• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda gebelik

Okaniniremi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
95
36
38
26
Arkadaslar 11 aralik ta kan testi yaptirdim saglik ocagina bu arada 2 aydir klomen tedavisi ve catlatma ignesi vuruldum polikistik over demisti doktor neyse carsamba gunu kan sonucumu aldim ve 44.5 cikti doktorum hamilesin dedi ebeler bile bana asi tarihlerimi yazdirdi hersey cok iyi ertesi gun yani 14 aralikta jinokologuma gidip tekrar kan testi yaptirdim yukselmismi sonuc diye sonuclar bi ciktti NEGATIF resmen 0 cikti doktorum bi onceki test yanlis yapilmistir dedi ustelik o bir gunde o kadar cok sevindim kii bu arada neredeyse bi bucuk aydirda adet olmuyorum tabi hep gecikiyodu ama bu kadarda degildi vajinal ultrasondan bakti doktor yok dedi yine suan o kadar uzgunum ki ikiside kan testi hangisi yanlis napicam bilmiyorum bide adet sokturucu tarlusal verdi doktor ama icmiyorum pazartesi gunu tekrar gitcem sizce nedir bu yani ilk once pozitif 3 gun sonra negatif kanamam hala gelmedi cok saskiniz ailecek 1 yildir cocuk istiyoruz ama olmuyor hic daha once basina gelen oldumu lutfen cevap yazin :(((

Sen tekrar bi kan testi yaptır canm nedense var. Gibi geldi bana hangi test doğru açaba Yen'i vekili o yüzden göremedi doktor

Burdan bi arkadasinki baska birinin testle karismisti sen gibi yukselmis mi diye tekrar test verince oncekinden cok dusuk cikmisti o da kimyasal sanmisti ama baskasininki ile karismis insallah seninki de oyledir hamilesindir

Burdan bi arkadasinki baska birinin testle karismisti sen gibi yukselmis mi diye tekrar test verince oncekinden cok dusuk cikmisti o da kimyasal sanmisti ama baskasininki ile karismis insallah seninki de oyledir hamilesindir
Nasil anlamislar yanlis oldugunu ki yani hamileymis oylemi insallah yaa yada pozitif cikan test yanlis :/

Insallah pozitiftir her iki durumda da yanlis cikan sonucun pesini birakmayin hakkinizi arayin gerekirse bas hekime cikin .Boyle hata kabul edilemez
Hmm tesekkur ederim zaten yarin vericektim biz hastaneye uzak oturuyoruz o yuzden bugun gidemem malesef

Insallah pozitiftir her iki durumda da yanlis cikan sonucun pesini birakmayin hakkinizi arayin gerekirse bas hekime cikin .Boyle hata kabul edilemez
Evet birakmiycam ya hamileysem ve o ilaci icseydim belki bebegim duscekti yada hsmile degilsem ve bana hamilesin dedilerse nasil bir hayal kirikligi bu ya 20 yildir bebek isteyen olmayan birine denk gelse insanin psikolojisi cok bozukur dalga gecer gibi

Evet birakmiycam ya hamileysem ve o ilaci icseydim belki bebegim duscekti yada hsmile degilsem ve bana hamilesin dedilerse nasil bir hayal kirikligi bu ya 20 yildir bebek isteyen olmayan birine denk gelse insanin psikolojisi cok bozukur dalga gecer gibi
Guzel sonuclarla dön insallah

Ben de klomen kullanıyorum üç aydır. Bu ay son ayım yani. Eğer olmazsa diane içeceğim yine bir üç ay daha hormonları toparlamaya çalışacağız...
Hmm ben doktora sordum klomeni ne kadar kullancam diye 6 ay dedi sonra peki dedim daha 20 yasindasin bisey olmaz dedi bu negatif diyen doktor sinir oldum

Anladim bencede oyle olmasi gerek cok hormonlarim bozuldu hep gecikiyo adetim kac aydir doktorumdan memnun degilim bakalim belki doktor degistiririm
Nasil yani klomenle aslinda gunu gunune adet olmaniz gerekiyor.benimkini o duzenledi.artik 28 gunde geliyor hemen reglim gunu bile sasmiyor.gebelik olmadi ama enazindan adetlerim duzene girdi.

Back