• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanda testinde gebelk çıkar mı?

seydanese

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
73
0
16
İstanbul
kızlar mrb ben yeni üye oldum yanlış yerede yazıyo olabilirim şimdiden özür dilerim ben 7 aylık evliyim eşim ısrarlarına yenık dstum ve bebek sahıbı almaya karar verdık sorum şu adetım bıttıgının ertesi günü ilişki oldu ondan sonrada aralılarla bıkac defa daha oldu su anda adetıme 2 hafta var ama kasıklarıma kramplar gırıyor asırı uykum oluyor sbahları mıdem bulanıyor sımdıden test yaptırsam kan testi acaba cıkarmı ???? ilişkiden kaçgn sonra kanda bellı olur nolurrrrr aydınlatın su gencı:(:(

kızlar mrb ben yeni üye oldum yanlış yerede yazıyo olabilirim şimdiden özür dilerim ben 7 aylık evliyim eşim ısrarlarına yenık dstum ve bebek sahıbı almaya karar verdık sorum şu adetım bıttıgının ertesi günü ilişki oldu ondan sonrada aralılarla bıkac defa daha oldu su anda adetıme 2 hafta var ama kasıklarıma kramplar gırıyor asırı uykum oluyor sbahları mıdem bulanıyor sımdıden test yaptırsam kan testi acaba cıkarmı ???? ilişkiden kaçgn sonra kanda bellı olur nolurrrrr aydınlatın su gencı:(:(

canımm adetine 4 gun kala sonuc verir fakat geç döllenmeyse sonuç negatif çıkar. Adetine 2 hafta varsa şuan yumurtluyor olabilirsin hamilelik belirtileri adet gecikmesinden sonra başlar uykun gelmesi vs bunlar psikolojik :34:

kasık ağrılarının sebebi muhtemelen yumurtlama dönemindesin ve yumurtaların çatlamaya çalışıyor :)))

gecende siddetli agrım oldu hastaneye gitmek ıstemedım eger öle bişe varse yanı bebıs sımden once ben ogrenıp supriz yapmak ıstıom:) agrıyı cektım tum gece:(

tşk ederim arkadaslar ben yumurtlama tarıhımıde hsapladım eger yumurtlama tarıhınde ılışkıolursa hamılelıkte adetgecıkmesı sonucunda bellı olabılır mı kanda benım gunum hıc sasmaz 28 gunde bır olurum

Back