Merhaba herkese, aylardır burdaki her şeyi okudum ve bi nebze okuyanlara yardımcı olmak bi fikir olsun istediğim için yazıyorum gebelik sürecimi. Yaklasık 10 aydır gebe kalmaya calısıyodum. Once Tsh ım yüksek cıkıyodu 7 küsür gibi onu düşürdüm ilaçla. Sonra yumurta gelişmiyor yeterince dendi ocak ayında femara+catlatma iğnesi uyguladım ancak gebelik olmadı ve olmayınca yine doktora gittim tüp bebek konusunda iyi olan bi doktora antalyada, bi de o durumu degerlendirsin diye. Bi sorun görünmüyo yumurtalıkların gayet güzel dedi. İstiyosan tekrar su testleri yaptır dedi bir sürü kan testi istedi hormon testi ve rahim filmi istedi. Ben de bir ay bekliyim hiç bişey yapmadan gelecek ay hepsini yaptırırım dedim. İlk kez ovulasyon testi yaparak birliktelik oldu. Ve adetime 11 gün kala aşırı derece baş dönmesi ve mide bulantısı oldu ama hayatımda boylesini hiç yaşamadım. Hatta erken gebelik testi yaptım tabiki negatfi. Sonra nerdeyse her gün bu aşırı baş dönmesi oldu ama oyle kısa sürelik degil bi kaç saat süren baş dönmesi şeklinde. Sonra saglık ocagında adetime 8 gün kala kan testi verdim deger 2 çıktı yani negatifti orda da. Bugun 4 gün gecikti ve umutsuzca evde test yaptım anında ikinci cizgiyi gördüm şükürler olsun. Sonra hemen doktora gidip keseyi gördük ve kan degerim de 1710 cıktı. Umarım okuyup da sorularına cevap arayanlara bi fikir olmuş olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. İnşallah 2 hafta sonra kalp atışını duyarız.