- 12 Şubat 2021
- 652
- 832
- 53
- 29
- Konu Sahibi lavienroselove
-
Bat tarihinden 4 5 gün önce kanda çıkması lazımMerhaba kızlar,
Ben bu ay 2 kere yumurtladım ve ilk yumurtlamam takvime göre 4 gün geç oldu. İlk yumurtlama 11 mart çatlaması 13 mart, ikinci yumurtlama 16 mart çatlaması 17 martta oldu. Normalde adet tarihim dündü olmadım, geç yumurtladığım için gecikecek sanırım. Çok fena kasık ağrım olduğu için doktora gittim doktor şüphelendiği için beta hcg ye baktı ama negatif çıktı. Bu zamanda kanda negatif çıkıp sonradan pozitife dönebilir mi ? Kan testi için erken mi daha ?
O zaman yokBat tarihinden 4 5 gün önce kanda çıkması lazım
Hayırlısı olsun çok teşekkürlerBelki olabilir 4 5 gün daha bekleyin test için
Çok teşekkür ederim2.yumurtlamaya göre bakman lazım 3-4 gün sonra anca çıkar canım senin yeni bat 30-31 mart
Bende oldu ama sonra kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Umarım sizde sağlıklı bir gebelik olırMerhaba kızlar,
Ben bu ay 2 kere yumurtladım ve ilk yumurtlamam takvime göre 4 gün geç oldu. İlk yumurtlama 11 mart çatlaması 13 mart, ikinci yumurtlama 16 mart çatlaması 17 martta oldu. Normalde adet tarihim dündü olmadım, geç yumurtladığım için gecikecek sanırım. Çok fena kasık ağrım olduğu için doktora gittim doktor şüphelendiği için beta hcg ye baktı ama negatif çıktı. Bu zamanda kanda negatif çıkıp sonradan pozitife dönebilir mi ? Kan testi için erken mi daha ?
Çok üzüldüm, hayırlısıysa inşallah sağlıklı gebelik yaşarız hepimizBende oldu ama sonra kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Umarım sizde sağlıklı bir gebelik olır
Benim bat geçince 8.gün evd testle negatif çıkmıştı 12.gün kan testi verdim kanda pozitif çıktı kanamam vardı adetim sandım dr a gittim Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye kan testinde çıktı şubatta Ocak ayında hsg yaptırdım birde Şubat ayında idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana sağlık ocağındaki dr sanırım o yüzden kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun canımMerhaba kızlar,
Çok geçmiş olsun. Erken gebelik testiyle zaten negatif çıkıyor da kanda da negatif çıktı. Hayırlısı olsun artık hepimiz içinBenim bat geçince 8.gün evd testle negatif çıkmıştı 12.gün kan testi verdim kanda pozitif çıktı kanamam vardı adetim sandım dr a gittim Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye kan testinde çıktı şubatta Ocak ayında hsg yaptırdım birde Şubat ayında idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana sağlık ocağındaki dr sanırım o yüzden kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun canım
Tekrar baktırdınız mıMerhaba kızlar,
Hayır baktırmadım dün erken gebelik testi yaptım ama bir şey çıkmadı adet olmayı bekliyorumTekrar baktırdınız mı
Hakkımızda hayırlısı olsun umarım vardır sizin de benim de8 aylik oğlum var tüp bebekle hamile kaldım. Zaten olmuyor diye hiç korunmadikk. Adetim hayatımda ilk kez bu kadar gecikti. Bugün 7. Gün. Hep düzenli olurum,28 günde bir. Bu ay adet gunumden önce bel ve bacak ağrım oldu çok fazla. Oğlumda transferden sonra da aynısı olmuştu. Acaba mi diyorum. 2. gün akşam idrar testi yaptım negatif. 3. Gün öğlen kan verdim negatif. Eşim şimdi de gidip kan verelim diyor ama bilmiyorum. Olursa mucize olur.
Belirtilerin neler? Benim sarı akıntım ve ara ara gelip giden bel ağrım var. İlk hamileligimle belirtiler aynı. Adet olacağım zaman midem ağrır ayaklarım.agrir tansiyonum düşer ve bir iki saat içinde adet olurum ben bu ay öyle bir şey olmadı.Hakkımızda hayırlısı olsun umarım vardır sizin de benim debebek dediğimiz şey zaten bir mucize bu da olur umarım
Çok fazla kasık ağrım vardı o hafifledi, dün çok küçük 1-2 damla kan geldi bugün de sanki kahverengi lekelenmem var gibi ama anlayamıyorum. 2 gün önce aşırı derecede kustum ve ishal oldum. 2 gün midem ağzımda dolandım, bugün de hafif mide bulantım var. Bunun dışında ayaklarım buz gibi ama vücudum soğuk soğuk terliyor ateş basıyor.Belirtilerin neler? Benim sarı akıntım ve ara ara gelip giden bel ağrım var. İlk hamileligimle belirtiler aynı. Adet olacağım zaman midem ağrır ayaklarım.agrir tansiyonum düşer ve bir iki saat içinde adet olurum ben bu ay öyle bir şey olmadı.
Bu kadar belirti hemen olmaz diye düşünüyorum. Psikolojik olabilir. Mide bulantısı hemen başlamıyor. Ama tabii bunyeden bünyeye değişir. Yaşadığın belki yerleşme kanamasıdir. (İnşallah öyledirÇok fazla kasık ağrım vardı o hafifledi, dün çok küçük 1-2 damla kan geldi bugün de sanki kahverengi lekelenmem var gibi ama anlayamıyorum. 2 gün önce aşırı derecede kustum ve ishal oldum. 2 gün midem ağzımda dolandım, bugün de hafif mide bulantım var. Bunun dışında ayaklarım buz gibi ama vücudum soğuk soğuk terliyor ateş basıyor.
Ben de ilk başta psikolojik olarak düşündüm ama adet olmayı bekliyorum artık hamile olduğumu da düşünmüyorum. Doktora sorduğum kadarıyla aslında mide bulantısı hormonlar değiştiği için hemen de başlayabilirmiş. Akıntım hep olduğu için oradan ayrım yapamıyorumBu kadar belirti hemen olmaz diye düşünüyorum. Psikolojik olabilir. Mide bulantısı hemen başlamıyor. Ama tabii bunyeden bünyeye değişir. Yaşadığın belki yerleşme kanamasıdir. (İnşallah öyledir) yarın kandil, rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Akıntı,bel ve kasık ağrısına bak. İlk olarak en çok onlar görülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?