- 12 Kasım 2021
- 293
- 104
- 27
-
- Konu Sahibi superisii25
Evet yaptım ama şöyle bi durum var, 4 aydır yasmin kullanıyordum bıraktım yumurtlama dönemimi takip ettim, adetime 6 gün var dün idarada baktım negatifti ama kanda daha erken belli olurmuş sonra idrara betahcg hormonu geçiyormuş o yüzden bekleyemiyorum kan tahlili versem gebelik varsa belli olur mu çok merak ediyorumAdete 6 gün kala evdede test yapabilirsin yumurtlama takibi yaptınizmi
8 gün oldu acaba çıkar mıIliskiden 10 gün sonra kanda çıkıyor cnm gebelik varsa
Bi kaç gün daha bekleyip yaptır canım yeniyse hemen gözükmeme ihtimali de varMerhaba kızlar, kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur adetime 6 gün var kan tahlili versem belli olur mu olan var mı acil yardımm
Isterseniz adetinizin geçmesini bekleyin yada en az 10 gün olsun yoksa çıkmayabilir8 gün oldu acaba çıkar mı
Idrarda daha gec belli oluyor benimde bat 19 u bende bekliyorm benimde yumurtlama 3 uydu 8.Gun teste negatif cikfiEvet yaptım ama şöyle bi durum var, 4 aydır yasmin kullanıyordum bıraktım yumurtlama dönemimi takip ettim, adetime 6 gün var dün idarada baktım negatifti ama kanda daha erken belli olurmuş sonra idrara betahcg hormonu geçiyormuş o yüzden bekleyemiyorum kan tahlili versem gebelik varsa belli olur mu çok merak ediyorum
Normalde adetlerim düzensizdi 4 ay yasmin kullandım adetim düzene girmişse beklicem günümüBi kaç gün daha bekleyip yaptır canım yeniyse hemen gözükmeme ihtimali de var
Üzülme canım benim inşallah hayırlısı olurNormalde adetlerim düzensizdi 4 ay yasmin kullandım adetim düzene girmişse beklicem günümüama günüm geçerse bu eskiden olduğu gibi düzensizlikten de olabilir gebeliktende o kadar stresliyim ki çok üzülüyorum
İdrarda mı kanda mı negatifti sizinki benim de 4 üydü yumurtlama çok sabırsızlanıyorumIdrarda daha gec belli oluyor benimde bat 19 u bende bekliyorm benimde yumurtlama 3 uydu 8.Gun teste negatif cikfi
İnşallahÜzülme canım benim inşallah hayırlısı olur
Idrar testi yaptım çalıştığım icin kan vermeye gidemedim oyuzden adet gecikmesi sonrası kan vericem onu bekliyorumİdrarda mı kanda mı negatifti sizinki benim de 4 üydü yumurtlama çok sabırsızlanıyorum
Ben de beklemeyi düşünüyorum bir yandan sabırsızım inşallah hamilelik vardır bizdeIdrar testi yaptım çalıştığım icin kan vermeye gidemedim oyuzden adet gecikmesi sonrası kan vericem onu bekliyorum
Ins benim 2. Olucak nasipse 1 tane 9 yaşında kizim varBen de beklemeyi düşünüyorum bir yandan sabırsızım inşallah hamilelik vardır bizde
Allah bağışlasın Allah gönlünüze göre versin inş hamilesinizdirIns benim 2. Olucak nasipse 1 tane 9 yaşında kizim var
Evet ilk sanki kendimi hamile gibi hissediyorum belki de çok istediğim için psikolojiktir bugün başka bi sorunumdan dolayı folik asit baktırdım normal değerin çok altında çıktı acaba gebelikte folik asit düşer mi bilginiz var mıSızın ilk galiba ?
Hic duymadım onu emin deilim .folik asit gebelik düşünen içmeli die biliyorum sadece. Allah gönlünüze göre versin inşallahEvet ilk sanki kendimi hamile gibi hissediyorum belki de çok istediğim için psikolojiktir bugün başka bi sorunumdan dolayı folik asit baktırdım normal değerin çok altında çıktı acaba gebelikte folik asit düşer mi bilginiz var mı
Başlayacağım, amin inşallahHic duymadım onu emin deilim .folik asit gebelik düşünen içmeli die biliyorum sadece. Allah gönlünüze göre versin inşallah