• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanda negatif görüp sonra pozitif olanlar

Mineguncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
21
5
86
28
En son 28 ocakta adet oldum 4 gün sürdü sonra ovulasyon testi ile 14 şubatta yumurtlamayı gördüm 15inde çatlamış silik çıkmıştı 27 şubatta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım dün gece acilde kan verdim negatif çıktı aşırı bel ağrım ve beyaz akıntım var dün sabahta mide bulantısı ile uyandım acaba böyle negatif olup sonra hamileliğini öğrenen oldu mu

Ovulasyon tarihinden eminseniz ki test yapmışsınız eminsiniz demektir bu durumda gebelik olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum maalesef.
Sonradan pozitif görenler var ancak onlar geç yumurtlamış oluyorlar ve farkında olmuyorlar.

En son 28 ocakta adet oldum 4 gün sürdü sonra ovulasyon testi ile 14 şubatta yumurtlamayı gördüm 15inde çatlamış silik çıkmıştı 27 şubatta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım dün gece acilde kan verdim negatif çıktı aşırı bel ağrım ve beyaz akıntım var dün sabahta mide bulantısı ile uyandım acaba böyle negatif olup sonra hamileliğini öğrenen oldu mu
Merhaba benim öyle oldu iki gün önce 0.38 bugün 20 ve hamileyim tekrarlayın testi Allah gönlüne göre versin

Back