Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602
evet örneklerin çok şık, ama ben özellikle manzara resimleri arıyorum, sende varsa ekler misin?

afedersin, sayfa geniş olduğu için sayfa numaralarını görmemişim. fırsat buldukça sayfalarını geziyorum,henüz 28. sayfadayım. bu modeller süper. bende yıllardır çok sıkla olmada kanaviçe tablo yapıyorum (minik oğlumdan fırsat buldukça). özellikle manzara resimleri ilgimi çekiyo, şimdiye kadar biçok modeli kaydettim, ilk fırsatta işlemeye başlayacağım, ellerine ve yüreğine sağlıka.s.

evet örneklerin çok şık, ama ben özellikle manzara resimleri arıyorum, sende varsa ekler misin?

son zamanlarda pek fazla ekleme yapamadım ama arşivimd eçok güzel manzara resimleri var ilk fırsatta sizin için eklemeye çalışacağım. elimden geldiğince net şemalı olanları eklemek istiyorum, bir sorun olursa şemalarla ilgili bana söylemeniz yeter...

Size nekadar teşekkür etsem azdır çok güzel zarif modeler herbiri ayrı güzel ,elinize ,yüreğinize sağlık iyiki varsınız hepsi ayrı güzel hangisini işliyeceğimi şaşırıyorum doğrusu:) sizden ricam goblen pano modelerine daha fazla yer vermeniz bu tablolar kit halinde satılıyor fakat fiyat olarak baya yüksek şemasını bulmakta çok zor sitenizde ki panoların şemasını vermişsiniz fakat çok karışık ve küçük istediğim tablo ların şemasını msn adresime yolarmısınız böyle bir imkan varmı acaba. sizi ve canko,yu yürekten kutluyorum faliyetlerinizin devamını tüm kalbimle diliyorum bütün güzelikler sizlerin olsun .

slm mümkünse sayfa 60 taki tablonun daha detaylı açıklamalı şablonunu adresime yolarmısınız ,nerde hangi teknik kulanılmış pek anlaşılmıyor çarpı işimi ,yarım çarpı işimi vs ama tabloya bayıldım doğrusu işlemek isterim teşekkürler hobi evinde başarılar dilerim .

Son düzenleyen: Moderatör:
sabahladım hala 132 ci sayfadayım çok güzeller sağolun bizlerle paylaştığınız için bende tavuz kuşlu modelin şablonunu istiyecektim aslında bütün panoların şablonunu gönderseniz hayır demem :) hepsi güzel size adresimi yazmıştım teşekkürler bu arada benimde adım emel adaşımada selamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…