Gebeliğe Hazırlık Kanda pıhtılaşması olan arkadaşlar bakabilirmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ANA test nedir.. ben sadece claxane 0.4 0.6 ve 0.8 lik ile aspirin kullandim en fazla vitaminlerle desteklendi
Kesinlikle ramotolojiye gidin tekrarlayan düşüklerim var diyin ve ANA testi isteyin. Bu test özellikle bağışıklığınız sıkıntılıysa embriyo oluşur oluşmaz bebeğe saldırıp öldürüyor. Virüs gibi algılıyor. 2 hafta içinde çıkıyor sonuç.

Bagisıklık sismeti icin test yapildi sonuclarim hep normal cıkiyor tek sorun pohtilasmam ve diyabetim akila gelecek hersey yapildi ama bulunamayan borsey var

ANA testim negatif benim.sadece lupus antigülan pozitif gelmişti.

Merhabalar öncelikle kayıplarınız için üzgünüm. Rabbim en kısa zamanda saglıklı bir gebelik nasip eder inşallah. Bende kan pıhtılaşma eğilimi var 2 düşük yaptım. Şimdi tekrar hamileyim gebe kalmadan 3 ay önce coraspin başladım hala kullanıyorum . Doktora özellikle sormuştum asprin çeşitleri olduğu için coraspin kan sulandırmada daha etkili demişti onu kullandım. Gebe olduğumu öğrendiğimden beri de enox 4000 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Size hiç iğne vs başlatmadılar mı? Bir de 500 mg cok değil mi doktorunuz mu öyle istedi

Ben son 2 kaybimda 0.8 x 2 ye kadar ciktim ignelerde ama olmadı kısmet degilmis kalbi durdu bebegimin
Muhtemelen benim kanım zor sıvılasıyo sanırım o nedenle boyle basladık

canım benim anladığım kadarıyla Aptt ve fibrinojen değerinden kan pıhtılaşmanın olduğu...tabi daha doğru bir değerlendirmeyi romatoloji ve ya hemotoloji uzmanı verir.
Yatım gideceğim doktora bakalım ne diyecek. Tşk ederim canım sağolasın

7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada

ben hangi bölüme gidecegim gidersem herseyi kim hangi bölüm araştırır acaba ANA testi nedir bu test pozitifse tedavi varmi antifosfolipid baktir dedi dahiliye

kilisteyim gaziantepe araştırma hastanesi var ama nereye başvuracağım kadın doğumcular kafa yormuyor mutasyon varsa olur iğne kullaniyorum ama
diyorum bilemeyiz bir sürü neden varmis ooo diyorlar hangisine bakcaz para çok verirsen belki şansım yükselir bu hayatta onada gittim zorladim perinatolojiye gidiyorsun gene boş allah kimseyi dermansız dert vermesin

Direk genetik kısmına gidin hastanenin orda yaoiliyor butun arastirmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…