Gebeliğe Hazırlık kanda gebelik.kac gun kala belli.olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebekte 12. günde belli oluyor. Emin değilim ama hamile kaldığından sonra da 12. günde olabilir mi acaba. Ama yine de adetin gecikmesini beklemek gerek.

Isde cok sabrsz oluyoeuzzx
Ben farkettim. Sende çok fazla heyecan var. Gerginlik de var gibi. Böyle yaparsan geciktirirsin. Başka şeyler düşünmeye çalış bence. Kaç yaşındasın?

Ben farkettim. Sende çok fazla heyecan var. Gerginlik de var gibi. Böyle yaparsan geciktirirsin. Başka şeyler düşünmeye çalış bence. Kaç yaşındasın?
Gerginlik yok ya , heycan var bu ay ben cok umutluyum olucagina inaniyorum nedense icimde oyle bi his var 20 yasindaymmn

Daha çok küçüksün. Olur olur

Canım döllenmeden 10 gün sonra kanda belli olur kesin

Ben regl 'den 4 gun öncesinde idrarda gördüm adetin 24. Günü oluyor

Canım döllenmeden 10 gün sonra kanda belli olur kesin

Ben regl 'den 4 gun öncesinde idrarda gördüm adetin 24. Günü oluyor
Ama simdi 14. Gunu yumurtlama sonemimdi yani ,10 gin sonra test etsem cikcak mi

Ama simdi 14. Gunu yumurtlama sonemimdi yani ,10 gin sonra test etsem cikcak mi
Evet yumurtladigina eminsen çıkar
Idrarda çıktı ertesi gün kanda 77 ydi

Idrar testi b hcg 20 ve üzeri ise gösteriyor

Son tavsiyem de kendini dinleme regl ile hamilelik belirtileri aynı ben hiç fark etmedim ki çok belirti aradığım halde ne zaman ki regl gecikir o zaman belirti verir vücut

Peki birsey soracagim goguslerjn sisti erken degil mi bu daha reglime 11 gun vr ve korkuyorum adetmidir die sizin bi fikriniz vr ni

Peki birsey soracagim goguslerjn sisti erken degil mi bu daha reglime 11 gun vr ve korkuyorum adetmidir die sizin bi fikriniz vr ni
Göğsüm regl deki gibi hafiften dolgun oldu sonra regle 2 gün kala göğüs ucum acımaya başladı ve göğsüm sisti ama o zaman hamile olduğunu biliyordum

Ben hep döllenmeden 2 3 gün sonra göğüs ağrısı dolgunluğu olur diye duydum ama bende öyle olmadı

Ya simdi ablacim 22 nisanda ben ovulasyin testi yapttgimda 14. Ghn du ve t daha koyuydu . Ve biz o gunu deglendirdim 21 nisani da oncesnde degerlebdrnistim simdi ben soyle dusunuyofum hani spermlee beklermisya icimizde belli sure hani bende diyorum ki 21 inde yaptgimiz icin 22 sindede yumurtlama okdugum icin hemen yunurtanin icine spermm girmis olabilir mi ? Yani soyle ki 4 5 gun gecdi benim yumurtlama donemi uzerinden ben ve bugun goguslerim de bi buyume oldu hassiyt vaf yani sizce erken mi degil mi yani sizede cok sru yoneltiyorum ama cok hamile olmak isdiom ve o yuzden soruyorum . Yani 4 5 gunde dolllenme olmus olbilir mi o yuzden de gogus agrim mi oldu kk

Sperm 48 saat canlı kalır yumurta 36 saat

Bu dediğin mümkün ve herkesin hamilelik belirtisi de farklı

Erken öğrenmeye çalışma çünkü gebelik varsa bile 2 günde bir kan testi vereceksin sağlıklı mi değil mi diye
Nitekim ben kimyasal gebelik yaşadım 200 lerden düştü

Tekrar hamile kalsam regl 2 hafta gecikmeden doktora gitmem

Ablacim yani benim bu gogus sismesi nkrmal midir degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…