Merhaba, beklenen adetten 5-6gun once kanda hamileligi belli edecek kadar bhcg Belli olur.Benceee, adetin bikac gun gecsin, idrar testinde bi gor silikde olsa iki cizgi sonra kan ver.iki heyecanida yasa.Hem gidersin, kanda dusuk cikar, artcakmi artmicakmi diye icini kemirir, diye dusunuyorum.Merhaba herkese. Şüpheli ilişkim 2.11.2020 tarihinde oldu. Sizce kanda ne zaman belli olur, ne zaman doktora gitmeliyim? Siz kanda gebelik testinizi ne zaman yaptınız nasıl öğrendiniz?
Onu yazmayı unutmuşumCanım bat ne Zaman şu an çok çok erken
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah ikisini de yaşarım fakat adetim düzensiz olduğu için bat hesaplayamıyorumMerhaba, beklenen adetten 5-6gun once kanda hamileligi belli edecek kadar bhcg Belli olur.Benceee, adetin bikac gun gecsin, idrar testinde bi gor silikde olsa iki cizgi sonra kan ver.iki heyecanida yasa.Hem gidersin, kanda dusuk cikar, artcakmi artmicakmi diye icini kemirir, diye dusunuyorum.
Onu yazmayı unutmuşumuzun zamandır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Temmuz ayında bıraktım ve o günden beri düzensiz adet görüyorum. İlk ay 22 gün sonra 24 gün sonra 30. Gün regl oldum. O yüzden yumurtlamamı da hesaplayamadığım için ovulasyın testinin gösterdiği günlerde ilişki yaşadım ve teste göre geç yumurtladım. Sonuç olarak en son adetim 32 gün önce oldu yumurtlamam ise 6 gün önce
Umarım bekleyebilirimBenim bildiğim kadarıyla düzensiz adet görenler ilişkiden 21 gün sonra test yapmalı kesin olarak çıkması için
Umarım canım adet düzensizliğinin sebebi ne bende de var düzensizlikUmarım bekleyebilirim
Rica ederim. Insaallah hamilesindirTeşekkür ederim cevabınız için inşallah ikisini de yaşarım fakat adetim düzensiz olduğu için bat hesaplayamıyorumama hangi gün yunurtladığımı ovulasyon testinden dolayı biliyorum. 6 gün önce
Kist tedavisi için çok uzun zamandır doğum kontrol hapı kullanıyordum. İlacı bırakınca düzensizlik olmaya başladı. Eğer gebelik düşünüyorsanız mutlaka ovulasyon testi alın. Yoksa ben her seferinde adetimden 14 gün sayıyordum boşuna. Meğersem geç yumurtluyormuşum.Umarım canım adet düzensizliğinin sebebi ne bende de var düzensizlik
Sabırla devam etmek lazımRica ederim. Insaallah hamilesindirmesela bak, gecen ay ,ben asilama yaptirdim. Yumurtanin catladigi gun asiliyolarya,dr bana 15gun sonra test yap dedi.ama, Ben 13.gun adet oldum.
AYnen canım bende pkos var bende düşünüyorum ovulasyon testi tedavi görüyormusunKist tedavisi için çok uzun zamandır doğum kontrol hapı kullanıyordum. İlacı bırakınca düzensizlik olmaya başladı. Eğer gebelik düşünüyorsanız mutlaka ovulasyon testi alın. Yoksa ben her seferinde adetimden 14 gün sayıyordum boşuna. Meğersem geç yumurtluyormuşum.
Yok tedavi görmüyorum. Şuan deneyeli 4 ay olduğu için doktor 1 yıldan önce gelme dediAYnen canım bende pkos var bende düşünüyorum ovulasyon testi tedavi görüyormusun
Ewet, dusunmemek lazim da, nasil?Sabırla devam etmek lazımİnsan kendine söz geçiremiyor en iyi ben biliyorum ama büyüklerin hep dediği doğru unutmak gerekiyor sanırım. İnşallah en kısa zamanda siz, ben isteyen herkes bebişlerine sağlıkla kavuşur
Ben de doktora gitmedim evlendiğimden beri benim de 8 ay olacak 1 yıl olmasını bekliyorum olmazsa gideceğimYok tedavi görmüyorum. Şuan deneyeli 4 ay olduğu için doktor 1 yıldan önce gelme dedi
Hiç gitmediyseniz kesin gidin. Ben hamile kalmak istediğimde direk gittim. Folik asit başladı değerlerime baktı,yumurtalıklarıma baktıBen de doktora gitmedim evlendiğimden beri benim de 8 ay olacak 1 yıl olmasını bekliyorum olmazsa gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?