- 24 Nisan 2020
- 1.096
- 1.206
- 63
- 26
- Konu Sahibi uuykuperisi
-
ev bodrum kattaymuş , bizim ev güneş gördüğü halde 38-40 arası yakıyoruz , fazla yakmak istemeleri normal32 derecede üşüyormusunuz. Camlar açık heralde. Neden dereceye taktınız. Orta seviyede açık olur odersiniz yarı yarıya.
32 derecede üşüyormusunuz. Camlar açık heralde. Neden dereceye taktınız. Orta seviyede açık olur odersiniz yarı yarıya.
Bunu ben de anlamadim cok saçma konusahibi bu ne, ne alaka diye sormadiniz mi?1 TL'lik senet imzalatma kısmı benim ilgimi çekti.
O 1 TL'yi yanına sıfır ekleyip daha fazla istemesinler. Nasıl bir uygulamadır bu
sonrada ev sahibiyle konuştum tamam dedi 38 de açık kalacak dedi. Fakat şuan 33 derece civarı hissediyoruz hatta petek bile üşümeye başlamış.
Aralık ayındayız 32 derecede peteklerin kendi ısınmaz ki evi ısıtsın. Güneşli hava 32 derecesi değil bu.32 derecede üşüyormusunuz. Camlar açık heralde. Neden dereceye taktınız. Orta seviyede açık olur odersiniz yarı yarıya.
32 derece evin degil kombinin derecesi muhtemelen32 derecede üşüyormusunuz. Camlar açık heralde. Neden dereceye taktınız. Orta seviyede açık olur odersiniz yarı yarıya.
Siz kombi 32de yanıyor diye ev 32 derece oluyor mu zannediyorsunuz? O kombinin ayarı. Biz şuan İstanbulda 40'ta yaktığımız halde üşüyoruz, 32de peteğin ısınması varla yok arasıdır. Ayrıca konuda yazmış yarı yarıya ödemek istemiyorlar diye.32 derecede üşüyormusunuz. Camlar açık heralde. Neden dereceye taktınız. Orta seviyede açık olur odersiniz yarı yarıya.
32 derecede üşüyormusunuz. Camlar açık heralde. Neden dereceye taktınız. Orta seviyede açık olur odersiniz yarı yarıya.
1 TL'lik senet imzalatma kısmı benim ilgimi çekti.
O 1 TL'yi yanına sıfır ekleyip daha fazla istemesinler. Nasıl bir uygulamadır bu
Bunu ben de anlamadim cok saçma konusahibi bu ne, ne alaka diye sormadiniz mi?
1TL lik senete neden imza attınız
1 tl lik senetin 1 tl sinin yaninda kapatma isaretleride yoktu muhtemelen ?
Allah aşkına filmler de bile senet imzalama işlerinin nerelere vardığını gösterirler, onlardan da mı ders almadınız hiç?
Senette o 1'in yanına 0'lar yazılabileceği alan var mıydı? Yoksa sözleşmeyi okumadığınız gibi ona da mı bakmadınız?
Bir rakam ile mi yazılmıştı yazı mi? Yani 1 mi, bir mi? 1 tl ise yanına baska rakamlar ekleyerek baska turlu isler yapabilirler. Üniversitede kıymetlş evrak dersinden kalmamış olsam yardımcı olurdum ama hic anlamıyorum bu işlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?