Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde belirtim yoktu canım halada yok.olmasına imkansız bakıyordum ben.hala şoktayım.inanmakta güçlük çekiyorum
:44:
hay Allah ım ya ne kadar ilginç bi durum aynı senin gibiyim bende ama testler hep negatif çıkıyo bu arada 38. günüm hala gelen giden yok :44:
gamzeciğim.nasılsın?.doktora gittinmi canım istersen bir doktora git.o da seni yönlendirir sanırım
iyi olmaya çalışıyorum işte cnm düşünmemeye çalışıyorum artık doktora gidemedim henüz pek zamanım yok bu aralar bi şikayetimde yok pek sadece hala adet olmadım ve akıntım çok var gidicem en kısa zamanda ama sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
hamilelikten yana bir sıkıntım yok beni üzen bebeğimi sütten kesmeye çalışmak biri kes diyor başka biri kesme.ne yapacağımı şaşırdım.dünden beri vermiyorum.sabah çok ağladı.çok bunaldım
mesela ben gittim hep negatif çıktı doktor söktürücü verdi.ama bir hafta sonra adetim geçtikten tam bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. böyle yani.Merhaba arkadaşlar; yorumları baştan sonra kadar okudum ama birşeyi anlayamadım 10gün yada 20 gündür adeti geciken arkadaşlar var test yapıyorlar negatif çıkıyor. Peki hiç doktora gitmedinizmi yada gitmeyi düşünmüyormusunuz?
mesela ben gittim hep negatif çıktı doktor söktürücü verdi.ama bir hafta sonra adetim geçtikten tam bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. böyle yani.
o zaman hamile değilmişim.kan testinden sonra kalmışım.ikinci kan testindede 2 günlük hamileymişim haliyle çıkmadı.Vay be ilginçmiş gerçekten. Hayırlı olsun. Benimde adetim 4 gün geçti kan testi yaptım negatif çıktı. Aslında hamileyken nasıl kanda çıkmıyor onuda anlamış değilim.
Canım sat dediğin ne? Acaba tekrar mu yumurtladın hamile kaldım?arkadaşlar tesadüfen gezerken gördüm. bende sizinle aynı durumdaydım. sat 3 marttı ve benim 10 martta tutmuş bebeğim buna rağmen 26 martta gittiğimde yoktu. buna rağmen ince ince bel ağrılarım ve yoğun beyaz akıntım vardı. 31 martta gittim yok hiç çıkmadı kanda. 4 nisanda gittim yok. kaç defa kan verdim bilemiyorum buna rağmen çıkmadı kanda. sonra umudumu tam kestim adet bekliyorum artık 7 nisanda gittim test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. sonra hemen kan vermeye gittim 102 çıktı bhcg... demem o ki bende kan testinde kaç defa negatif gördüm hayallerim yıkıldı ama aslında hamileymişim... Allah isteyen herkese nasip etsin benim ilk bebeğim olacak inşallah
Tekrar yumurtlamış olabilir misiniz ? Acaba kaç haftalık yani ne zaman hamile kaldınız?arkadaşlar tesadüfen gezerken gördüm. bende sizinle aynı durumdaydım. sat 3 marttı ve benim 10 martta tutmuş bebeğim buna rağmen 26 martta gittiğimde yoktu. buna rağmen ince ince bel ağrılarım ve yoğun beyaz akıntım vardı. 31 martta gittim yok hiç çıkmadı kanda. 4 nisanda gittim yok. kaç defa kan verdim bilemiyorum buna rağmen çıkmadı kanda. sonra umudumu tam kestim adet bekliyorum artık 7 nisanda gittim test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. sonra hemen kan vermeye gittim 102 çıktı bhcg... demem o ki bende kan testinde kaç defa negatif gördüm hayallerim yıkıldı ama aslında hamileymişim... Allah isteyen herkese nasip etsin benim ilk bebeğim olacak inşallah