Benim de ANA testim pozitif. Kan pıhtılaşması yok bende test yaptırdım tek bi gen heterezşgot çıktı ki önemli bi gen değilmiş. Ama 3 kaybım var. 2 kaybım kimyasal gebelik 3. Gebelikte ise kortizon yani prednol , ecopirin 150 mg , cleaxene 0.4 mg iğne kullandım 9 hafta bitince prednolu kesti doktor 9+3 te kalbi durdu bebeğin. Şimdi yine gebelik düşünüyorum bu defa kortizon 9 ay kullanılacak iğne ve aspirinde. Buarada ITP hastasıyım. ANA testinizin derecesi ne ? Benim ki 3 tü. Siz plequenil veya prednol kullanmayaca
Benimde ANA testim pozitif. 3 kaybım var. İlk 2 kaybım kimyasal oldu.3. Gebelikte coraspirin 150 mg, cleaxene iğne 0.4 mg ve kortizon prednol kullandım 9. haftaya kadar. Sonra prednolu kestik 10+ 1 de gittik Dr ve kalp atışı durmuş dedi 9+3 de.
Tekrar gebelik düşünüyorum bu gebelikte 9 ay kortizon ve cleaxene iğne ve ecopirin kullandıracak Dr. Sizin Dr kortizon veya plaquenil vermedi mi size??? ANA testinizin derecesi ne ??? Benim 3 çıktı orta derece. SLE hastası değilim Buhara’da. Ama ITP hastasıyım.