Kandırıldık

uuykuperisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
1.096
1.206
63
26
2 gün önce annemle beraber yaşamak için sahibinden sitesinden apart tuttuk adama aynı günü verdik parayı fakat bugün yerleştiğimizde doğalgazı ortak başka daireye kullandığınızı ve doğalgazı ayarlayacak olanın o ev olduğunu ve yarıyarıya olacağı halde biz 2 o 1 kişi fakat ev boyutu aynı olmasına rağmen bizim faturatı 3te 2sini ödeyeceğiniz söyledi ortak olduğumuz evdeki kadın fakat ev sahibi dün yarı yarıya ödeyeceksiniz demişti. İşin kötü kısmı ortak olduğumuz kadın bize gelen doğalgazı şalterini önce açtı sonra kapadı biz arayınca ay bilmiyordum ev sahibi arayım dedi, sonrada ev sahibiyle konuştum tamam dedi 38 de açık kalacak dedi. Fakat şuan 33 derece civarı hissediyoruz hatta petek bile üşümeye başlamış. İşin daha kötü kısmına gelince bugün bana bir sözleşme birde 1 TL'lik senet imzallatılar ve sözleşmeyi okumadım. İşin daha daha kötü kısmına gelirsek apartta annemle beni almaları yasal değilmiş, ayrıca apart sözleşmesi değilde kira sözleşmesi imzaladım ve bulunduğumuz daire bodrum kata sonrada yapılmış gibi doğalgaz sayacı yok.Diğer daireye bağlı. Bir öğrenci apart dairesi tamamen ayrı olmalıymış. Adamın eli kolu uzun gibi ve biz çok üşüyoruz. Senet imzaladığı için beni tehdit etmesi muhtemel ve adamın emlak ofisi var yani bana imzalattığı sözleşme büyük ihtimal boş elinde olan normal bir ev sözleşmesi imzalatıp makbuz verdi 500 TL'lik biz şimdi napacağız. Çıkmak yada bireysel doğalgazı daire istiyoruz çünkü ortak olduğumuz kadın kombiyi neredeyse 32 derecede yakıyor titriyorum şuan napabilirim yardım!

Emlakciyla konuşup çıkmak istiyoruz diyin. Noter huzurunda bir sey imzalanmadigi için çok bir sey yapamaz diye düşünüyorum, bu ayin kirasi+emlakci komisyonu ve en kötü depozito kalir onlarda.

Bir de apart tercih etmeyin bence. Aile apartmani on kat iyidir, boyle laftan sozden anlamaz insanlarla uğraşırsiniz

sonrada ev sahibiyle konuştum tamam dedi 38 de açık kalacak dedi. Fakat şuan 33 derece civarı hissediyoruz hatta petek bile üşümeye başlamış.

yani bunu nasıl hissettiniz

daha önce yanmadı ise bina soğuktur tabii ki, yani kadının taraf ısınsa da sizinki daha geç ısınır

yıllar önce görümcem de öyle paylaşımlı bir evde kalmıştı

paylaşanlar biz de sen de gündüz yoksun kapatalım modda imiş

ama eve geldiğimde ev buz gibi oluyor, o daha fena diyordu

hatta menfez benim tarafta daha soğuk oluyor ben yakarım demiştim diye anlatmıştı

aynı evin içinde dahi herkes farklı sıcaklık isterken ısınmayı sormadan anlaşmanız ilginç

kadın da kendince haklıdır belki son fatura kaç gelmiş

mesela o geç geliyordur, girip yorgan altına yatıyordur vs vs

konuşup orta yolu bulmak ya da yol yakınken emlakçı ile görüşüp her şeyi yırtarak (sözleşme, senet vs) ayrılmak lazım

1 tl lik senetin 1 tl sinin yaninda kapatma isaretleride yoktu muhtemelen ?

Allah aşkına filmler de bile senet imzalama işlerinin nerelere vardığını gösterirler, onlardan da mı ders almadınız hiç?
Senette o 1'in yanına 0'lar yazılabileceği alan var mıydı? Yoksa sözleşmeyi okumadığınız gibi ona da mı bakmadınız?

Bir rakam ile mi yazılmıştı yazı mi? Yani 1 mi, bir mi? 1 tl ise yanına baska rakamlar ekleyerek baska turlu isler yapabilirler. Üniversitede kıymetlş evrak dersinden kalmamış olsam yardımcı olurdum ama hic anlamıyorum bu işlerden

32 derecede üşüyormusunuz. Camlar açık heralde. Neden dereceye taktınız. Orta seviyede açık olur odersiniz yarı yarıya.
Siz kombi 32de yanıyor diye ev 32 derece oluyor mu zannediyorsunuz? O kombinin ayarı. Biz şuan İstanbulda 40'ta yaktığımız halde üşüyoruz, 32de peteğin ısınması varla yok arasıdır. Ayrıca konuda yazmış yarı yarıya ödemek istemiyorlar diye.

32 derecede üşüyormusunuz. Camlar açık heralde. Neden dereceye taktınız. Orta seviyede açık olur odersiniz yarı yarıya.

1 TL'lik senet imzalatma kısmı benim ilgimi çekti.
O 1 TL'yi yanına sıfır ekleyip daha fazla istemesinler. Nasıl bir uygulamadır bu

Bunu ben de anlamadim cok saçma konusahibi bu ne, ne alaka diye sormadiniz mi?

1TL lik senete neden imza attınız

1 tl lik senetin 1 tl sinin yaninda kapatma isaretleride yoktu muhtemelen ?

Pardon arkadaşlar 1 TL yazmışım 1000 TL ye attım fakat hiç haberim yoktu atacağımdan fakat sayıya bile dikkatli bakmadım sözleşmelere bakamadım hemen çekti sadece ses tonu çok samimiyetsizdi o zaman keşke baksaydım dedim ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum iç Anadolu'nun küçük bir şehrinde dolandırılacağımı hiç düşünmezdim büyükşehirde olur böyle senet işi sanıyordum keşke bize böyle denmedi deyip imzalamasaydım, bugün bütün gün 32 de yanınca biraz daha hafifledi soğuk fakat napıcağız bilmiyorum adam mafya gibi burası yasaya karşı fakat adam ruhsat almış resmen dolandırıcı.

Doğalgaz şirketine şikayet edin 2 daireye tek sayaç kullanıyorlar deyin

Emlakçıyla konuşun adamı ikna etsin.Ama okumadığınjz birşeyi neden imzaldınız? Dünyanın binbir türlü hali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…