• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kanda gebelik.kac gun kala belli.olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalmidir derken hamilelik acisindan

Canım hamilelik belirtisi olabilir tabiki olmaması için bir neden yok ama şu anda kanda bile çıkmaz döllenme olur 10 gün sonra bebek tutunur rahme o sureden sonra kan da belli olur
Vel hasıl kelam evet gebe olabilirsin

Canım hamilelik belirtisi olabilir tabiki olmaması için bir neden yok ama şu anda kanda bile çıkmaz döllenme olur 10 gün sonra bebek tutunur rahme o sureden sonra kan da belli olur
Vel hasıl kelam evet gebe olabilirsin
Ablacim dollenme 4 5 gunde oluyir o zmn bebegin tutunmasi 10 15 gunu mu aliyor , tsk edrm bilgilendirdiginiz icin reglme bir gun once idrar yapsam cikarmi sizce

Ablacim dollenme 4 5 gunde oluyir o zmn bebegin tutunmasi 10 15 gunu mu aliyor , tsk edrm bilgilendirdiginiz icin reglme bir gun once idrar yapsam cikarmi sizce
Bu yazdıklarım en geç süreler
Bak canım bu işin bir standarti yok sen eğer geç yumurtlamadigina eminsen regl 'den 2 3 gün önce çıkar idrarda
Nitekim ben 12. Gün yumurtladim ve 4 gün kala çıktı idrarda

Inşallah hamilesindir yorma kendini dinlen bi de benim göz kapaklarim erkenden kapanmak istiyordu ağırlaşiyordu ama uyku düzenim aynıydı 7 de kalkıp 12 1 gibi uyuyorum

Bu yazdıklarım en geç süreler
Bak canım bu işin bir standarti yok sen eğer geç yumurtlamadigina eminsen regl 'den 2 3 gün önce çıkar idrarda
Nitekim ben 12. Gün yumurtladim ve 4 gün kala çıktı idrarda

Inşallah hamilesindir yorma kendini dinlen bi de benim göz kapaklarim erkenden kapanmak istiyordu ağırlaşiyordu ama uyku düzenim aynıydı 7 de kalkıp 12 1 gibi uyuyorum
Himmm anladim cik cok tesekkur ederim insallah bu gogus olayi hamilelik icindir regl olmam bu ay cok umutluydm ovulasyin yaptim ayaklrim tepeyr felan diktim :(

merhaba arkadaşlar bende yumurtlama günü korunmasız ilişki yaşadım
daha 5 gün oldu dün meraktan test yaptım negatif çıktı eczanede ki bayanda şimdi .çıkmaz dedi ama ben meraktan çatladığım için yaptım
eşim çok istiyor ben 7 aylık evli olduğum için kararsızım aslında erken geliyor ama acayip kasık ağrım oldu 5 günde çok üşüdüm ve erkenden uykum geldi
ıshal agrısı gibi karnım agrıyor bilemedim ne durumdayım sıgarada kullanıyorum kaldıysam kullanmayım diyorum bi acayip oldum ne zaman öğrenebilirim ki kana baktırsam 5 günde çıkar mı arkadaşlar

merhaba arkadaşlar bende yumurtlama günü korunmasız ilişki yaşadım
daha 5 gün oldu dün meraktan test yaptım negatif çıktı eczanede ki bayanda şimdi .çıkmaz dedi ama ben meraktan çatladığım için yaptım
eşim çok istiyor ben 7 aylık evli olduğum için kararsızım aslında erken geliyor ama acayip kasık ağrım oldu 5 günde çok üşüdüm ve erkenden uykum geldi
ıshal agrısı gibi karnım agrıyor bilemedim ne durumdayım sıgarada kullanıyorum kaldıysam kullanmayım diyorum bi acayip oldum ne zaman öğrenebilirim ki kana baktırsam 5 günde çıkar mı arkadaşlar
5 gun gecdi yumurtlamadan degil mi gogusler sisti mi

Bu ay bende bir tuhaf hissediyorum kendimi Reglime 10 gün var Bat mayısın 10 u yani ama yumurtlama tarihim 26 sıydı 20 sinde korumasız Bi ilişki yaşadık ve Boğaz enfeksiyonu olup antibiyotik başlayınca sonrasında korunduk. Korktum çünkü 1 ay daha erteleyelim dedim. Fakat 3-4 gündür uyku hali Bi halsizlik sık idrara çıkma ve şiddetli Bi göğüs şişliği ve ağrısı var hamilelik belirtileri için çok erken ki tek ilişki ve yumurtlama dan 6 gün önce oldu hamile kalcağımı sanmıyorum neden böyle oldum anlamadım. Şüphe var içimde kan pıhtılaşması teşhisi olduğu için erken öğrenip clexane iğne başlıcaz olursa inşallah mayısta olur tabi hayırlısı ama bu ay çok ilaç kullandım hala daha öksürük geçmedi :(

Kızlar çevremde son 2 ay içinde regl dönemlerinde gecikme yaşayan çok kişi duydum kendim de dahil olmak üzere
Stres evet etkiliyor (başka rahatsızlık yoksa)
Ama gecikme düzenszlk tamamen mevsim geçişiyle ilgili

Bu ay bende bir tuhaf hissediyorum kendimi Reglime 10 gün var Bat mayısın 10 u yani ama yumurtlama tarihim 26 sıydı 20 sinde korumasız Bi ilişki yaşadık ve Boğaz enfeksiyonu olup antibiyotik başlayınca sonrasında korunduk. Korktum çünkü 1 ay daha erteleyelim dedim. Fakat 3-4 gündür uyku hali Bi halsizlik sık idrara çıkma ve şiddetli Bi göğüs şişliği ve ağrısı var hamilelik belirtileri için çok erken ki tek ilişki ve yumurtlama dan 6 gün önce oldu hamile kalcağımı sanmıyorum neden böyle oldum anlamadım. Şüphe var içimde kan pıhtılaşması teşhisi olduğu için erken öğrenip clexane iğne başlıcaz olursa inşallah mayısta olur tabi hayırlısı ama bu ay çok ilaç kullandım hala daha öksürük geçmedi :KK43:
Ben de bu ay cok hastaydim. Yumurtlama donemimde de antibiyotik ve 2 ilac daha kullaniodum. Ama ovulasyon testini ilk defa denedigimden ve meraktan hasta hasta degerlendirdim 3 gunu. Hayirlisi. Olmazsa da aman zaten ilac kullandiydim. Iyi ki olmadi bu ay derim.

Ben de bu ay cok hastaydim. Yumurtlama donemimde de antibiyotik ve 2 ilac daha kullaniodum. Ama ovulasyon testini ilk defa denedigimden ve meraktan hasta hasta degerlendirdim 3 gunu. Hayirlisi. Olmazsa da aman zaten ilac kullandiydim. Iyi ki olmadi bu ay derim.
Aslında bir yanım olsun istiyor bir yanım da korku :( 2 Düşüğüm var bu sene 4 aydır korunuyoruz. Bu ayı çok beklemiştim fena hasta olunca hadi 1 ay daha dedim tabi nasip ama merak etmeden de duramıyorum =)

Back