• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602

çok güzel desenler var.
bir çoğunu pc ye indirdim.
ama yapmak için bunları yazıcıdan döktürmem lazım.
bi ara yazdırrım artık.

bi ara aklımda vardı annemin kaneviçeleri alıp excell tablosuna aktarmak.belkim igün yapaım.

çok güzel desenler var.
bir çoğunu pc ye indirdim.
ama yapmak için bunları yazıcıdan döktürmem lazım.
bi ara yazdırrım artık.

bi ara aklımda vardı annemin kaneviçeleri alıp excell tablosuna aktarmak.belkim igün yapaım.

valla çok iyi olur yapar ve bizimle paylaşırsan konunda çok sevinirim. aylardır nette dolanıyorum bizim kanaviçelere benzerlerini hiç göremedim...

sercancım kolay gelsin yine güzel şeyler bulmuşsun

saol canım, daha bir sürü var da bi türlü yükleyemedim, oruçtu iftardı derken zaman ayıramıyorum. bir de bu aralar örgü modelleri buluyorum, onları da yüklüyorum diğer konulara yavaş yavaş, umarım orda da işine yarar bi şiler bulabilirsin...

sercansenay paylasımların ıçın saol bende bırseyler eklemek isterımde nasıl yapacagımı bılmıyorum resımlerı nasıl yukleyecegımı de yardımcı olurmusun
tsk

sercansenay paylasımların ıçın saol bende bırseyler eklemek isterımde nasıl yapacagımı bılmıyorum resımlerı nasıl yukleyecegımı de yardımcı olurmusun
tsk

http://www.kadinlarkulubu.com/foruma-resim-nasil-eklenir-t37360/index.html

üstteki linle tıkladığında nasıl ekleyebileceğini görebilirsin. ama sizden bir ricam var mümkünse açılmış bir konuya ekleme yapmadan önce konuyu açan kişiden izin isteyin. bence en iyisi kendiniz yeni konu açın.

Back