• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler kandil mesajı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ebrizm

Prenses Beril in annesi
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
2.133
14
358
İzmir
öncelikle allahtan dua edip şifa bekleyen tüm prematüre anneleri kuvezde bile 1 sn gördükleri bebekleri bekleyen vefakar annelerin ve tüm insanların duaları kabul kandilleri mübarek olsun.

öncelikle allahtan dua edip şifa bekleyen tüm prematüre anneleri kuvezde bile 1 sn gördükleri bebekleri bekleyen vefakar annelerin ve tüm insanların duaları kabul kandilleri mübarek olsun.

kesinlikle katılıyorum öncelikle hastalara şifa dertlilere deva muhtaçlara yardım eli uzanması ve minik prematurelerle annişlerinin biran önce iyileşip mutlu olmaları dileğiyle :1hug:a.s.:teselli:

evet cnm bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine

hayırlısıyla bütün dualar kabul olur

geçen sene kandilde son kez ve ilk kez küvezin camlarını açıp elini sıkıca tutup öpmüştüm son vedaymış bilemedim..eve döner dönmez vefat etmiş...135 günlük yoğun bakım hikayemit son buldu...o büyüdü ben küçüldüm...bıraktığı izlerle hayallerle yaşıyorum....

ve bu sene yine kandil ben bu kez çiçek bahçesine dönmüş mezarındaydım suladım geldim sanki elini öper gibi...

Allah bebeklerinize sağlık versin ve ayırmasın annlerinden AMıN...

Back