3000 tl + ilaç masraflarıymış cnm
Yazdığına göre hücre enjeksiyonu oluyo.. Kök hücre enjeksiyonu ile arasındaki farklar nedir bilmiyorum. Ama gençleşmek için süper yöntem. Yüzümüzde yaşlanmayla birlikte hücrelerimiz dahada azalıyo ve bu yöntemle onları çoğaltabiliriz. Ben artık ne yaparsam yapayım cildim eskisi gibi güzelleşemiyo. Daha 7 ay öncesi mükemmel bi cildim vardı. Ama saolsun bazı sürtklrden dolayı strese girdim ve aylarca etkisini yaşadım. bÖyleyce yüzümn hacmi gitti, gözaltlarım çöktü.
Çökmeye karşı en iyi tedavi nedir bunu araştırıyorum ama henüz bulamadm. 1ayı geçkin süredir Spirulina yosun tableti kullanıyorum ve hiç fayda etmedi.
Bunu KK'da başka başlıkta tartışıyoruz ve ben bunu söylediğimde bu Spirulinaya toz konduramayan bazı şahsiyetler üzerime çullandı. Ne çıkarım olabilir ki? neyse uzattım galiba.. Diyeceğim sorunumuz neyse belirlemeli ve ona uygun tedavi araştırmalıyız. Benm için kök hücre iyi olacağını düşünüyorum. Ama tek dezavantaj göz altına uygulanmıyo
Jayjaycım bu tedavi Hücre enjeksiyonu tedavisi mi oluyo? yoksa o farklı bişy mi? uzman tv de hücre enjeksiyonunu izledm. O da kafama bayağı yattı.
ama bu bir dolgu değil ki jayjay. dolgunluk vermeyecek diye korkuyorum
sanki cildin üst tabakasını kurtarıyor sanki (dermatologlar kullanıyormuş daha çok). çıkık elmacık kemiği isteyen birinin daha farklı bir yöntem kullanması gerekir diye tahmin ediyorum, bunla olmaz o iş.
3000 tl + ilaç masraflarıymış cnm
Yazdığına göre hücre enjeksiyonu oluyo.. Kök hücre enjeksiyonu ile arasındaki farklar nedir bilmiyorum. Ama gençleşmek için süper yöntem. Yüzümüzde yaşlanmayla birlikte hücrelerimiz dahada azalıyo ve bu yöntemle onları çoğaltabiliriz. Ben artık ne yaparsam yapayım cildim eskisi gibi güzelleşemiyo. Daha 7 ay öncesi mükemmel bi cildim vardı. Ama saolsun bazı sürtklrden dolayı strese girdim ve aylarca etkisini yaşadım. bÖyleyce yüzümn hacmi gitti, gözaltlarım çöktü.
Çökmeye karşı en iyi tedavi nedir bunu araştırıyorum ama henüz bulamadm. 1ayı geçkin süredir Spirulina yosun tableti kullanıyorum ve hiç fayda etmedi.
Bunu KK'da başka başlıkta tartışıyoruz ve ben bunu söylediğimde bu Spirulinaya toz konduramayan bazı şahsiyetler üzerime çullandı. Ne çıkarım olabilir ki? neyse uzattım galiba.. Diyeceğim sorunumuz neyse belirlemeli ve ona uygun tedavi araştırmalıyız. Benm için kök hücre iyi olacağını düşünüyorum. Ama tek dezavantaj göz altına uygulanmıyo
Tmm daylightcım gözaltı çöküklüğünü bulursam haber veririm delikafadulden Ama bence herşeye çare var. Bi tek buna çare yok. Tıp bile geri kaldı gözaltı konusunda. Yüzünü dolgunlaştırmak istesen oluyo, kırışıklık yok etmek istesen oluyo.Herşey oluyo estetik dünyasında bi tek bu göz altı çöküklüğüne çare yok :gitme:
Ve benm içinde en büyük dert gözaltım :gitme: Jayjaycım bi gitse yaptırsa da gözaltına faydası oluyosa bizde yaptırsak... Aslında daha 7 ay öncesine kadar cildim mükkemeldi. İş ortamım çok sorunlu geçti. Çok stres yaşadım ve annem bana 7-8 yıl yaşlandın dedi senağlama İnanın her gün yüzümdeki gözümdeki o çöküklere baktıkça dahada üzülüyorum. Nolur çaresini bilen varsa söölesn
jayjay ankarada o drla bir ön görüşma yapabilir ;bende şöyle bir kanı var saçta ankara CİLTTE İSTANBUL
merhabalar
Benimde saçlarım seyrek doktor bana prp tedavisi uygulamak istiyor. kendi kanımızdaki trombositler ayrıştırılarak saç derisine veriliyormuş. Türkiyede çok yeni olduğu için korkuyorum. doktor ücret de almayacak sizce neyapayım? Yan etkisi olurmu acaba?
daylight ozon terapiye kac lira veriyorsun?gözaltı çöküklük için tedavi yöntemi bulursan bana da haber ver tatlım y.dışı sitelerden de bakınıyorum şimdilik yok ;ama bence yumurta kadar şişmesindense çöküklük daha iyi(ahan da bu da zügürt tesellim) canımcım burda ne yazık ki birilerıyle fikir alışverişnde bulunulamaz medenice tartışılamaz hemencecik mahalle kadını üslubuyla kavga edilir
bu kök hücre işi bana mantıklı geldi cildin tedavi sürecinde yeralan işler dolgu yabancı madde erıdi bitti bu kendinden olan olunca daha iyi geldi ben bu aralar ozon terapiye geri başladım vücut içten baslenir cildim saçlarım maşAllah oldu ne alaka oldu ;ama minık bir tavsiyede benden
tatlım ınan kı stresle alakası yokTmm daylightcım gözaltı çöküklüğünü bulursam haber veririm delikafadulden Ama bence herşeye çare var. Bi tek buna çare yok. Tıp bile geri kaldı gözaltı konusunda. Yüzünü dolgunlaştırmak istesen oluyo, kırışıklık yok etmek istesen oluyo.Herşey oluyo estetik dünyasında bi tek bu göz altı çöküklüğüne çare yok :gitme:
Ve benm içinde en büyük dert gözaltım :gitme: Jayjaycım bi gitse yaptırsa da gözaltına faydası oluyosa bizde yaptırsak... Aslında daha 7 ay öncesine kadar cildim mükkemeldi. İş ortamım çok sorunlu geçti. Çok stres yaşadım ve annem bana 7-8 yıl yaşlandın dedi senağlama İnanın her gün yüzümdeki gözümdeki o çöküklere baktıkça dahada üzülüyorum. Nolur çaresini bilen varsa söölesn
KIzlar Tunç Şafakta yapıyormuş kök hücre. Ve sanırım o ankarada
daylight ozon terapiye kac lira veriyorsun?
ben burda sormustum, bir poliklinik kızılayda bir merkeze goturup yaptırıyordu
seansına 150 dediler ben de gitmedim
daha ucuz deselerdi giderdim ama o ozon da çok süper birşey
ne gibi faydalarını gördün daylight? ciltte kiloda vs??
1-2 kez uygulatmakla bir fayda gorur muyum
belki çok gidemem ama 1-2 gidebilirim
yemin ederim tüm param bu tarz işlere cilt bakımı anti aging besinler ıvır zıvıra gidiyor
iliğimi kuruttu bu işler yaama kendimi kaderin rüzgarına bırakamam
bi yaşlansan tamam bittin
Cnm ben ozon terapiyi yaptırdım. Hatta önce bi güzel temizlediler sonra buhar verdiler maske falan yaptılar. Sonrada Ozon ve Oksijen ikisinide teker teker yüzüme püskürttüler. 30 dk oksijen verdiler. ve ozonuda kaç dk verdiler hatırlamıyom. Bu uygulamaya 75 lira verdim. 6seans olmalı dediler. 1 seans gidebildim. ve ilk seansta gözaltı morluklarım tamamen yok oldu ama sadece 2-3 gün sürdü bu sonra tekrar gelip yerleştiler gözüme. Yani bu işte sakat. Para tuzağı. bi kaç gün sonra eski halime dönceksem napyım ben bu uygulamayı... Bizi anca kök hücre kurtarır. fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?