- 13 Temmuz 2015
- 1.843
- 1.390
- 48
- 35
- Konu Sahibi yagmurbebek
-
3 tane idrar testi Yaptım hepsi pozitif bugün kan testi yaptırdım negatif , hcg 0.484 çıktı aşılamamın 13. Günü Hayırlısı diye diye bittikKizlar dayanamadim adete 5 gun kala kan testi yaptim ovulasyonun 8. Gunu hcg 1,2 cikti hamile olma olasiligim var mi sizce. Umitlenmeyim nasil olsa yoktur diye test yapayim dedim iyice kafam karisti
Evet bu bekleme sureci insani cok yoruyor beklemeden ogrenmenin bir yolu olsa keske3 tane idrar testi Yaptım hepsi pozitif bugün kan testi yaptırdım negatif , hcg 0.484 çıktı aşılamamın 13. Günü Hayırlısı diye diye bittik
Canım çok eski bi paýlasim ama çok merak ettim hamilemiymişsın ben bugün kan testi yaptırdım 2.35 çıktıdort yillik evliligimiz ailesi ile anlasamam uzerine bitiyor. hic cocuk istememistim ama simdi psikolojik mi bilmiyorum hamile gibi hissettim. ve ayrilirken cocuk istiyorum. bu surecte midemi bozmus olabilirim ama gurultu, yanma, ates basmasi ve bas donmesi uzerine hamilelik konularini arastirdim ilk kez. aslinda iliskinin ardindan 10 gun sonra adet olmustum, ustune gormedir belki dedim. iliskinin ustunden 20 gun gecti, bugun beta hcg yaptirdim 1,2 cikti. negatif aslinda ama i 0,05 orneklerini gorunce heyecanlandim. yeni uyeeyim, bosanma, evlatlik allma ve hamilelik koularini inceleyerek gecirriyorum bu zor gunleri. harika paylasimlar, insallah hamileyimdir. rabbim ol der olu degil mi
Benim yükselmemişti canım inşallah seninki yükselir..Merhaba bende adetime 6 gun kala test yaptim 1.20 cikti ama kendimi hamile gibi hissediyorum devamli midem bulaniyor basim donuyor alt kasiklarim ve belim agriyor sizce bu deger sonradan yukselir mi
İnsallahBenim yükselmemişti canım inşallah seninki yükselir..
Evet benim 10 gün gecikti. Doktor kan baktı hormon baktı kist baktı herşey normal yok kist falan. Adetim en fazla 3 gün gecikir düzenlidir, bunu söylememe rağmen ben geciktirmedim ya deyip adet söktürücü verdi 12 tablet 4 gün günde 3 kere kullan 10 gün bekle gelmezse bu 10 gün içinde yine gel dedi. Gittiğimde kan değerim 1,20 idi beta hcg...Merhaba kizlar benim bugün adetimden 6.gün geçti ve hala adet olmadım. 2 defa kan testi verdim ikisinden de 1,1 cıktı yani negatif çıktı sonuç. Hamile olabilir miyim çok heveslenmistim ilk defa bu kadar gecikti 6 gündür olmadım yani. Sizde ayni durumu yasayan var mi acabaa
En son ilişkiniz ne zamandı acaba?kaç gün sonrasına tekabül etti hcg pozitif olmasıEvet benim 10 gün gecikti. Doktor kan baktı hormon baktı kist baktı herşey normal yok kist falan. Adetim en fazla 3 gün gecikir düzenlidir, bunu söylememe rağmen ben geciktirmedim ya deyip adet söktürücü verdi 12 tablet 4 gün günde 3 kere kullan 10 gün bekle gelmezse bu 10 gün içinde yine gel dedi. Gittiğimde kan değerim 1,20 idi beta hcg...
İlacı bitirdim 10 gün verdiği sürenin 2. Gününde hamilelik belirtilerimden dolayı evde test yaptım pozitif çıktı silik biçimde.
Hemen doktora gittim ultrasonda karından hiçbirşey çıkmadı yine. Kan değerim 31,15'e yükselmiş. Sanırım bu geç döllenme oluyor ben de anlamadım :)
canım çok uzun zaman olmuş yazalı belki görürüsün diye umutla yazıyorum. son ilişkiden kaç gün sonra öğrendin yani hamile olduğunuslm kızlar. 26 günde bir regli oluyorum ve şaşmaz asla. bu ay bazı değişiklikler hissettim ve reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım. tam 2 çıktı yani gebe değilim yazıyordu. 16sında regli olmadım idrar testi yaptım negatif çıktı. herhalde bende bir sorun var demeye başlamıştım. 3 gün sonra tekrar sabah idrar testi yaptım negatifti. evde kalan son testi de öylesine akşamına yaptım ve positifi gördüm. kan testim negatif çıkınca bu sayfayı okumuştum acaba olabilir mi diye. olabliyormuş demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?