Gebeliğe Hazırlık Kanda ve idrarda hamilelik testi pozitif çıktı böyle olan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizemizzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
28
27
30
Kanda ve idrarda hamilelik testi pozitif çıktı böyle olan var ? Adetim 7 gün gecikti kaset test yaptım adetim 2 gün geçince bişey gözükmedi birkaç gün sonra erken hamilelik testi yaptım niye çıkmadı dün doktora gittim kese yok dedi kan testi verelim dedi kanda da çıkmadı adetim henüz gelmedi kafam karışık anlayacağınzz böyle olan var mı sonrasinda hamile veya başka bsey çıkan lütfen yazarsanız sevinirim.
Bu arada hamilelik belirtileri mevcut..

Başlıkta pozitif çıktı yazmışsın cnm.
Geç döllenme diye bir şey var belli olmaz. ama büyük ihtimal gebe olmayabilirsin cnm…

Negatif demek istedin herhalde. Doktor muayene etti mi adet gecikmesine sebep olan başka bir şey de olabilir. 10 güne kadar gecikme normal sayılıyor. Ama geç döllenme de olabilir. Biraz daha bekle yine kan verirsin

Merhaba kizlar sonucun bu hamilemiyim sizce anlmdim
Hamilesin canım Rabbim saglıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende kan testi verdim yarın cıkacakmıs sonucum sabırsızlıkla bekliyorum

Bende kan testi verdim yarın cıkacakmıs sonucum sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…