan. Bu arada o günde almanyaya dönüceklerdi annesi babası kardeşi o saat 12de. İşte döndüler bizde eniştem ben ablam tatile gittik bi gün sonra. Tatildeyken bana sınıf arkadaşımdan(kız) mesaj geldi "naber" yazmış. Konuştuk onunla az sonra bana sevgilin var mı dedi, neden sordun dedim. Bu çocuğu(bana çıkma teklifi eden) tanıyormusun dedi, evet dedim onunla mı çıkıyorsun dedi evet dedim ben yine, bana da yazıyor dedi resim gönderdi kıza " seni ilk gördüğümden beri beğeniyorum, ilk defa almanyaya döndüğüm için bu kadar pişmanlık duyuyorum" yazmış. O an beynimden vurulmuşa döndüm. Ablamla paylaşmak istedim ağlamamak için kendimi zor tutuyordum ablam yaz ona dedi bende yazdım, kızın göndersiği resmi gönderdim "bunu bana açıklayabilirmisin yazdım?" 2 dakika geçmedi mesaj görüldü ama yazmadı. 10 15 dakika sonra mesaj geldi "Sen beni yanlış anladın, biz seninle olamayız, ben başkasıyla beraber olmak istiyorum" diye, tabi ben o mesajı görünce şoka uğradım hemen yazdım " istemiyordun da neden duygularımla oynadın?" sadece "özür dilerim" yazdı. O günden beri hiç yazmadı bende yazmadım ama hala resimlerimi begeniyor instagramdan. Annesine babasına hep beni anlatmış "ben kendime gelin buldum" filan demiş hatta. Anneside benim anneme "senin küçük kızı da ben alıcam oğluma" demiş. Aklım almıyor neden peki böyle bir şey yaptı, neden kandırdı? Sizce?