Kesinlikle ramotolojiye gidin tekrarlayan düşüklerim var diyin ve ANA testi isteyin. Bu test özellikle bağışıklığınız sıkıntılıysa embriyo oluşur oluşmaz bebeğe saldırıp öldürüyor. Virüs gibi algılıyor. 2 hafta içinde çıkıyor sonuç.ANA test nedir.. ben sadece claxane 0.4 0.6 ve 0.8 lik ile aspirin kullandim en fazla vitaminlerle desteklendi
Bagisıklık sismeti icin test yapildi sonuclarim hep normal cıkiyor tek sorun pohtilasmam ve diyabetim akila gelecek hersey yapildi ama bulunamayan borsey varKesinlikle ramotolojiye gidin tekrarlayan düşüklerim var diyin ve ANA testi isteyin. Bu test özellikle bağışıklığınız sıkıntılıysa embriyo oluşur oluşmaz bebeğe saldırıp öldürüyor. Virüs gibi algılıyor. 2 hafta içinde çıkıyor sonuç.
Benim de ANA testim pozitif. Kan pıhtılaşması yok bende test yaptırdım tek bi gen heterezşgot çıktı ki önemli bi gen değilmiş. Ama 3 kaybım var. 2 kaybım kimyasal gebelik 3. Gebelikte ise kortizon yani prednol , ecopirin 150 mg , cleaxene 0.4 mg iğne kullandım 9 hafta bitince prednolu kesti doktor 9+3 te kalbi durdu bebeğin. Şimdi yine gebelik düşünüyorum bu defa kortizon 9 ay kullanılacak iğne ve aspirinde. Buarada ITP hastasıyım. ANA testinizin derecesi ne ? Benim ki 3 tü. Siz plequenil veya prednol kullanmayaca
Benimde ANA testim pozitif. 3 kaybım var. İlk 2 kaybım kimyasal oldu.3. Gebelikte coraspirin 150 mg, cleaxene iğne 0.4 mg ve kortizon prednol kullandım 9. haftaya kadar. Sonra prednolu kestik 10+ 1 de gittik Dr ve kalp atışı durmuş dedi 9+3 de.Tekrar gebelik düşünüyorum bu gebelikte 9 ay kortizon ve cleaxene iğne ve ecopirin kullandıracak Dr. Sizin Dr kortizon veya plaquenil vermedi mi size??? ANA testinizin derecesi ne ??? Benim 3 çıktı orta derece. SLE hastası değilim Buhara’da. Ama ITP hastasıyım.
Merhabalar öncelikle kayıplarınız için üzgünüm. Rabbim en kısa zamanda saglıklı bir gebelik nasip eder inşallah. Bende kan pıhtılaşma eğilimi var 2 düşük yaptım. Şimdi tekrar hamileyim gebe kalmadan 3 ay önce coraspin başladım hala kullanıyorum . Doktora özellikle sormuştum asprin çeşitleri olduğu için coraspin kan sulandırmada daha etkili demişti onu kullandım. Gebe olduğumu öğrendiğimden beri de enox 4000 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Size hiç iğne vs başlatmadılar mı? Bir de 500 mg cok değil mi doktorunuz mu öyle istediKizlar simdiye kadar bi onceki konumada bakarsanız 6 düşügüm oldu nedeni cok fazla belli olmamakla birlikte mevcutta bulunan tip 1 diyabet hastaliğıma ve kanda pıhtilasmama bulunuyor... bu sefer gebelik oncesi aspirin e başlamamı onerdi doktorum 500 gr lık normal aspirin kullanıyorum ve metilfolat alıyorum... bir kaç gün once saglik ocağında ilac yazdirirken doktordan aspirin yazmasınıda rica ettim fakat o coraspirin kullanmiyormusun gebelerde ve oncesinde onu oneriyoruz dedi.. normal aspirin kullanılmazmı yanlış mı yaptık? Kadın dogum doktorum normal asporin kullan demisti.. daha önceki kaybimda coraspirin kullanmistim bu arada... bilgileriniz için simdiden tesekkür ederim
Merhabalar öncelikle kayıplarınız için üzgünüm. Rabbim en kısa zamanda saglıklı bir gebelik nasip eder inşallah. Bende kan pıhtılaşma eğilimi var 2 düşük yaptım. Şimdi tekrar hamileyim gebe kalmadan 3 ay önce coraspin başladım hala kullanıyorum . Doktora özellikle sormuştum asprin çeşitleri olduğu için coraspin kan sulandırmada daha etkili demişti onu kullandım. Gebe olduğumu öğrendiğimden beri de enox 4000 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Size hiç iğne vs başlatmadılar mı? Bir de 500 mg cok değil mi doktorunuz mu öyle istedi
Anladım canım Rabbim şifa versin inşallah bu sefer etkili olur ilaçlarBen son 2 kaybimda 0.8 x 2 ye kadar ciktim ignelerde ama olmadı kısmet degilmis kalbi durdu bebegimin
Muhtemelen benim kanım zor sıvılasıyo sanırım o nedenle boyle basladık
InsAllaaahhhAnladım canım Rabbim şifa versin inşallah bu sefer etkili olur ilaçlar
Yatım gideceğim doktora bakalım ne diyecek. Tşk ederim canım sağolasıncanım benim anladığım kadarıyla Aptt ve fibrinojen değerinden kan pıhtılaşmanın olduğu...tabi daha doğru bir değerlendirmeyi romatoloji ve ya hemotoloji uzmanı verir.
Yatım gideceğim doktora bakalım ne diyecek. Tşk ederim canım sağolasın
Yatım gideceğim doktora bakalım ne diyecek. Tşk ederim canım sağolasın
Amin canım sağolasınçok geçmiş olsun canım rabbim isteyen herekese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
ben hangi bölüme gidecegim gidersem herseyi kim hangi bölüm araştırır acaba ANA testi nedir bu test pozitifse tedavi varmi antifosfolipid baktir dedi dahiliye
Direk genetik kısmına gidin hastanenin orda yaoiliyor butun arastirmalarkilisteyim gaziantepe araştırma hastanesi var ama nereye başvuracağım kadın doğumcular kafa yormuyor mutasyon varsa olur iğne kullaniyorum ama
diyorum bilemeyiz bir sürü neden varmis ooo diyorlar hangisine bakcaz para çok verirsen belki şansım yükselir bu hayatta onada gittim zorladim perinatolojiye gidiyorsun gene boş allah kimseyi dermansız dert vermesin
merhaba bende de fibrinojende yüksekti sizin gibi naptınız acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?