• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yaptigim erken gebelik idrar testiydi. Evde kendim yaptim. Sadece tek cizgi cikti. Benim de bayaa moralim bozuldu. Amin insallah cok sagolun sizin de hayirli olsun allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin❤️
Amin canım inşallah. Ben tam 3 ay önce 37 haftalık bebeğimi kaybettim. Allahtan hayırlısını dilemek gerekiyor. İnşallah senden de hayırlı haberler alırız. Bende ilk erken gebelik testinden defalarca yaptım başlarda çıkmadı 30 temmuzda yaptığımda çıktı. Adet günün gecikince hemen kan ver süründürme kendini için rahat olsun tuttu mı tutmadı mı diye düşünüp strese girme

Amin canım inşallah. Ben tam 3 ay önce 37 haftalık bebeğimi kaybettim. Allahtan hayırlısını dilemek gerekiyor. İnşallah senden de hayırlı haberler alırız. Bende ilk erken gebelik testinden defalarca yaptım başlarda çıkmadı 30 temmuzda yaptığımda çıktı. Adet günün gecikince hemen kan ver süründürme kendini için rahat olsun tuttu mı tutmadı mı diye düşünüp strese girme
Benimde 2 kaybım oldu düşüklerle ne kadar erken Öğrenirsem o kadar kear iğneye başlamam Gerekiyor Rabbim sağlıkla hayırlısnı nasip eylesin İşallah 🙏♥️

İste zaten test negatif ciktigi icin cok umutlu degilim dedigim gibi

Benimde 2 kaybım oldu düşüklerle ne kadar erken Öğrenirsem o kadar kear iğneye başlamam Gerekiyor Rabbim sağlıkla hayırlısnı nasip eylesin İşallah 🙏♥️
Benimde kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor. Doktorumla konuştum yarın test yaptır tekrar dedi. 4 katına çıkması gerekiyormuş değerimin yarın baktırıp doktora bildiricem ona göre iğnelere başlıcam

Neye gore duzenli? Yumurtlamayi ovulasyonla takip etmissiniz. Eger gercekten o tarihlerde olduysa ovulasyon yarin bugun adet olmasi lazim. Yumurtlama-adet arasinda 23 gun olmaz. 14 gun olur. Yanlis hesapliyorsunuz. Su anda kan testi verseniz her turlu cikar. Zaten 14’une kadar bekleseniz eger gebelik varsa bebegin kalp atislarini bile duyarsiniz belki😂
Benim bir sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim.😇 Ben peapp uygulamasına göre takip ediyorum ovülasyonu. Hatta yumurtlama günümü cidden hissediyorum vücudumdaki değişimlerden. Geçen ay 19-20 temmuz gibi oldu. Uygulama 20si diye gösteriyordu.
Fakat sorun şu ki ben uygulamaya baktığımda yumurtlamadan sonra hep 20.günde adet olmuşum. 14 gün sonra olmadı hiç. Ben mi yanlış hissediyorum acaba? Uygulama da mı güvenilir değil? Bazı günlerde de 15 ya da 16 gün sonra olmuş adetim. Benim adetim düzensizleşti diye mi böyle yoksa? Çözemedim bu durumu.

Ayni tarihte oluyoruz 1 hafta önce yada sonra kayma.olabilir ama senib hesabina gore bi degisiklik var sanirim yumurtlama gunu tarihi hatali
Ya bn yumurtlamayı 29 30 31 1 de bile görmş olsam bn yine ayn 14 nde adet görücem , burdaki insanların demesine göre 5 ağsts görmem Lazm Ne Alaka Bn Geçen Ay 5 görmedim ki

Benim bir sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim.😇 Ben peapp uygulamasına göre takip ediyorum ovülasyonu. Hatta yumurtlama günümü cidden hissediyorum vücudumdaki değişimlerden. Geçen ay 19-20 temmuz gibi oldu. Uygulama 20si diye gösteriyordu.
Fakat sorun şu ki ben uygulamaya baktığımda yumurtlamadan sonra hep 20.günde adet olmuşum. 14 gün sonra olmadı hiç. Ben mi yanlış hissediyorum acaba? Uygulama da mı güvenilir değil? Bazı günlerde de 15 ya da 16 gün sonra olmuş adetim. Benim adetim düzensizleşti diye mi böyle yoksa? Çözemedim bu durumu.
hayır canım o söylenen şey ortalama döngüye göre söyleniyor 28 günde bir adet gören kadınlara göre konuşuyor doktorlar genelde 28in yarısı 14.gün oluyor ona göre söyleniyor. sen kaç günde bir oluyorsan tam ortasında yumurtlama görürsün tahmini. ha erken yumurtlama geç yumurtlama olur onu da bilemezsin. her ay aynı olmaz herkeste de aynı olmaz. benim 26 gün döngüm 9. günden ovülasyon testi yaparım yapabildiğim aylarda da genelde 10. veya 13.gün arasında pik gördüğüm de oldu. bünye meselesi.

Herkesin döngüsü kendine özel canım acele edip erkenden test yapmak da mantıklı değil kimyasal geç döllenme vs olabilir bu ihtimalleri elemine etmek için günün gecikince test vermek en mantıklısı bu işlerde çok acele etmek iyi değil

Ya bn yumurtlamayı 29 30 31 1 de bile görmş olsam bn yine ayn 14 nde adet görücem , burdaki insanların demesine göre 5 ağsts görmem Lazm Ne Alaka Bn Geçen Ay 5 görmedim ki
Yumurtlama zmani iki adet ortasi ortalama 14.gun civaridir bikac gun one gelir geri gider normaldir ama yumurtlamadan snra adet 15 16.gun gelebilir he gec yumurtlama.olsa o zamanda yine sizinki buna uymuyo ben anlayamadm kullandığınız ovulasyon testi yaniltmis olabilir bozuk olabilir bi ihtimal.blkide hamilesinz ondan da yanlis cikmis olabilir 4 5 ay ovulasyon testi kullandim hep cift cizgi sonrasu 15.gun de felan adet oldum hic sasmadi

Uygulamalar genel yorum yapiyo 28 gunde 1 adet olan biri icin ve dogru degil ovulasyon testi alin eczaneden o cok daha saglikli

Gerçekten yorumları hayretle okudum. Robot muyuz biz yaa 🙈
Hayır her kadının regli döngüsü aynı olmadığı gibi yumurtlama döngüsü de aynı değildir. %90 için 14.gün olduğu doğru evet ancak hemen regliden sonra ya da regli başlangıcına yakın yumurtlama yaşayan insanlar var.
Yumurtlamadan (ilişkiden) 10 gün sonra kanda çıkıyor. Çıkan değer genelde düşük oluyor. İyice kesinleşmesi için biraz daha bekleyebilirsiniz.

Back