Korkunun ecele faydası yok canım nasılsa mecbur yapılacak git bir an önce yaptır öğren. En azından doktora filan gidersin folik asit için filanKızlar adetin 17 günü yumurtlama oldu.Adetimden 2 gün geçmiş.Adetime 3 gün kaladan idrar testleri yapıyorum hepsi pozitif belirgin çıkıyo.Aşırı halsizlik,ara ara gelen adet ağrısı,beyaz akıntım var.Yumurtlamanın artık 16 günü.Adeta yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun,hamile değilsem adet olurdum di mi?gecikme olmazdı.Kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkar diye
Gidicem aslında yarın,korluyorum sadece idrar testleri yanlış olur üzülürüm diye kendimi çok kaptırmışım hamileyim diyeKorkunun ecele faydası yok canım nasılsa mecbur yapılacak git bir an önce yaptır öğren. En azından doktora filan gidersin folik asit için filanrabbim hayırlısını versin
YapıcamYarın sabah ilk idrar ile son kez test yapar o da net pozitif çıkarsa ben kan verirdim
Kusura bakma yanlismi anladım idrar testlerin pozitifse büyük ihtimal hamilesin kanda da çıkar neden korkuyorsunKızlar adetin 17 günü yumurtlama oldu.Adetimden 2 gün geçmiş.Adetime 3 gün kaladan idrar testleri yapıyorum hepsi pozitif belirgin çıkıyo.Aşırı halsizlik,ara ara gelen adet ağrısı,beyaz akıntım var.Yumurtlamanın artık 16 günü.Adeta yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun,hamile değilsem adet olurdum di mi?gecikme olmazdı.Kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkar diye
Rabbim hayırlısını nasip etsin insaAllah hamilesinizdir mutlu haberi buradan bizle paylaşırsınGidicem aslında yarın,korluyorum sadece idrar testleri yanlış olur üzülürüm diye kendimi çok kaptırmışım hamileyim diye
Evet adetime 3 gün kala idrar testi yaptım 2 tane başka marka.ikiside çok silik çizgi çıktı,sonra adet günü yaptım çizgi belirginleşmişti,adetten 1 gün sonra da yaptım adet gününden de belirgindi çizgi,yarın gecikmenin 3 günü kan testi yaptırıcam.Formlarda çok okudum idrar testinde pozitif çıkıpta kan testi negatif olan oyüzdenKusura bakma yanlismi anladım idrar testlerin pozitifse büyük ihtimal hamilesin kanda da çıkar neden korkuyorsun
Güzel fikirBoşver kız gitme 8 ay sonra gidersin doktora
Tabiki canım sonucu paylaşırımRabbim hayırlısını nasip etsin insaAllah hamilesinizdir mutlu haberi buradan bizle paylaşırsın
İyi düşünün iyi olsun İnsaAllahEvet adetime 3 gün kala idrar testi yaptım 2 tane başka marka.ikiside çok silik çizgi çıktı,sonra adet günü yaptım çizgi belirginleşmişti,adetten 1 gün sonra da yaptım adet gününden de belirgindi çizgi,yarın gecikmenin 3 günü kan testi yaptırıcam.Formlarda çok okudum idrar testinde pozitif çıkıpta kan testi negatif olan oyüzden
Ben bugün kan testi verdim 288 çıktı,inşeAllah sende de hamilelik olurMerhaba, açıkçası ben de sizin gibiyim benim de bu gün adet gecikmesi 1. Gün, bir gün kala ve bir gün geçe test yaptım. Ikisi de pozitif çıktı. Ama kan vermek için 2 gün daha beklemek istiyorum. Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Tekrar aynı üzüntüyü yaşamaktansa 2 gün daha bekleyeyim diyorum. Hakkımız da hayırlısı.
Bugün yaptırdım 288 çıktı hcgTabiki canım sonucu paylaşırım
Allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsinBugün yaptırdım 288 çıktı hcg
Ben bugün kan testi verdim 288 çıktı,inşeAllah sende de hamilelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?