• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KANDA GEBELİK TESTİ

Tugba0089

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
20
5
1
35
Herkese merhabalar forma yeni üye oldum ve yardımınıza ihtiyacım var benim son adet tarihim 11 nisandı ve bittikten sonra yumurtlama günüm ve sonrasına kadar bir veya iki gün arayla eşimle birlikte olduk beklenen adet tarihime 2 gün kala kan testi yaptırdım ön tanıya z32.0 doğrulanmamış gebelik denilmiş fakat değer 0 şimdi 2 sorum olacak 1.si daha önce test yaptırdığım da böyle bir ön tanı yazısı hiç olmuyordu 2.si bugün adet olmam gereken gün fakat olmadım goguslerimde hafif ağrı ama belirgin şişlik var sadece sol kasigima ara ara ufak bi kramp giriyor acaba kan testini yenilesem mi bir başka formda bu z32.0a testinizin pozitif olma ihtimali var ama takip edilmesi gerek denmiş kafam karıştı

Anlayamadım test sonucu 32 mi çıktı öyleyse gebelik var

Anlayamadım test sonucu 32 mi çıktı öyleyse gebelik var
Hayır ön tanıda böyle yazıyordu değer düşük ama daha önce de sağlık ocağında veya hastahanede test yaptırmıştım hiç ön tanı veya negatif bile çıksa böyle birsey yazmiyordu

Back